![]() |
Re: LED-uri pe 1310
click akolo si un mare NOT FOUND ce apare, rog sa imi spuneti daca s-a putut viziona pagina :P:D
|
|
TAU cred ca vrut sa spuna ceva de genul... veniti la meeting!!! sa vada toata lumea!
|
intanlirea daciilor part 2! https://forum.4tuning.ro/showthread.php?p=383374#post38337
nu, tau a vrut sa spuna ca toti posesori de dacii sunt invitati duminica 14 mai la ora 16 in parcarea de la tratoria pt cea dea 2-a intanlire a daciilor! nu sa-mi vedeti mie masina! luna de luna se vor organiza intanliri intre proprietarii de dacii!
simplu, nu? |
da... a fost greseala mea de exprimare...
|
meeting dacia part 2! https://forum.4tuning.ro/showthread.php?p=383374#post383374
ok;) nu-i problema! [scuze de off-topic]!
|
gg, on topic... mai apar stopurile alea odata???
|
se mai stie ceva de stopurile alea ????
|
chiar ce sa mai aude de stopuri?????/
<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>. https://img204.imageshack.us/img204/9...ledoors9id.gif |
Re: Triple pt. Dacia?
vezi ca este cineva prin militari vis-a-vis de autogara care face asa ceva, daca mai astepti putin o sa-ti spun chiar eu ca vreau sa le fac clare si cu leduri;)
|
Asa e TAU-le in Militari vis a vis de autogara langa benzinaria Agip.Este un atelier micut intr-o scara de bloc .
|
asa cum am spus si mai inainte acest lucru e posibil si se va realiza in curand...o sa aveti ocazia sa admirati si voi daca veniti curent la intalnirile daciillor.
|
Quote:
O sa mai astept..... :D Nu o sa mor eu daca mai astept o luna :lol: |
Quote:
|
La atelierul din Militari le-ai facut?
|
diseara o sa pun poze cu noile stopuri si semnale de far clare!8) 8)
|
sunt chair curios referitor la stopurile alea- dacale faci si merg bine-ai putea sa faci o mica afacere ptca sunt multzi doritori
|
Quote:
Sa pui si aici o poza cu ele :-) |
hai k poate ti-o iau inainte ;) dak reusesc sper sa fac stopurile de pe 1300 :) :D ;) ! ! ! mai multe detalii , nu aici ci pe un topic separat ;) !
|
ha ha ha sunt gata stopurile si semnalele din far! ai ramas in urma....:lol: :lol: :lol:
|
pai daca sunt gata pune si tu nishte poze sa admiram si noi;)
|
Quote:
Ma bucur pt tine :)) Acum putem sa vedem si noi ?! :D ! |
3 Attachment(s)
astea sunt semnalele din far, si urmeaza sa fac poze si la stopuri
|
4 Attachment(s)
astea sunt stopurile, urmeaza si ledurile dar este ceva de munca la ele ca o sa intre cam 200 de bucati........
|
va dura mult asta e sigur si in acelasi timp sper sa iti faci si bordul daca tot le faci pe astea.
|
Quote:
|
secret:D:D nu stiu pretu este negociabil! in functie de cum vb cu omul....
o sa fac un topic la bazar servicii cu atelierul omului si adresa |
offtopic...niste jante frumoase cand pui pe dacia ta care o respect dealtfe?
|
Quote:
|
iti spun eu ca nu isi da seama la ce super meseriase sunt jantele.Abia astept sa te vad cu stopurile ca sa stiu daca pun bani pentru ele :D
|
de abia astept sa vad rezultatul
|
cam cat mai dureaza stopurile alea???
|
va dura in functie de buget si de timp.Oricum nu foarte foarte mult
|
Quote:
|
destul de mult.Atunci cand TAU sau Dsign imivor da acceptul sa pun si eu un pret o sa fi primul care va afla...pana atunci nu ma risc sa scot un pret pentru ca sunt mai multi factori care decid.Spre exemplu ce fel de led flolosesti si mai ales cat de mare e suprafata pe care vrei sa pui leduri
|
ok inteleg daca e o sa vb cu tau si poate il conving pe el sa imi zica :)
p.s. eu intrebam pt o nova nu stiu cam cat dar cred ca sunt cam la fel ca si cele de berlina |
arata foarte mishto.... ma intereseaza daca se vede oglinda de pe stop prin capacul ala???
|
nu prea are cum sa se vada pentru ca tot stopul are pe spatele lui retea de difractie si practic nu prea vezi nimic prin el decat lumina produsa de bec sau in acest caz produsa de led.Oricum sunt sigur ca se va vedea superb
|
si cel care a inceput topicul asta are degand sa se duca cu stopurile astea pe la rar sa ii dea voie sau merge pana il opreste politia si ii ia talonul ???
|
Quote:
doar daca nu-i schimba pozitia si culorile |
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning