![]() |
Re: Masina mea: Opel Calibra C20NE
sa tot inmatriculezi calibre la banii astia:):D...Flow nimic noutati?
|
Doar 400 ?:shock:; ceva combinatii ? ;)
|
Quote:
Quote:
|
hai hai cu noutatile!!!:)
|
8 Attachment(s)
Am fost plecat o perioada din Oradea'si nu am avut timp sa ma mai ocup de masina... de cateva zile sunt acas,am reusit sa-i pun folie omologata,urmeaza un kit de xenon saptamana viitoare,refacere traseu evacuare,vopsire capota,portbagaj...o pregatesc de ITP :D
|
Ar merge nişte distanţiere pe spate !
|
Good Game, sa-ti traiasca.
Arata mult mai ok cu folia si din punctul meu de vedere isi merita cel putin pentru intimitate investitia. Iti sugerez sa montezi plasa / bara spate. Oricum stiu ca se lucreaza incet dar sigur... en`joy. |
Quote:
Quote:
|
Iti recomand la acea prelungire de bara dubla evacuarea,cu tipsurile ridicate la 30grade;)
|
Folie omologata? Glumesti sau ? Nu o spun cu rautate dar sincer nu stiu cum ti-ai omologa tu folia aceea....Nu am spus-o cu rautate,poate putin cu invidie pana ce-ti aflu raspunsul....si eu visez la folie,insa niciodata nu o voi avea omologata....
|
Quote:
|
asa mai da...Oricum arata bine;) S-o stapanesti sanatos
|
Arata bine masina.. sa ii faci evacuarea si sa pui plasa la spoilerul spata ca e singurul defect major vizibil la exterior in momentul de fata. :D
|
sall. ieri am reusit sa-mi indoi ambele jante dp partea dreapta urat de tot:sad: am dat peste un capac canal mai sub nivel..faza e ca nu marginea jantelor s'a indoit ,ci pur si simplu din spite... :sad: imi pare foarte rau pt.jantele atea..erau chiar oki,slabe sanse sa le mai fac...
|
Da...pacat de ele. La ce drumuri avem mai nou...in oras ai reusit performanta?
|
Quote:
|
Imi pare rau sa aud asta insa cu ce te-as putea linisti este faptul ca , le vei putea face,depinde de cat de grava e situatia.
- Demonteaza anvelopele si verifica ambele jante. - In cazul in care nu pot fi indreptate prin roluire sau presa hidraulica mai exista o varianta. - Strambatul din butuc este cel mai urat lucru pentru o janta insa nu nerezolvabila si ti-o spun de la AZEV-urile mele care atunci cand le-am luat una din ele era stramba din butuc iar ca si rezolvare exista strungaria : - Cauti un strungar bun care sa iti alezeze din talpa butucului roata incat sa il traga la fata,te duci si ii explici stie el ce sa masoare si ce sa faca. AI O VARIANTA INCEARCA! |
Oki Bro,oricum pun jantele de tabla si atunci am sa incerc sa le fac,daca reusesc le si vopsesc..
|
Nasol , pacat de jante :(
Vad ca in ultima vreme astia cu Calibra de prin oradea avem doar si doar ghinioane. :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Acuma ii si el SFI dar mai are putin de umblat pe la el sa mearga cum mergea veteranul HHI :D . Dar va merge si a lui , idei sunt numai trebuie puse in practica :D
|
1 Attachment(s)
Frumoasa calibra.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.Spuneai in paginile de pe la inceputul proiectului, de jante cu buza(polishata) dar observ ca ai mers pe un set OZ.Parerea mea ar fi sa incerci in timp sa achizitionezi un Brock B1 sau un RH cu buza.Schimba total aspectul masinii janta cu buza si presupun ca asta o stii si tu.Interiorul a iesit foarte bine tinand cont de ce spuneai si tu ca este foarte intretinut desi are vechime.Cam rar gasesti asa ceva.Oricum la faza cu jantele e doar o parere sper sa nu mi-o iei in nume de rau.Sunt frumoase si OZ-urile dar calibra ta merita un set de buzate!Sa ai spor la tunat in continuare, de bun gust!
PS:o poza cu un set de buzate! |
mie unu imi plac la nebunie OZ-urile alea:D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
10 Attachment(s)
sall ,azi mi-a ajuns bara fata,sunt foarte incantat de ea :D ii multumesc mult de tot, maestrului Tonny (PSD'u) ;) pana in primavara cand am sa'i dau o culoare speciala ,am sa tot strang pe elemente:D
|
incepe sa semene cu PSD-ul....la bot....
eu zic ca pana in vara,pana iti strangi elementele,sa dai bara jos,sa o pui pe aia originala ca daca o atingi sau spargi,nu o sa mai fie acelasi lucru carpita.... |
Quote:
|
stiu ca e aceeasi bara,de asta am si zis ca incepe sa semene la bot,nu bateam apropo de copiat ceva...ca bari pe masini pot sa fie la fel 100 daca tu ii dai alta culoare,ii pui alte praguri,alta bara spate,normal ca v-a fi diferita,succes cu proiectul si vezi ca iti trebuie jante minim pe 17 pentru bara aia!
|
Prea smecher spoilerul fata!Mult mai frumos decat cel vechi sincer!:joy::joy:
|
frumos spoiler , dar nu pentru drumurile noastre ...il faci praf intr-o luna doua !
|
Pai as putea cu toata increderea sa spun si eu cate ceva daca tot numele meu este aruncat in campurile bataliilor atunci cand vine vb. de Calibra sau ca in cazul de fata aceasta bara fata.
Bara va da altfel / masina lui Flexatu intrucat in primul rand masina are o alta culoare,va semana ' doar bara ' si atat , constructia si forma ei nimic altceva. Masinile sunt gandite total diferit,fiecare si-o gandeste asa cum vrea insa ce ma bucura cel mai mult este ca ,chiar daca imi doream sa vand aceasta bara nu`mi doream sa o vand oricui,fiind acum incantat ca a ajuns la Flexi si ca Skyline-ul mai ajuta la lock inca o Calibra. Ma bucur de creatia mea cum ma bucur la fel de mult ca pica bine la faruri si la aripi. En`joy,sa ai grija de ea si sa o stapanesti sanatos,asa cum ti-am promis nu te-am dezamagit,amintind ca am onoare si coloana vertebrala. |
Super , imi place si mie foarte mult bara asta. Din pacate pe drumurile noastre chiar nu merita sa iti pui bari si alte cele. Eu am foarte multe drumuri de facut afara din oras , si din pacate nici unul din acele drumuri nu este spre Cluj. Toate duc la Satu Mare , Deva , Timisoara , spre aceste 3 locatii nu gasesti decat gropi , si m-ar durea sufletul sa sparg o bara de genul.
Sa ai grija maxim de bara asta pentru ca ii super. Ca si idee poti sa ne zici si nou un pret ? |
nu e cu mult mai joasa decat cea stock,(+ ca asta e mult mai solida)oricum is constient ca pot sa o lovesc in orice moment..chiar azi am trecut peste un limitator de viteza..si am atins un pic :D tre sa fiu mai prudent acu..oricum masina asta, din primavara va fi doar de wekend si plimbari pe drumuri bune;) hai ca spre Satu Mare arata din ce in ce mai bine,spre Arad se face:D spre Deva ce'i mai naspa... mie sincer'mai tare imi e frica de strazile din oras decat drumurile dinafara...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
6 Attachment(s)
Calibra Sunset ;)
|
Deci esti super incantat de bara dupa cate vad :) GG !
|
dap bro ;) insfarsit am un punct de plecare:-) deja stiu si ce praguri voi pune.incet,incet se contureaza la ce am visat eu dintotdeauna;) pt.mine calibra inseamna foarte mult,si nu imi place de un an,doi..ci de pe vremea cand era in abtipildurile din gumele TURBO:D prima data am mers cu calibra in 95'cand m'a luat un nene la ocazie...si de atunci mi'a ramas in suflet...si sa am milioane de euro..tot as avea o calibra de colectie... e ca in reclama aia cu master card' e ceva,care pt.mine nu are pret,si nu se poate cumpara ce simt eu pt.aceasta masina ... hai ca deja am dat'o in sentimente :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning