![]() |
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
ceva pareri despre mazda mea :?: |
Maskt ... se vede o roata sub masina ..... are mai multe roti ... este dragutza masina dar se mai vede o roata sub ea si tot sub ea mai trebuie sa faci ceva cu umbrele alea
BTW Kolegu aici ... sper sa gasesc parola aia odata :cry: |
Re:
Quote:
BELEAAA ! :lol: :lol: :lol: Arata misto cu exceptia a 3 greseli : - nush exact ce i-ai facut la reflexie , dar nu mai pare realistica, motion blur-u nush dak l-ai dat in unghiu potrivit... - ai niste neregularitati delungul arcadelor rotilor - ai ciupit un pik din usa din spate (jos) In rest arata bine , love the paint !! :wink: |
Re:
Quote:
Multumesc in rest |
1 Attachment(s)
polo :arrow:
|
tng f frumos dar de la tine ma asteptam la mai mult :mrgreen:
vio si a ta este frumosa aproape fara greseli :wink: nu imi plac jentile nu sunt din acelasi unghi si se vad urat :wink: |
Re:
Quote:
i-a lucreaz-o si tu :twisted: |
Stiu ca se vad urat :( nici mie nu imi plac
Da altele nu a gasit Osa incerc sa pun altele :P |
2 Attachment(s)
ce zice-ti....ii sta bine tunata???si va place cum e tunata? :D
|
1 Attachment(s)
frumos ra2 :wink: imi place
P.S. am si eu un s40 facut acum vreo luna :mrgreen: |
oho rupe si a ta.... :D
|
mersi ra2 bafta in continuare :wink:
|
1 Attachment(s)
acura integra drifintg ;)
pareri |
2 Attachment(s)
astept pareri...sper sa plak la lume... :wink:
|
golfule ..... frumos ce sa mai zic :wink: bv
oxide de ce arata asa geamurile? abur ? spoileru spate nu arata prea bine..pare facut cu pensula..in rest ok |
geamurile is asha k noah...ai vazu unde ii mashina?spoileru` spate o sa-l schimb....ms pt parere... :wink:
|
re
6 Attachment(s)
ia comentati si la mine :P
|
bv...lucrari k...se vede k tzi la calitatea imagini...bv...keep it just like this!!! :wink:
PS:tuning cu bun gust... :wink: |
lucrari frumoase :wink: dar cred ca masinile le cobori cam mult :!:
|
Re
mai erau cateva de aratat dar mai am de lucrat..vreau sa retusez..infinitiu..si apropo cine are sa ma ajute cu un unique sau decal frmos bat apropo la oxide :P am vzt pe masinile lui lucrate super bine si nisste tatoo marpha :P
|
asha...deci...yo te ajut cu cea mai mare placere...vinylu` de pe Silvia yo l-am facut...from zero...m-am decis k sa il fac pt k nu mai vreau sa-mi pierd timp sa tot caut vinyluri`....so I decided to make one my one...dak vrei itzi fac shi tzie unu...numa` vezi k nush sa fac cu flacari.... :wink:...deci vrei sa-tz fac?(zi-mi pe ce tema sa fie dak vrei...)
|
re
1 Attachment(s)
ma vreau unu pt o ultima lucrare de-a mea neterminata uite-o si vezi ce poti face :Pdar sa nu il pui pe ea :P lasa-mi mie placereA :Pms :P
|
2 Attachment(s)
Ultima mea creatie :P :arrow:
|
1 Attachment(s)
noah...uite vinylu`...dak vrei sa arate mai mishto da-i un drop shadow...da vezi sa setezi toate porcariile alea de acolo sa arate k shi la Nissanu` Silvia a meu...shi zic k arata mai mishto asha...noah...vezi u...bafta in continuare la mashina....ii SUPER...bv
|
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Comentati :roll:
|
Re:
Quote:
puteai totusi sa scoti de tot emblema audi din grila radiatorului, oricum nu prea se vede |
2 Attachment(s)
noah...comentatzi...
PS:am dat sufletu` din mine cand o trebuit sa anulez eleronu`.... |
2 Attachment(s)
Astept comentarii
|
frumoasa...da nu prea imi place cum arata si cum e centrat spoileru fatza...in rest...e OK
ii las pe alti mai mari sa comenteze mai mult |
re
Frumoase masini maskt si oxide super frumoase maskt -super curat .fara greseli gen gangster:P marpha i like it :P
Ps : ms oxide pt vinyl vine super tare pe masina cu drop-u :P |
re
2 Attachment(s)
Comentati :P
|
fRUMOS LURAT :P
La roata spate nu prea imi place :? , da e reusita :wink: |
re
roata spate au fost cam mici mari probleme cu ea...nici mie nu prea imi place dar ca sa schimb rimu :(..not :)mai e timp
|
2 Attachment(s)
:mrgreen: comentati :wink:
|
re
Frumoasa lucrare curata bine facuta simpla marha`s faruriele :P kool marpha rau
Felicitari |
super masina shantzule... de la tine tot ce iese e super ;)
|
iese din parti :( asta e prima lucrare care imi place si mie cum a iesit :wink:
mersi rares :wink: |
4 Attachment(s)
PwrD_By_BmW :P :arrow:
|
2 Attachment(s)
golf2 comentati
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning