![]() |
Re: Lucrari Custom Shop
frumos foarte frumos incepe sa prinda contur..
|
3 Attachment(s)
Progrese...
|
Yackone nu esti sanatos la cap...in sensul bun al cuvantului :shock:
cat de bine poate arata...drace:shock: FELICITARI!!! |
wow super bine arata
|
super tare omu estidemential abia astept sa vad ce iasa
|
5 Attachment(s)
Work in progres
|
Ar veni bine cumva daca ai putea face shaved la nr pe spate, la locasul acela
numarul pe fata il vei face tip sticker ? |
Quote:
|
Foarte tare arată!! :peace:!
Cu nişte Schmidturi ar arata super ! |
meserias ,recomand tuturor
|
asteptam poze sa vedem cum a evoluat
|
Frumos proiectul cu trabantul Angel5 , si foarte bine pus in aplicare de yackone , apropo e ceva de munca ;). Felicitări la amîndoi şi astept să îl vad finish şi live :D
|
hai ca asta e tare!!!! astept finalul
|
ce se mai aude cu trabi-u???
sau cu masina ta?? 205 |
ce tare va fi :)
|
nimic nou?
|
Nouati sunt...dar poze inca nu...Bara spate este gata....Masca cu mici modificari este si ea gata...Iar luni se incepe distractia cu interiorul:twisted:
|
4 Attachment(s)
Salut ..... ai putea sa facy asha ceva.....dar cu unele mici modificari....la spoiler fata ...si un pret aprox daca se poate ...multumesc!
|
Quote:
Este un proiect interesant...si sincer m-as baga sa fac un avion de genul asta;) |
4 Attachment(s)
da....e altceva....daca se poate zi-mi si mie un pret....merci :) ! asta e masina !
|
In curand voi posta un nou rand de poze cu noutatile...Sa-i spunem linistea dinaintea furtunii;)
|
furtuna a fost in bucuresti...sunt curios de furtuna a fost la brasov...mai ales la tine in curte:D
asteptam cu mare drag pozele |
au trecut 5 zile...nu se aude nimic?
sa inteleg ca a iesit de la vopsit? |
Sa zicem ca se lucreaza pe interior la foc la automat...in curand si poze;)
|
spor la treaba Yackone , iti urmaresc topicu de ceva vreme , e pe felie cu mine sa zic asa :D ,asteptam pozele
|
pune o data poze......
|
Quote:
|
inseamna ca daca esti asa ocupat ...cand o sa ai timp de pus poze....o sa vedem ceva frumos....bafta multa si spor la treaba yackone.......
|
Salut Yackone. Te-am adaugat pe messenger ca vreau sa vorbim ceva .. poate reusesti sa ma ajuti cu o chestie la masina.
Astept sa intri sa vorbim. |
Quote:
|
Quote:
|
As avea si eu ceva idei... am mai vorbit cu un meserias din Constanta, dar m-a lasat balta.
Yackone, crezi ca ai avea vreme sa vorbim pe tema unei prize de aer pentru un Renault12 ? Am schita cu detalii si design gata facuta. Nu ar fi mult de munca. Intrebarea este daca ai timp sa discutam un pic...? Lasa-mi un nr. de telefon sau un ID de Y!Msg pe PM. Mersi mult. Spor la treaba. Am urmarit proiectul cu Trabi. Este interesant. Astept cu nerabdare sa vad cum iese interiorul. Succes in continuare. |
5 Attachment(s)
Dupa ani si ani am reusit sa fac niste poze zilele astea...Masina este intr-un stadiu mult mai avansat decat ce se vede in poze...Mai nou are un set nou de arcuri fata -55mm, o alarma nou nouta, inchidere centralizata, geamuri electrice, portbagaj shaved si multe altele care nu-mi vin cap la ora asta...
|
6 Attachment(s)
Work in progres:rolleyes2
|
i-mi place ce vad la interior,interesanta se va imbina cu partea din spate . sunt curios sa vad ce linii dai la bord.spor la treaba !
|
2 Attachment(s)
Progrese...
|
2 Attachment(s)
Incet incet prinde forma bordul
|
3 Attachment(s)
Rabdare si tutun
|
bv yackone...imi place cum evolueaza proiectul....ar fi fost frumos daca proprietarul ar fi schimbat ceasurile de bord.....
|
Multumesc, sper sa te vad si eu pe tine din nou in paine.
In legatura cu ceasurile...stai linistit ca o sa creieresc eu ceva in privinta lor |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning