![]() |
Re: Intalniri Delta Racing Crew
Azi la 19:00
Ne vedem, e cald :D |
Acum da :lol: seara e friiiiiiiiigg :rolleyes2
|
Quote:
|
sper sa nu inceapa ploaia,se cam invart nori deasupra orasului...
ps:Sa nu i strice planurile lu Sej` :D |
vin si eu cu uut-ul?
ma primiti? pt cine nu stie e prima mea iubire |
a fost super in seara asta , la mai mare !
|
Mda,niste poze ceva?? :)
|
Imediat:)rabdare
|
Quote:
|
21 Attachment(s)
Intalnire Delta Racing Crew 21.03.2009 Super Seara:D :arrow:Filmele poate maine sau pe mess. |
ce am pierdut......:(....ce rau imi pare ca am plecat mai devreme......
, ai cam intarziat CTL.......:D |
Foarte tare aseara, pe mine unul m-a uimit masina lui Dennis:shock: si mi-a placut plecarea lui Naiman, care a fost glont.(asa se vede si la mine cand plec? :lol:)
Concluzie: mai venim ca e misto. Felicitari baieti. Cei care au "spart" seara, am fost eu, Naiman si bjr-u', la Oldtimes, cu niste sticle de vin.:drunk::confused2 |
Quote:
|
Felicitari Denis!
Colt vs. Subaru -cu start de pe loc 1-0 pentru Naiman; -din mers 2-0 pentru Denis. p.s. Naiman te-a tavalit buburuza :D (din mers); in curand o sa ma tavaleasca si pe mine din toate pozitiile :???: si pe tine cu start de pe loc :-P Denis sa ne mai dam si noi din mers si de pe loc, ca atunci era umed pe jos, ca sa poti face diferenta apoi, sti tu. :-) Geox vrem sa vedem si filmuletele :D... |
12 Attachment(s)
Poze de la PIT
Poza cu Subaru vs. Colt cu start din mers dupa aproximativ 400m, Denis e in parte drepta Naiman in stanga. |
tare sejule de pe loc sa ma faca"in curand" :)) mai gandeste odata cand scrii
per total super tare dub frate si seara a iesit oki :D maus cu tine nu mai beau mah |
Quote:
|
Quote:
filmele le pun aici sunt unele in care se vad nr,sej`ule cum era treba ....:???: |
1 Attachment(s)
:twisted:Delta Racing Crew Ilegal Race:twisted: |
Daca ar si merge ar fi perfect :)
|
Quote:
|
era sami iau o oglinda peste cur de zile mari :))
|
1 Attachment(s)
Incercati asa la cei care nu va merge.
Sa intre jipy si il pune el pe youtube. |
Quote:
|
|
Super tare filmul. CTL-ule ti-ai dopat cielo?:shock: SI impreza lu naiman arunca scantei sau mi s-a parut mie...?
|
Quote:
Incercati sa nu mai asezati numele DRC langa termenul ilegale, pentru ca stim cu totii ca nu este asa. Nu au fost curse ci doar ne jucam, insa pe un teren privat, nu pe drumurile publice. Deci era legal.:-))))))))))) |
s-a rezolvat ;)
|
Quote:
Si nu a fost numai DRC... DRC & 1 Fanatik :D Lipseste cea mai tare cursa!!! VW Passat 1,9l 130cp vs. VW Caravelle 2,5 174cp ... 200km/h; treapta 6; 3500rpm... dieselanurile :D |
Auzi tu doping!!???Taci ca ne aud oamenii de la Brigada antidrog.. :)O seara excelenta...Imi cer scuze pentru intarziere,asta e.
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=1i2oRrD16KI |
Quote:
Da ... nu eram pregatit ,si la 200km/h ce sa mai faci frate nici aparatu nu am apucat sal scot:-),cand vezi asemenea cursa nu sti ce sa faci mai repede,sa te uiti sau sa filmezi:rolleyes2 |
Quote:
Foarte tare seara. |
Baieti, voi promovati o imagine proasta clubului...plus k oferiti dovezi in comiterea de 'boschetareli' si sansa ca protagonisti sa fie luati in vizor. Rugamintea mea este ca filmuletzele,pozele si ce or mai fi ele avand continut ilegal sa circule doar in interiorul clubului si nu pe internet la vederea oricui.Continuand asa putem avea ocazia sa fim recunoscuti dupa parasolar chiar si dupa numar de inamtriculare ca fiind nite baieti certati cu legea si nu o viitoare asociatie demna de luat in seama si respectat.Sper ca mesajul meu sa fie inteles.
|
Quote:
Concluzie: Oricum nu o sa fie toleranti cu noi si ne vor arde la fiecare fapta comisa cat de mica este, nu e doar cazul nostru e cazul celor tineri in general mai ales celor pasionati de tuning! Chiar de o sa ne prinda la curse nu o sa ne faca nimic, dar la incalcari ale legii nu ne vor ierta. Eu am fost prins de atatea ori cand ne dadeam in oras m-a oprit pe mine doar, cum ca eu ii provoc/atat. Mi s-a spus de multe ori si am fost rugat sa nu mai fac in oras si sa mergem in afara orasului sa nu ne vada nimeni... deci, sfat: nu faceti pe racerii prin oras, sunt de acord cu ei la faza asta... pentru a pastra disciplina in oras, plus ca sunt copii,oameni... e periculos totusi pentru ca sunt ghiolbani care sar de pe trotuar sa traverseze strada fara sa se uite etc. Deci sa nu se vada numere de inmatriculare, si sa nu mai apara la titlu ilegal pentru ca nu facem nimic ilegal ! |
Se vad numerele ... cursele apar pe forumul clubului .Ideea este ca cel mai bn cursele se fac la legale care sunt rare si este timp pt acumularea de energie pana atunci plus imbunatatirile .
|
Quote:
|
Quote:
Multumesc. |
Eu am incercat ca in film sa fac pe tot posibilu sa nu se vada nr,am bagat bur,am mai taiat din filmulete ...
eu ziceam de sej ca a bagat pozele fara sa scoata nr. |
ia ziceti baietii ma mai primiti la voi la intalnire? sambata viitoare
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning