![]() |
Re: OFF-TOPIC
3 Attachment(s)
Le`am refacut:arrow:
|
e mai bine asa
|
Multam Geo pentru efortul depus!!!
|
Ia ziceti cand facem niste poze,filmulete alea alea
|
|
Quote:
|
Oo... dn KAB nu am mai auzit nimic de tine de ceva vreme :-)
|
:)) plm oricum nu merge asa
|
1 Attachment(s)
Cica na`i motorina a ?:lol:
|
moama.....mau prins paparazzi
|
sa vezi ca...ma tras cineva...oricum am lasat masina la metalu si vin pe jos
|
1 Attachment(s)
PIT si nu ai fost singurul:-P
|
doresc sa urez "la multi ani" dupa anul geto-dacic (anul nou incepand la ei cu 1 martie) si fetitelor si baieteilor care vor sa se joace cu caii putere!
|
misto noua sigla :D imi place ... bv geox :)
|
am parasolarul pe masina de azi ora 12 ..parca trage mai bine :D .. webcathos era adormit si a scapat parasolarul lui pe jos ...in consecinta dupa 1 ora de bocete si-a dat seama ca are nevoie de altul..
|
Mda am ramas doar cu initialele care le-am lipit pe luneta,deci am nevoie de altul!!Sorry!!!
|
Nu e nici o problema maine ii dau lu Moise de munca!!!!!!!!!!!!!Ca asa a fost in vacanta in weekend.
|
cu placinte cubanez!
|
Quote:
|
parasolarul nu avea absolut nimic , batea vantul in parcare si persoana in cauza era cam adormita ... acum are 3 litere pe luneta si vrea sa fure parasolarul de la mihai cu tot cu parbriz ... nu mai poate de ciuda, isi decupeaza din hartie creponata si face airbrush pe capota la vara cu DRC.
|
cubanezule...trebuie sa ne ocupam noi de instalare a parasolarelor...
|
1 Attachment(s)
Mi`am facut si eu troaca de PC:lol:
:arrow: |
Mda ,nu era problema de montaj pur si simplu mi l-a zburat vantul din mana dupa ce am dezlipit folia de transfer si a cazut pe jos in praf si pietricele, si nu s-a mai lipit neam!!!
|
Quote:
|
Nu man,era foarte cald!Dupa ce l-am scos pe folia de transfer mi-a zburat din mana...deci nu apucasem sa il pun pe parbriz..in fine nu mai conteaza!!!Daca binevoiti a-mi da altul bine ,daca nu,raman doar cu initialele de pe luneta...
|
Re: Inscrieri In Club
salut, stiu ca nu am mai intrat de mult pe forum, dar vreau sa anunt retragerea mea din club. Motive ar fi lipsa de timp, m-au sunat baietii de fiecere data sa vin la intalniri, sa completez cererea, dar nu am timp. Decat asa mai bine deloc. Imi pare rau si va urez succes in continuare.
|
care aveti huse pentru scaune cu airbag?
|
Huse speciale pentru ca sa iti iasa si airbagul din lateral am auzit da,de huse cu airbag nu am auzit.
|
pai am scris huse PENTRU scaune cu airbag !
|
:hahano:
|
Va salut!Cum vi se par drumurile din micul nostru oras?
Eu reconosc sunt o persoana care mai da o zona prin oras noaptea in weekend:D mai vad o fatza/fata cunoscuta, o masina, un suc o samanta sau chiar ma relaxeaza cateodata:-) Vream sa va intreb si pe voi....nu vi se par chiar extrem de dese acele "cocoase" la trecerile pentru pietoni pentru un oras asa mic:?:sa nu mai vorbim de stare drumului, mai exact de prima banda de pe Isacciei? Exagerez eu?Voi ce parere aveti? Numai bine!;) |
drumurile din oras? ma faci sa rad.. care drumuri? isaccei si babadag? nu ma plimb noaptea , prefer ziua sa plec din oras cu prietenii daca am ocazia. iar cocoasele..ei bine mai au astia putin si pun borduri in dreptul trecerii de pietoni .
|
Cea mai mare idiotenie acele des intalnite denivelari pentru reducerea vitezei, dupa sensul de langa politie mai sunt si din metal... o luam de la delta str. isacciei, prima denivelare dupa aprox 300/400m denivelare urmatoarea la 70/100m,urmatoarea 150m urmatoarea 150/200m urmatoarea si langa metalu ultima care oricum se reduce viteza ca e nivel cu calea ferata... e mai mult decat exagerare! e o tampenie...
|
vali acolo e o zona f aglomerata, piata, scoala, statie autobuz si daca n-ar fi acele chestii ne-am duce cum ne duceam si cand nu erau.. Sunt enervante, sunt prea dese, dar macar te fac sa incetinesti ... Acele chestii sunt peste tot, in Buc in cartiere unde sunt stradute cu sens unic multe si paralele le gasesti una dupa alta si nici macar nu-i trecere de pietoni :)
|
Quote:
Nu e vina noastra ca exista neatenti,iar de cele mai multe ori taximetristii,dar si pietoni care trec fara sa se asigure sau alearga pe trecere, copii sunt de inteles, adultii nu. Concluazia este ca sunt bune denivelarile pentru siguranta pietonilor, si cam atat, eu unul nu-s de acord cu ele, cine calca pietonul e resonsabil de fapta permis suspendat,amenda,judecata,bani multi sa scapi de penitenciar,sau la penitenciar daca nu esti posesor de ferrari |
De acord cu tine, unele merg ocolite, eu cel putin asta fac atunci cand se poate, cu 40 nu le-am luat niciodata cu masina mea dar am fost la altii in masina si nu cred ca e bine ! :)
ps: https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33608-masina-mea/page-34.html o parere ceva? |
ieri am iesit in oras cu masina .... pe orice strada din tulcea, cand merg , masina face ca trenul pe o cale ferata, nu ma refer neaparat pe limitatoarele alea de viteza ci la gropile transversale pe strazi lasate de astia cu gazul, canalizarile care toate....da toate sunt pe sosea cu 4 cm deasupra sau sub nivelul asfaltului. dupa ce trebuie sa ignori toate denivelarile astea poate cineva sa ma faca sa-mi fie frica de "limitatoarele" lor de viteza?
mi-am luat masina din germania care nu a vazut in viata ei nemteasca o groapa(din pacate am dezvirginat eu roata de rezerva acum 2 saptamani pentru ca imi intrase un holdsurub in una din roti) iar dupa cateva luni imi este teama sa merg la revizie!!! Autoritati imputite, hoate, corupte, care si-au luat caracatite ca sa mareasca bugetul intr-un oras unde ca sa poti parca trebuie sa incalci legea...lor. (caracatitile se pun la roate de cele mai multe ori pe baza unei hotarari a consiliului local, iar modul ce alegere a domeniului public unde ei considera ca incalci hotararea e mai mult decat subiectiva...am auzit eu din gura alora de le montau..."il facem pe asta? Il facem" |
Pana vor da peste un nebun cu jante misto si scumpe sau masina la fel si i-o zgaria ceva la ea sa vezi tras prin tribunal... In buc caracatite n-am mai vazut, in schimb pe colentina cand stateam eu se ridicau la greu masinile cu ham de praguri... masinile aranjate , cu praguri nu erau atinse :))
In tulcea e interesant atat pe babadag cat si 1848 cum sunt canalizarile ...zici ca sunt jaloane,slalom faci printre ele, iar pe isacciei degeaba aveam 2 benzi pe sens daca toata lumea merge incet/tare doar pe una pe cealalt fiind hopuri si tot ce vrei de la lucrarile celor de la primarie! |
Sau gandit ei cred: ma din ce iese banu din "caracatite" sau din noi parcari si drumuri refacute:rolleyes2
Cred ca cai de la primarie merg numai cu A8 , tuareguri , q7 din care nu simti extraordinarele strazi :???: Cel mai mult ma scoate din minti groapa/canalizarea, cea din fata Lic Moisil cand urci spre Spital, aia nu ai cum sa o ocolesti decat pe contrasens.Si dau in ea de vreo 5-6 ori pe zi stand in E3. |
da..asta e chiar naspa.si eu intru la fel de des in ea.dar traim in Romania.totul este posibil.:rolleyes2.suntem in urma cu civilizatia rau de tot!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:41. |
- Copyright 2026 4Tuning