![]() |
Re: ShineRunnerRacing
SI CATEVA MASINI DIN CLUBUL NOSTRU
|
46 Attachment(s)
SI IN MAXIM 1 SAPTAMANA O SA VEDETI TOATE POZELE FINALE si toate sticarite imi cer scuze pt cele nesticarite dar asta este saptamana viitoare gata toate:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol:
|
nu vreau sa fiu rau.. dar sincer.. am stat sa studiez 9 pagini din topicul vostru sa aflu si eu cate ceva despre voi .. inafara de faptul ca sunteti prieteni ( logic ca doar nu erati dusmani si faceati un club ) si ca plecati la munte pe 12 .... altceva nu inteleg .. o prezentare de masini de viitor cevadespre voi ... nimik ...
|
Quote:
|
Quote:
|
SHINE RUNNER RACING VA INVITA DISEARA LA INTALNIREA CLUBULUI SI APOI LA O PLINBARE PANA LA AZUGA LA PLATFORMA CARE SE ANUNTA INTERESAT DISEARA LA STADION LA STEAUA LA CASELE DE BILETE
|
stiti vorba aia "tace si face" ? ce rost are sa batem campii pe aici cu "planuri de viitor" si alte chestii de genul?
apropo, sparky, se anunta 2 locuri libere in vreo masina pt munte? nu de alta dar mai am 18 zile de stat pe bara fara permis... |
1 Attachment(s)
JOS CU TAXA MAINE LA PROTEST
|
sa creasca taxaaaa!!!! :grandpa:
|
sparly, te rog să încetezi cu atacurile şi cu schiţele în paint !
|
1 Attachment(s)
jos taxa si imi pare ca nam putut afisa acest bener
|
2 Attachment(s)
....................
|
surioara mea :X:X:X bine ai venit in club :D
|
1 Attachment(s)
o bun asa
|
FRATE AU FACUT SENZATIE ASTAZI MTX SI DRJ SUPER TARE IN FIECARE SENZATI TATA SENZATI TATA SI CAND TE GANDESTI CA SUNT DOUA C2
|
3 Attachment(s)
PACAT CA NU SAU PREZENTAT TOTI CEI 800 DAR MARFA LA PROTEST
|
cat de tare:)):))...cine putea sa faca asa ceva decat SRR...si sparly, te rog sa nu il mai copiezi pe Puya!:):):):):)
|
pai da ce crezi u bai baiatule ,orcum rusine pt cei care nu au vrut sa participe la acest eveniment orcum SRR sa traiasca
|
12 Attachment(s)
Bun venit si bine v-am gasit...dragii mei,
Cineva spera k am ramas fara idei ... sunt eu RJT...cred k sunt cel mai nou in SRR !!! |
1 Attachment(s)
:D:D:DBV BV BV ASA TATA RESPECT PT TINE SI NU ESTI CEL MAI NOU ,CEL MAI NOU ESTE UN ALFA GTA SI UN AUDI S 5
|
sall all
SAL |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sincer imi pare rau pt ce a patit prieteni nostri SORIN SI KKO IN SEARA ASTA scz pt incidente si aveti tot sprijunul nostru pt orce
|
spune si ce au patit ..
|
Quote:
|
hmm si kko nu o poate face pe rca ? ca sa nu dea $$
|
ba da asta a si facut
|
stie toata lume ca in curand o sa fim cei mai tari da pana atunci tre sa imi iau eu carnetu=))))))
|
daca spui u boss
bun venit noilor baieti in acest club EKO MIA PARUT BINE CAI TRECUT PE LA NOI SI DE FIECARE DATA ESTI BINE PRIMIT TE SALUTA FRATELE TAU SPARLY NESELICA SI DE TINE ACEASI PARERE IMI PARE SUPER BINECA VI DE FIECARE DATA PE LA NOI SI ESTI BINE PRIMIT IN CONTINUARE SI ITI MULTUMIM PT CA AI UN RESPECT PT NOI TE SALUTA SPARLYC |
am vz , multumesc frumos ! si multam ca nu m`ati uitat :P
|
1 Attachment(s)
Over Speed Tuning Club ( www.overspeedtc.ro ) va ureaza un Craciun plin de bucurie si impliniri. Sarbatori fericite, multa sanatate si la cat mai multe masini frumoase. La Multi Ani!
|
unde sunte-ti cand am si eu nevoie de voi sparly te-am tot sunat dar nu ai raspuns deloc ms mult
|
FRATEMIU STI NR MEU 0729654482 ASTA ESTE NR MEU CE SA INTAMPLAT
|
vand urgent opel astra G din 2002 full optin aer conditionat piele incalzita pe 5 trepte cotiera spate cu usita catre portbagaj pt schiuri,bancheta rabatabila,servo directie,abs ,airbeguri,genti de magneziua pe 16m casetofon original cu magazie de cd-uri asp,asr, distributia schimbata uleiul alternatorul si debitmetrul.pt informatii si poze astept mesaj la id ruiug
|
BLACK WIDOW va ureazasarbatori fericite ! CRACIUN FERICIT!!!! sanatatte si tot ce va doriti in sfanta zii de CRACIUN!...........LA MULTI ANI!!!!!!!!
|
Sincere condoleante lui Sorin
|
UN SINCER LA MULTI ANI PT CEI CARE ISI SARBATORESC ASTAZI ZIUA DE NUME
|
EKO SUNTEM ALATURI ALATURI DE TINE,,,,PT ACIDENTUL CARE LAI SUFERIT SI LASA CA MASINA SE REPARA BINE CA NAI U NIMICA
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning