![]() |
Re: Machete in lucru - Alynex
La ce fel de granulatie te referi?
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Idei noi aduse de 2009: rear bumperul capata forma, si se apropie de final:D.
Urmeaza continuarea liniei pragurilor pe rear bumper(sa nu arate aiurea), gurile pentru tevi si desigur finisajele de dinaintea grundului:D. EDIT:Multumesc mult celui ce a modificat titlui thread-ului, chiar voiam sa rog pe cineva.Multumesc mult!;) |
super zici ca e racheta pe roti :D
|
super fain proiectul. imi place mult. astept sa fie gata .
P.S.am si eu un viper ca si al tau, dar capotat. |
Super fain proiectu ! :shock: Īmi place unde ai pus īntrerupătoru l !:D
|
un body-kit foarte fain pana la urma!
imi place mult sa stii |
ti-a iesit foarte bine.
felicitari. |
Re: Machete in lucru - alynex
6 Attachment(s)
Pana ce vin niste piese pentru Vip8), intre timp incepe proiectul Ford:D.
"Tarat" pana in "garaj" caci au fost demontate toate piesele:-P, ramanand doar rotile, sasiul si caroseria:D,incep modificarile:o! Am multe :idea: pentru el, precum neoane, sistem audio, detalii peste detalii in interior, motor, exterior si planuiesc sa ii pun hydraulics8), insa toate la timpul lor. Astept sfaturi si daca are cineva difuzoare functionale, de diametru mic, sa ma anunte:D! Multumesc mult de aprecieri si felicitari! |
sa inceapa show-ul :)
|
foarte misto!!
bravo!:boxing: |
7 Attachment(s)
Ford-ul a fost decapat, kituit si grunduit:D.
Am astupat o "liniuta" de pe capota si doua de pe plafon, ca sa fie mai frumusel"D. Mai trebuie putin finisat cu un strat de kit si putin grund si gata caroseria. Dupa ce termin carosera am sa va prezint modificarile din interior. De acum va zic ca i-am vazut un LCD de vreo 51" pe tavan8), torpedou-l sa se deschida si mai urmeaza multe. A da si o intrebare:D:sa umblu bena cu difuri si LCD-uri, sau s-o las asa? |
WAW ! prea tare! lasa bena asa, arata mult mai bine :D
|
Quote:
|
frumos ford :D părerea mea este sa umpli bena dar sa nu exagerezi cu difuzoarele și celalalte . bafta !:D
|
sau alta idee cu bena:sa incerci sa faci u sistem sa prinzi motoarele sa stea acolo ;)
si cauti niste motorete 1/18 si iese prea tare! |
dabea astept sa vopsesti viperul!!
bafta |
4 Attachment(s)
La Ford mai am de lucru la: finisarea torpedoului si sa fac usita sa mearga bine.
Caut ceva portocaliu pentru interior, ca vreau sa il imbrac pe tot in material, inclusiv scaunele.Si centuri tot din material textil. Sa modific cuierul sa se poata prinda ceva de el, sa confectionez bricheta din bord si un computer de bord/Lcd. Plus Lcd-ul de pe tavan, boxe in usi etc.:D A da si ma tenteaza sa fac acele panouri(le colobi sa nu iti bata soarele in ochi, ma scuzati dar nu cunosc cum li se spune:D)sa se poata cobori. La Viper sa incetinit mai mult lucrarea.Dupa ce ca merga foarte greu, am cumparat jante de GTS dar au fost impachetate de pomana si s-am indoit, ciobit , s-au facut praf(deci am dat 15 lei pe niste bucatele de plastic, tare mult noroc am cand cumpar ceva de la cineva).Incerc sa le repar, dar is foarte deteriorate si arata urat, chiar daca in mare parte vor fi negre.Am sa lucrez cu kit, cu penseta sa incerc sa le repar, ca alta solutie nu am:|. Pun cateva poze doar asa ca idee... |
īmi plac planurile tale :-) bafta īn continuare :D
|
1 Attachment(s)
O mostra din ce am mai lucrat la Viper...S-su schimbat multe al el, atat interior, exterior cat si motor.
|
Quote:
|
frumos....dar mai mult epoze.....succes si la ford;)
|
ce se mai aude de ele? :-)
|
Pai...am mochetat interiorul la Ford, am vopsit sasiurile in nuanta aluminiului si la Viper niste lucrusoare mici pe la caroserie.
N-am mai postat asa des, caci mi-s ocupat si lumea de pe forum nu s-a mai aratat prea interesata;-)(no offence). Apropo, daca ii cineva interesat de Ford, sa se anunte de pe acum:D. Cred ca am sa pun niste poze mai tarziu. Salutarile mele!! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cam asa ceva arata Viperu acum:D.M-ai trebuie sa "frec" bine la el, mai ales la capota.
Va fi ceva unic:rolleyes2. Deasemenea astept sfaturi:D |
:shock:Ce masina ziceai ca e?:shock:
|
Aaa... Viper.
De ce?Ce am facut?:rolleyes2 |
Nici nu mai zici ca e viper ,zici ca e de pe alta planeta!
Pe scurt, e prea tare omule! |
Mersi:oops:!
Chiar arata asa bine? |
Wow! Arata superb pana acum! DTM style...super omu'! Felicitari! :)
|
doamne mane,dementa totala.......superb.....mie nu mi-ar iesi asa ceva in 2 ani....iti spun sincer...foarte tare.....dar chestia naspa e ca rotile sunt mai in interior.....ca sa arata super,le dai putin pe exterior,ca sa para ca are un super body chit....sper ca intelegi ce am spus.....voi atasa poze sa vezi despre ce e vorba
|
Quote:
Asa l-am vrut de la bun inceput,un fel de DTM de strada. Quote:
Multumesc de aprecieri! |
:shock::shock::shock::shock::shock: super tare :D !! va iesi super :shock:
|
Super tare!!!!Bafta in continoare si spor la muca!
|
ce ai mai făcut la el ?
|
arata bine!
ai nevoie de niste roti mari si late...si mai ales trebuie sa freci bine de tot... as recomada un strat de chit auto ca sa iasa perfect |
4 Attachment(s)
Azi am mai lucrat putin la Viper:D.
La praguri si aripile spate, si putin la rear bumper. Stiu Edy:rolleyes2...dar nu gasesc... Ce pareri aveti pana acum?:D |
ssa stii ca ai putea mari buza la roti pana e egala cu body chitul.....ce zici?
|
Stiu, dar cum?Cu ce?Nu am strung, nici tevi de aluminiu.Si rotile nu-s in perfecta stare, is indoite si ciobite
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning