![]() |
Re: Nissan Meet
eu vin sigur, ori cu una aspirata ori cu cea turbo.
|
Quote:
am zis ca vin inainte sa fiu angajat... iar acum, nu mai pot veni. sorry again. |
sper sa ajung si eu,si sa cunosc alti iubitori ai marci nissan.
|
cred ca ar fi cazul sa ne organizam un pic (timpul trece rpd)
luam legatura cu reshizzo_s13 care are timp sa se ocupe pana la urma ???? |
daca ramane in brasov si pe data respectiva
imi fac timp sa ma ocup, numai trebuie sa stiu exact ce plan facem? ce idei si ce vreti sa faceti? si cite persoane suntem exact pina la urma!? dece 15 si 16 martie?? 15 e duminica si 16 e luni!!! |
Quote:
|
atunci ok..
haideti sa stabilam cu toti inpreuna ce vrem sa facem in brasov |
Ideea mea este , sosire brasov , cazare,tur de forta prin brasov,plimbare cu poze si tot ce trebuie prin centrul orasul (prieteni stiu de ce :-P) , sesiune foto si filmari pe serpentine dinnou (golfuletz stie de ce :-P) , inapoi la cazare , gratar , spritz puternic , nani , dimineata cafea , barfa si inapoi acasa.
Cine pro si cine contra ? |
ideia lu tarnafes e buna ...
cazarea in brasov e cam scumpa .. aprox. 160 - 220 RON / noapte / camera propunerea mea este sa ne intalnim cu toti intro parcare in brasov .. ture prin brasov .. tura pina poiana .. poze etc .. la cumparaturi .. si apoi la cazare (prefer o cazare in afara brasovului (ca. 20 km de brasov) pt ca drumul e de vis pina la cazare (serpentine - munte - etc) cazarea e acolo 100ron/noapte/cam) parcare inchisa ... suntem singuri in zona .. posibilitate de gratar .. un fel de restaurant care putem sa il folosim pt noi si daca suntem in total 20 pers. e plina pensiunea numai de noi!!! a 2a zi cafea, barfa etc. |
Quote:
|
sunt foarte deacord si eu cu cele spuse mai sus, daca careva nu vrea sa ramna nul putem obliga si poate chiar sambata sa se intoarca acasa, este libera initiativa
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Primul Nissan Meet : 14-15 martie BRASOV
Eu sunt pentru o pensiune , gratarul si spritzul in aer liber bate orice oras aglomerat in opinia mea ;)
Acum bineinteles fiecare alege ce vrea :D |
Quote:
|
eu sunt de acord cu tot ce propuneti voi........in schimb eu as veni cu propunerea sa ne cazam la Rasnov......e la 15 km de poiana si la vreo 20 de km de Brasov!!!!
|
Quote:
o pensiune ar fi cel mai indicat mai ales ca nu avem nevoie de oras peste noapte :D |
salutare,
trebuie sa ne hotaram daca stam peste noapte in brasov sau mai bine in afara orasului. ce vrem sa facem peste noapte? - club sau - gratar si sa fim mai mult intre noi??? eu incerc cit mai repede sa fac poze prin brasov .. si mai sa gasesc linkul de la pensiunea aia in afara brasovului .. pina atuncia o sa va trimit ceva poze de la parcari prin brasov .. si drumu pina la pensiune .. |
trebuie sa facem urgent o lista cine vine (si cu cite persoane (prietena, prieten etc)!
|
eu unu vin sigur.....nu stiu daca vin si singur..........deci eu propun o pensiune din Rasnov unde putem face ''jackass''
http://pensiunea.rockred.ro/ eu am fost acolo si mi-a placut super mult..... |
ok reshizzo_s13 contam pe tine cauta zilele astea o locatie care sa ne asigure cazare pentru cam 20 -25 persoane (presupun ca multi dintre noi o sa aduca prietenele,sotiile .etc...)
sa fie un loc de gratar , o parcare mai mare si nu prea multa populatie prin zona sa nu deranjam sau sa fim deranjati de anumite pers (hoti, politie,curiosii .....) |
Quote:
|
Rog pe toti cei care pot veni sa posteze si sa specifice cu ce masina vor fi prezenti.
pentru a face o lista cu plecarile din orase ... ex.: 1 . Buzzyball - nissan 200sx s13 - bucuresti 2 . fubu - nissan 200sx s13 - bucuresti 3 . ________ 4 . ________ 5 . ________ 6 . ________ |
Quote:
|
lista trebuie sa fie mai bine detaiata:
ca sa stim cite persoane suntem in final ex. 1 . Buzzyball - nissan 200sx s13 - bucuresti - ? persoane 2 . fubu - nissan 200sx s13 - bucuresti - ? persoane 3 . reshizzo_s13 - nissan 200sx s13 - brasov - 2 persoane 4 . ________ 5 . ________ 6 . ________ pensiunea care o prefer eu: http://www.turistinfo.ro/cheia/cazar...ia-c10190.html dna a spus ca daca ne hotaram pt pensiunea lor .. se discuta la pret .. conditii ca facem si consumatii la ei .. etc. |
Quote:
|
mai am gasit ceva:
zona prahova - cheia http://www.infopensiuni.ro/pensiuni-cheia_71/ zona brasov - rasnov http://rasnov.in-romania.ro/ |
deci..........eu am fost si am stat acolo 1 saptamana.
locuri de parcare nu prea sunt....dar gasim noi fara nici o problema. Gratar este, mese afara sunt , camerele sunt super frumoase.....putem vb cu cineva pentru un paintball.....etc etc |
Quote:
|
leam trimis o cerere de pret etc.
singura problema va fi parcarea astept decizii ce si unde .. sa ma pregatesc sa organizez totul |
eu vin sigur, probabil cu un prieten pasionat de masini sa va vedem bijuteriile. sunt pentru o pensiune unde sa stam peste noapte sa bagam un sprit si un gratar. dar ne trebuie un loc cu o parcare mai mare, nu super denivelata, ca si primera a mea e lasata si am catalizatorul ala penal care e ft jos.
|
toata lumea sa se inschrie in lista va rog!!!!
|
1 . Buzzyball - nissan 200sx s13 - bucuresti - ? persoane
2 . fubu - nissan 200sx s13 - bucuresti - ? persoane 3 . reshizzo_s13 - nissan 200sx s13 - brasov - 2 persoane 4 . slv86 - nissan primera p11 - sibiu - 2 persoane 5 . ________ 6 . ________ |
propunerea mea:
1. ne intalnim cu toti in parcarea la carrefour (la intrare in brasov) 2. de acolo plecam cu toti la o tura de brasov 3. urcam in poiana 4. pe drum la intoarcere ne oprim la "belvedere" un pesaj super unde se vede tot brasovul (sesiune de poze) 5. tura prin centru 6. parcarea in apropierei centrului (sesiunea a 2a de poze) 7. plecare spre cazare (in drum cumparaturi) 8a. daca ne cazam in rasnov - sesiunea a 3a de poze la cetate) 8b. daca ne cazam in cheia - sesiunea a 3a de poze la serpentine - munti etc..) are cineva un steag japonez? |
1 . Buzzyball - nissan 200sx s13 - bucuresti - 2 persoane
2 . fubu - nissan 200sx s13 - bucuresti - 2 persoane 3 . reshizzo_s13 - nissan 200sx s13 - brasov - 2 persoane 4 . slv86 - nissan primera p11 - sibiu - 2 persoane 5 . ________ 6 . ________ incercati sa gasiti ceva cu parcare un foc de tabara printre masini multi dintre noi au sisteme audio ceva mai scumpe si nu isi prmit sa lase masina pe ori unde bre reshizzo_s13 parca ai probleme cu masina crezi ca poti rezolva pana pe 14 martie ??? ar fi cazu sa va anuntati care cum veniti sa stim ce cautam si ce vrea fiecare ......!!!!!! dragi iubitori de nissan |
Quote:
|
3 Attachment(s)
parcarea din drumu de poiana belvedere:
https://i268.photobucket.com/albums/j...i/IMG_2936.jpg primele poze sunt din parcarea din apropierea centrului si ultima e dupa drumu la cazare in cheia |
Quote:
|
deci la pensiunea redrock din rasnov nea costa 125 ron / noapte / cam
posibilitate de o crama pt chef .. gratar .. mic dejun .. doar singura problema parcarile!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning