![]() |
Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE
daca masina este pe numele mamei trebuie procura sau ceva de genu?
ms |
nu, nu trebuie decat sa ai actele, nci la leasing, nici la alt propietar nu trebuie, daca ai voie sa circuli cu ea pe strada, noi nu suntem mai catolici decat papa de la Roma.
|
Quote:
dar mi-am adus aminte cand mi-a zis unu sa fac o liniutza cu el cu masina lu' maica-sa....si seara a venit cu o Toyota Supra Twin Turbo...m-a facut praf :lol:... |
Quote:
|
sper sa iasa OK toata organizarea si...ne vedem acolo,ca spectator deocamdata!
apropo...iti dai seama ca "NONE" avea Skyline GT-R 34 si nah...daca ala avea twinturbo l-a facut "praf" |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Hai Baietzii din BRAILA,NU va lasati cu una cu doua...incercatzi si asa...daca nu se poate si pe 402m,sau daca nu mai insistati la fata locului.
|
Quote:
|
Quote:
|
salut SNAKE' te inscrii si tu in ''Grupa DACIA''????
|
salut! ...am si eu o nedumerire: ce inseamna "grupa dacia"???...
...adica o super nova de 85 ..90 cp...unde se incadreaza..la ce grupa???..sa stiu daca mai vin.. |
Quote:
|
Quote:
|
de ce se discrimineaza daciile
daca vor sa se inscrie ,sa se dea pe 400 ,sunt dacii in braila care merg foarte bine ,baietii muncesc mult la ele ,au pasiune, (ex tbc-yul-etc),lasat-ii la sfarsit da lasat-ii pe 400,ca au tot dreptul , daca vine vrun oltcit ce-i face-ti il puneti pe 100? sa stiti ca baietii cu dacii trebuiesc atrasi nu dati la o parte ,sa treaca din randul publicului in randul participantilor ,ca si asa in braila nu cred ca va mai bazati pe multi la tehnico aplicative(vreau sa spun ca nu liniutile sunt totul) ,eu zic ca ar fi bine sa analizeze cineva,de ce nu se mai vine la tehnico aplicative ca inainte....... sfatul meu lasatii sa se dea pe 400, ca toti ne-am facut mari cu daciile Multumiri domnului IONASCU pentru organizarea acestui eveniment. |
Mult succes participantilor la LINII'...,o sa fie un EVENIMENT super tare...
|
...ne vedem acolo,la grupa C ;)
|
Quote:
sunt dacii care nu se incadreaza la grupa A1,inteleg....dar sunt unele care fac fata f.bine si la grupa C!!! Parerea mea,ori cumulati grupa A1 si A intr-o singura grupa..grupa A si faceti grupa separata Dacia...pe 1/8 sau 1/4 mile....sau lasati asa cum sau defasurat si pana acum,la toate legalele.... ...Mk2 golf with 1.9TD motor "injectat" cu RED-BULL,... up 75 hp, bigger injectors,pump11mm head,bigger FMIC,Air intake flow modifications,ceramic coat inside, and a bigger turbo T3 stage 2/hibrid(1.7bar boost),downpipe & exhaust 2.5"-custom,Oil cooler,New clutch race,AT LEAST. ATS-dtc(15x7.5 et35), tires F1(195/45/15),H&R ,brake upgrade g60,... ;) |
sau... faceti grupe pe marca Ex: grupa Dacia,grupa renault....grupa VW....grupa bmw...grupa porsche....grupa subaru....etc....
sau cluburi....grupa xxx... Vreme buna si minti luminate! |
..da bine zis!...vreme buna si minti luminate... deja e ca-n politica aici...
deci..ce inseamna GRUPA DACIA??? (cp) mai exista grupa A1??? |
Corect fratilor,de ce sa nu fie incadrati ca si pana acum toti cei care au pana la 75 cp la grupa A1(402m),indiferent daca au 'DACII' sau alte marci...(dar sa fie pe bune) adika ce se in 'talon' sa fie cu ce este 'pus' pe masina...e de stiut si la alte grupe...
|
deci pana la urma la "grupa dacia " sau "ascutitori " kum o mai numesc altii se refera si la logan,sandero,supernova,nova gt sau doar la 1300 si 1310 ne lamureste si pe noi cineva de exemplu eu am supernova scz "ascutitoare " nu sunt la grupa A1 sau sunt la "grupa dacia"
|
Quote:
|
ce nu prea vad eu pe aici...interesul celor din tara de a participa la EVENIMENT,...de la alte GRUPE...
|
totul se invarte doar la GRUPA A1?...nu mai sunt si alte GRUPE..
|
Quote:
eu tot nnu inteleg dece nu lasa si dacile la 400 m k doar nu face o jumatate ora de la start la finish eu zik k 20 de sec pe 400 nu mi-se pare destul de mult pentru o dacie ......;) |
frigul de afara sa fie de vina?
|
ai si tu 'DEZ' dreptatea ta... nu ar impiedica cu nimic in rau daca ar lasa Daciile pe 402m,nu s-ar pierde cine stie ce timp in plus...distractia conteaza pana la urma..si pana la urma in BRAILA sa stiti sunt cateva care ar face spectacol...pentru cat de batrane sunt..:))
|
Quote:
|
Intradevar este o discriminare pozitiva.
Totusi aici e vorba de o initiativa privata, asa cum putea sa se spuna ca automobilele Dacia nu intra s-a facut ceva special pentru ele. Daca organizatorul va anunta, aduce la cunostinta toate detalile e bine sa le luai ca atare si daca doriti altceva... faceti voi altceva cum va place. In plus nimeni nu e obligat sa vina sa se inscrie. Rog sa dati dovada de decenta si respect pentru cei care depun o munca foarte grea sa asigure conditii de concurs, iar daca va aud ca o face pt bani insemna ca veti sa faceti misto. La 30 ron taxa de inscriere... Cred ca ar fi mai interesant de transat competitia in sine, cine cu cine, care pe care ... |
Quote:
Pt "daciisti",eu cred totusi ca este o mica discriminare,dar totodata,daca nu va convine sa va dati pe 200m,atunci declarati o putere mai mare de 54cp si intrati la A1 sau A;) Daca tineti inadins sa va dati!Cum sa mai spus mai sus,totul este PRIVAT,regulile ei le fac si vine cine vrea,cine nu,sa stea akas! Bafta |
Quote:
insa revin cu intrebarea de mai inainte..pt ca tot nu sunt lamurit.. toate daciile de la 1300........ la sandero vor fi intr-o singura grupa?? indiferent de motorizare si cp ??? si grupa a1 mai exista? P S scuze pentru insistenta! |
Quote:
asta e ne dam cu ce putem.... |
@iulian gto: tot la a1 ai de gand sa participi?personal cred ca masina ta nu mai e demult de grupa aia si nu e numai parerea mea ... unii se cearta ca vor sa se dea cu masini mai puternice iar altii se trag in continuare cu masini mai slabe...interesant :)
|
cred ca am sa paticip si eu , dar am o intrebare. pot participa cu 2 masini diferite? adica una pt indemanare si una pt sprint !!! :D
|
Eu propun o grupa de dacia pe 200 si apoi fiecare in grupa ei daca intra in primele x masini sa spunem 10.
|
Quote:
io nu prea inteleg cele spuse.... |
Eu nu ma mai joc daca se face grupa "dacia" si vine morcovu ! :))
|
Quote:
in al doilea rand vreau sa il clarific pe GMN, in grupa dacia intra numai daciile 1300;1400. adik doar dacia berlina, tot ce e de la nova incolo intra la A1. in al treilea rand, adevarul e ca sunt dacii care au 150 de cai si bat la fund si masini tari, si sunt si dacii care au 54 de cai care se tin bine pe langa alte masini un pic mai noi. de ce sa nu fim toti tratati in mod egal si corect! SEBASTIAN, ce vrei sa spui? |
Parerea mea este ca la Dacii se face o foarte mare discriminare. De ce sa nu fie cum a fost si pana acum? Aceleasi drepturi ca toti participantii... Fiecare vine sa se dea cu ce are si cu ce poate... Cum s-a mai spus deja, sunt destule Dacii care pot face o figura frumoasa la liniute, iar voi vreti sa le puneti la drag pe 200m. Pe 200m poti sa te dai si din semafor in semafor si fara taxa. Numai ca asa dai 30RON (Nu spun ca e mult.), insa te dai LEGAL.
Oare chiar asa mult timp se pierde daca se dau Daciile pe 400m? Oricum showul mai mare ramane pentru final si daca sunt pasionati or sa ramana pana la final... ma refer si la spectatori si la participanti. Cred ca o sa fie foarte lejer la 200m pentru ca multi or sa fie descurajati... vorba lui Bogdan, abia apuci sa i-o dai pe a3a... Nu caut scandal cu nimeni si nu vreau sa ofensez pe nimeni cu postul asta... anyway eu sunt spectator, insa e o simpla parere... |
ne vedem la grupa C ....
tot respectul . C20xe ...:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning