![]() |
Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 din `70
De la bara aia era sa cada masina pe mine !
|
Quote:
Quote:
|
inseamna ca o confund...
|
va iesii super...deja mi`o imaginez :X
|
3 Attachment(s)
una dintre operatiile efectuate aseara.....
|
hmm.......un motor...suspect...de-a dreptu....ce e ? renault...VW? :twisted:
|
Nu ii mai da motorului produse de la mec ca sunt malefice :)
|
io cred ca e de Lada!:D
ce ai schimbat morcove?segmenti,cuzineti sau tot setul motor? |
Camasile i le-a schimbat am impresia.
E motor F7P |
Quote:
|
Quote:
ba nu i-am pus camasi de la prada..... :)) |
1.8 16v turbo ?
frumos proiectul , bafta in continuare. |
Quote:
se pare ca epoca ghenariilor apune usor usor la cucu, incepe in sfarsit sa faca o treba buna, hai cucule mai repejor ca acum e 15 ;) |
Quote:
|
Quote:
|
CE ITI MAI PLACE SA LUCREZI PE SUPORT .
|
Quote:
|
Quote:
ce arcuri ai pe fata? am observat ca sunt ceva mai groase, imi poti da niste detalii ? |
de Diesel!
|
si sa pun pe spate cam cat tre sa tai din ele ?:D
|
io zic sa nu pui de diesel pe spate ca s-ar putea sa ramai fara oale,sigur se vor rupe in timp cat ar fii caroseria de buna momentan!
|
orcum ma mai documentez...
|
Offtopic: Chiar tu care ai la semnatura " Invatati sa scrieti corect...." Nu scrii corect?
Orcum -> oricum utilizaotri forumului ?? Doar pe pagina asta ai 2 posturi si 2 greseli gramaticale. Nu stau sa caut in alta parte, ptr. ca imi imaginez ce o sa gasesc. Ontopic: Unde te mai documentezi? Daca nu pui singur in practica ce vrei, n-o sa faci nimic niciodata. |
3 Attachment(s)
mi se pare mie sau incepe să prindă formă?
|
Quote:
|
aripa mai scurta in partea de sus
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
offtopic: uite-te la ce ora am lasat mesaj, crezi ca toata ziua stau si belesc P*** ? lucrez, invat la scoala si la scoala de soferi. morcov_ssl - ce arcuri ai ? ca nu prea inteleg nimic. |
Foarte frumos se lucreaza la masina.
Imi pare rau ca din toate posturile de pe acest topic foarte multe sunt pe langa subiect, foarte multe intrebari aiurea si si mai multe raspunsuri aiurea . Morcov, ce provenienta are bara stabilizatoare de pe spate ? Pe fata ce vei folosi ? |
Quote:
si dc ai tras de buza? ca e aripa de rahat ,ca sa iasa la linie nu? e irelevant sa zic ca nu apreciez ce faci ;) ptr ca stiu ce inseamna sa iti bati capu cu tabla la dacie,dar decat sa iti blestemi zilele cu astea noi mai bine cautai unele vechi bune si stiai ca vin bine pe masina imi pare rau ca nu iti dai seama cine comenteaza aiurea si cine nu :!: |
deci bara stabilizatoare pe spate renault 18 turbo, bara stabilizatoare papuc diesel, arcuri fata: nu stiu ce provenienta sunt deoarece sunt de la batranii care au alergat acum 15 ani... dar puteti sa folostiti de nova cu cea mai mere incredere fara sa le mai scurtati.....
|
Daca va ganditi la un motor mai greu decat cel de Dacie ar merge si niste arcuri ceva mai tari. ;)
|
arcurile de nova sunt destul de tari ... si cu asta am terminat cu offtopic`ul ... daca aveti intrebari offtopic va rog sa folositi cu incredere mesageria privata ...
|
scuze de confuzia creata dar din poza pusa mie asa mi s-au parut a fii arcuri de diesel.
1.2 mm cat e diferenta intre un arc normal si unul de diesel nu se poate vedea intr-o poza!inca o data scuze..... P.S:nu vanez posturi ca nu am de ce.;) |
am citit cu atentie topicul cel nou cap coada! interesant cea ce faci tu aici morcove! app spre deosebire de altii tu observ ca ai pus piesele k lumea la transplantul de inima si sunt sigur ca nu vei fi adus la staga la concurs ca sa faci de ras neamul de dacioti! oricum spor la treaba! sper sa iasa ceva mai frumos de 1000 de ori ca tdh! astept cu curiozitate rezultatul! off topic am facut cam aiurea comparatia dintre tine si acel roman care s-a dus la prezentare tras la stanga! sincer mai bine decat sa faca asta mai bine era spectator! inca odata spor la treaba si sa vedem ce o iesii!
|
multa bafta si rabdare in ceea ce faci , imi place foarte mult ceea ce vad , m-au tulburat liniile masinii si felul in care se imbina , felicitari si thinichigiului pt munca . Respect pt ceea ce faci . deja este cava placut ochiului .
Si va rog nu mai dati sfaturi asupra masinii si asupra altora de pe forum fiindca intai pui la socoteala efortul , banii si munca depusa pt a face o masina si apoi ai dreptul sa dai sfaturi. dati sfaturi numai cand vi se cer ca in rest parerea voastra oricum nu conteaza, iar intrebarile se pun in particular (daca va dati seama de ce ). Nu mai faceti posturi gratuite si aberante . Imi pare rau ca trebuia sa o spun aici SSL , dar pur si simplu nu mai rezistam |
8 Attachment(s)
batrana este aproape gata la tinichigerie.....in curand intra la vopsitorie....
|
Morcov ai de unde sa iei semnalizari fata albe? Imi plac la nebunie si ar da bine cu albastru :)
|
capota de gordini de unde e ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning