![]() |
Re: Delta Racing Crew
Cubanez nu mai fi asa rau ca ne sperii. Si daca vreau aduc si scutire de la medic:))
|
Quote:
Quote:
|
bv Tudorel :) data viitoare sa tina careva de masina sa nu mai plece
|
Quote:
|
frumos aseara ........ de abia azi miam recuperat shi yo contu :D
|
Marea intalnire dintre Naiman si TEN este diseara? Cubanez, pe intuneric vrei sa lipim parasolarele?
|
Lasa ma ca e lomina acolo :D
|
Mergem la mall acolo cand nu e nimeni ca sa vedem
|
Din pacate intalnirea este maine seara intre Naiman si Tudor(the winner),kgb lasa ca vedem si acolo foarte bine. La Lancer-u lu Mihai am pus logo-ul,diseara la tine si poate si la florin daca ajunge!
|
Va rog frumos sa postati cine credeti ca va bate maine seara:Tudor(toyota celica 1.8vvti 143hp tractiune fata )sau Naiman(Subaru Impreza 2.0 boxer 150hp tractiune integrala).
|
HM......mai bn ma abtzin...nu vreau sa vb aiurea ...;)
|
5 Attachment(s)
niste poze de la mine;si normal:Celica
|
aaa si Cubanez` iesi din poza k nu ne vedem frumoasele!!!:lol::lol:
|
diseara daca mai sunteti pe la 10 ajung si eu prin oras;poate ne vedem!
|
da de unde vi bjr?
|
Suntem la 10 florine te asteptam acolo cu logo-ul!!!!!!!!
|
Sa vorbim de tricouri... Cubanez a dat comanda de tricouri, ajung saptamana care vine, joi... tricouri s-au gasit super ieftin si sa vedem cat ne costa inscripionarea...
Intai sa clarificam sigla cu idei, pareri de la fiecare,iar Jipy se va ocupa de ea. Tricourile vor fi negre si personalizate... adica fiecare membru v-a avea scris numele/a.k.a pe el,fiecare ce vrea... poate reusim sa le terminam pana la evenimentul de la braila... |
Quote:
|
Quote:
|
Cel mai sigur joia viitoare vin tricourile,marimile sunt pt toata lumea,iar pretul pe bucata este de 5.5ron!Sa gasim un logo mic ca sa ne reprezinte!!!!!!!!!!!!
|
Tudor in seara asta ai comis paguba de 45ron, rupand 3 parasolare!!!
Vei plati doar unul,care acela va fi al tau, celelalte doua le fac eu ... treaca de la mine...:lol: |
Da va fi amendat cu cate un spitz in ass de la toti membrii si cunostinele lor!iar dupa aceea i se va taia mana cu care a fost comisa fapta!!!!!!!1
|
Quote:
|
Si daca am comis fapta cu acest obiect rotund de pe umeri care va fi consecinta ? :???:
|
Quote:
:D stiti ca uneori sunt pericol social ...acum serios imi cer scuze ... pentru toate poate ca am exagerat si eu ...parerea mea ar fi sa nu mai vina membrii ai altor cluburi la intrunurile noastre pentru ca lucrurile pot degenera ... |
Va salut baieti si ma bucur ca voi chiar vreti sa faceti ceva in tulcea Prima data prieteni si mai apoi echipa...Where do i sign in?:d...va saluta ncv
|
d-nl Yakuzel deci cum am discutat si aseara ciocu mic la munca k iti fak botu k la rata!:lol::lol:
|
Quote:
|
Diseara acelasi loc aceeasi ora!Si inca ceva deacum incolo in parcarea aia fiecare club cu treaba lui DA!!! nu mai stam amestecati ca ati vazut ce a iesit.Din cauza comportamentului lui Naiman ii rog pe baietii de la Fanatik,sa nu mai intre in contac direct cu noi acolo!Ca sa evitam alte probleme imprevizibile!
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
PIT si Edis!!! Membrii Delta Racing Crew!!!
|
Da avem si sound boom boom in club bine ati venit baieti va asteptam de mult!
|
Mai frate,infloreste delata asta nu gluma :)
|
DELTA* cer scuze:))
|
1 Attachment(s)
Doamne cum se aude masinutza asta :ihearu:
O poza de la mine ca dor e vecin de cartier cu mine:-) |
3 Attachment(s)
Am gasit si 3 poze prin calculator cu Mitsubishi Lancer ca sa nu mai fie demo:lol:
Cred ca asta e lam vaz aseara cu parasolar`u pus8) |
1 Attachment(s)
:cry::???::cry:
|
:lol::lol: lasa ca vine si ala ;)
|
Da costa 4150 ron si face toti banii!!!!!!!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning