![]() |
Re: Street 4 Cars (New Club)
DACA AVETI CEVA DE DISCUTAT PE ALTA TEMA DECAT "STREET 4 CARS" (OFFTOPIC), VA ROG SA O FACETI IN ALTA PARTE ! PENTRU DISPUTE , EXISTA PRIVATE MESSAGE ! HAIDETI SA NU POLUAM AIUREA TOPICUL ASTA
|
killer.....inteleg ca lucrezi la comunitara.....dar te agiti mult pentru un nimic. hai ca sa iti fac pe plac, promit sa nu mai scriu aici. Multa bafta cu acest club si sa dea Dumnezeu sa ne intalnim sanatosi la cat mai multe evenimente.
|
Quote:
|
gata killer
|
bai baieti vroiam sa va cer si eu parerea despre niste distantiere dar vad k aici nu se discuta nmk de tuning ci se cearta lumea asa k ...sanatate!!!:evil:
|
Quote:
|
vreau sa stiu si eu dak niste distantiere care scad et de la 35 la 25 afecteaza cu ceva directia sau cine stie ce!!!???!!!8)
|
nu ma pricep prea bine , dar din cate stiu eu , atata timp cat dupa ce montezi distantierele te duci sa echilibrezi rotile , si in primul rand , sa faci GEOMETRIA (care se modifica foarte mult) , nu ar trebui sa ai prea mari probleme
|
atata timp cat janta iti permite , e ok. nu e nevoie de geometrie, doar sa verifici daca se centreaza bine atat janta cat si distantierul...
|
thenutzthenutz poti merge la sco in trivale la "Racingn Nick" si cred ca te poate ajuta sa gasesti ceva potrivit.
|
Felicitari Street4Cars pentru premile castigate.Pentru un club nou chiar ati fost la inaltime si am ramas placut impresionat.Inclusiv standul vostru a fost unul din cele mai reusite.
|
Quote:
muzica stiu ca nu a fost pe placul multora , dar a fost o situatie mai delicata .... P.S. trebuia sa vii sa bem un pahar de suc , sa ne cunostem ... sau un red bull , ca tot era pe moca |
Salut tuturor. In primul rand felicitari S4C pentru ca exista si ca nu lasa fenomenu sa moara aici in pitesti, cu toate ca pasionati sunt o groaza si masini, dar un club bine organizat nu era, sau ma rog a fost, candva. Felicitari membrilor pt "jucariile" pe care le detin.
Am si eu o mica intrebare pentru, reprezentanti sau ma rog, fondator, conducator, ca nu stiu cum e ierarhizarea :D : pe ce criterii se primesc masini/,membri noi in Street 4 Cars? Multumesc anticipat, si la tot mai multe evenimente si masini frumoase:D LE: Scuzati-ma daca detalii despre inscriere sunt deja postate undeva, si daca sunt, un link daca se poate. mc |
Quote:
P.S. Multumim pentru aprecieri |
Da, st de acord cu tine.
Maine dimineata o sa fiu la liceu, dar luam legatura. Singurul impediment, in ceea ce ma priveste, e ca marti trebuie sa iau sala (sper), ca sa avem despre ce vb si sa nu vin la vreo intalnire cu taxiu' :P. Nu vreau sa par un pusti dala de 13 ani care viseaza cum tuneaza dacia din curte si posteaza pe threadurile cluburilor. Masina exista, modificari sunt si sunt si in curs, de aceea as fi foarte interesat sa ma alatur voua, pentru ca am nevoie de sfaturi si de ajutor de la oameni mai experimentati. Nu vreau sa va stresez si sa va pierd timpul; pot sa-ti dau un pm cu un id sau nr de telefon si sa luam legatura. Cel mai bine ,cred eu, sa ne intalnim dupa ce imi iau carnetul. Mult noroc si numai bine |
Quote:
|
ok. maine iti dau pm.
|
Desi este un club nou infiintat , STREET 4 CARS a reusit sa castige trei premii la Tuning Time Pitesti ... si anume ...
BEST CUSTOM EXTERIOR - DAEWOO TICO - SAT - Antonyo BEST PAINT JOB - CHRYSLER PT CRUISER (New Member) LOCUL 3 CNCA (Campionatul National de Car Audio ) - DACIA SUPERNOVA - NUT FELICITARI TUTUROR ... WEEKENDUL ASTA AM DEMONSTRAT CA SE POATE ! P.S. SuperNova de fapt este un fel de locul 1 la CNCA , avand in vedere banii investiti in sistemele de pe Skoda si Freelander Top 5 C.N.C.A: 1. LandRover Freelander II - DD - 151.1 dB @ 46 Hz 2. Skoda Octavia I Tour - Nr. 104 - 141 dB @ Music 3. Dacia SuperNova - Nr. 128 - 139.5 dB @ 51 Hz - STREET 4 CARS 4. VW Passat - Nr. 138 - 139.1 dB @ 43 Hz 5. Audi A3 - Nr. 87 - 138.7 dB @ 49 Hz - PIKOLLO - FULLSPEED RACING |
Bravo vecinu' NUT (DSN la putere) \:D/
Felicitari si tuturor celor S4C care au dobandit premii ! si un sfat pentru antonio .. lasa petardele asa ca se aude frumos :D Bafta tuturor .. ne vedem in parcari ! / ADY intra pe mess sa discutam ceva .. |
Felicitari Street 4 Cars pentru diplomele si cupele obtinute weekendu acesta....multumesc baieti...S4C
|
Felicitari Street 4 Cars:peace:
|
va rog sa imi dati pe pm numele moderatorului pentru sectiunea dedicata clubului vostru si pentru usergrup
|
Quote:
|
Quote:
ZoliaT : ai PM |
THREADUL OFICIAL AL CLUBLUI STREET 4 CARS POATE FI GASIT AICI >>> https://forum.4tuning.ro/602-street-4-cars.html
V-AS RUGA CA TOATE DISCUTIILE DE ACUM INAINTE SA SE POATE ACOLO ! |
Ady vezi ca vreau sa vb ceva...asa ca daca poti sa ma suni suna-am
|
Poze expo Mall Pitesti
http://s4.transfer.ro/storage/POZE_E...2009-586b9.rar |
Quote:
|
chiar daca nu sunt major si nu am masina ... pot sa apreciez bolizii pe 4 roti ...
V'am vazut la EuroMall ... deseori pe strada... Felicitari pentru ce ati facut la Mall si pentru ce ati facut masinilor voastre ... Sper sa va vad mai des pe strazi , pt ca imi plac masinile voastre... |
Loganul BIK de la voi ..are cumva compresor?
|
baieti cum ma alatur si eu clubului vostru??? n_i_c_terminator id-ul meu
|
Quote:
|
sal baieti, pot face si eu rost de un stiker cu Street 4 Cars ca imi place, chiar daca nu sunt membru? :d
|
Quote:
sticker si parasolar primesc doar membrii clubului |
saptamana asta vin la reuniune de voastra...k am schimbat punto si mi-am achizitonat un 318 touring;)..navigate,tiptronic...dumink la 8 ne auzim sal
|
Ce criterii trebuiesc indeplinite ca sa devi membru street4cars! 8)
Multumesc |
lasa-mi un pm k id tau si discutam mai multe daca esti interesat sa ni te alaturi?
|
As vrea sa vin si eu la urmatoarea intalnire....
cand o sa fie.. |
Duminica seara,ora 18.00,in peco ROMPETROL Craiovei,langa giratoriu
|
Dupa cum a specificat si Ady duminica orele 18:00 Rompetrol Craiovei
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning