![]() |
Re: Intalnire Constanta
Se misca bine treaba la Constanta.
|
Quote:
|
voua sa va ia painea si noua sa ne ia cola... :D :))
|
eu zic sa avem putina grija de el :bat: ...il santajam , ii facem buletinul public :chick:
:poke: :evil_laug: |
aaaahahhahahahaha...buna asta, a intrat...lasa ma ca invata si el ceva bun.
|
bine spus macar invata si el cva bun ca si asha e paralel cu toate... :)) :P
|
Ce se mai aude fratilor,mai facem una pana pe 1 Mai?:-P
|
Baietii, ar cam fi cazul sa o mai punem de o intalnire, ca nu am mai facut de ceva vreme.
Eu propun peste 2 sapt, sambata, pe 20, pe la 9-10 seara, locatia ramane de discutat. |
sa facem undeva mai frumos asa...pitoresc...:)) biensur....masinile curate.
|
nu am putea face ceva inainte de 6 ? eu cu munca dupa 6... alea alea dak nu .. voi lipsii...:)
|
Bine, facem la 8 dimineata, sa prindem ultravioletele pe plaja, ca pensionarii :D
|
ar fi marfa si o intalnire ziua....daca pot veni toti, desigur. sa vedem defectele la lumina:D
|
aroganta domnului LKS face din nou demn de apasat butonu "report" =))
|
Quote:
|
Quote:
|
sa nu fie nici ziua...nici seara...sa fie in "crepuscul":)) hai c-o descurcam noi si pe-asta....in principiu sa fie sambata pe 20. pana atunci incepe si sezonu ca lumea...se termina sesiunea....vine lumea la mare....cine stie, daca avem gaz, ne miscam si intr-o statiune:D
|
De cand mai asteptam si eu o intalnire dar din pacate nu voi putea venii:no::no:, am o nunta la Sibiu in sambata aia.
Voi mai urmarii thread-ul poate se mai schimba data..... |
deci...pentru sambata...ramane la un 9-10 seara? stabilim si un loc?
|
ramane pentru city la 9.30 diseara ? vad ca nu prea se inghesuie lumea. macar sa stim sa nu batem drumu degeaba
|
yo`s la munca asha ca n`am sa vin ..
|
facem ma...9 jumate, la city. daca mai e si lume noua...sa vina. daca nu, ii dam la o shaworma 3-4 cati venim si aia e:D
|
ce ziceti daca ar venii si cativa baieti din bucuresti cu daciile ?
|
dc nu si asha nu vin toti cand e o intalnire la noi in ct.daca vreti sa veniti stabilim o intalnire si ne adunam.poate asha suntem mai motivati sa venim toti.
|
daca facem, sa facem ceva ca la brasov, dar nu atat de selectiv, adica nu doar daciile clasice, restaurate. sa lasam si daciile noi, frumoase...nu parasolar nike si mai stiu eu ce...stabilim o data, candva peste 2-3 saptamani sa afle toti cei interesati de ea, stabilim si un loc de intalnire, preferabil undeva unde sa nu fie probleme ca ocupam spatiu, lala....si de final, un tur de statiuni. singura conditie ar fi sa nu facem duminica. ati vazut si voi ce se intampla deja in trafic la mare:D
|
u esti nebun cu turul tau de statiuni...pe aglomeratia asta sa zici mersi daca ajungi si la locul de intalnire....baieti daca chiar vre`ti sa veniti strangeti`va cat mai multi spune`ti o data cand ajunge`ti, stabilim si locul de intalnire si vedem dupa ce si cum ... ;)
|
Poate o intalnire undeva intr-o statiune sa ramanem peste noapte ..........
|
sau asa....dar tot trebuie sa facem un tur inainte....zic eu. si seara sa ne oprim intr-o statiune undeva, facem un mic pe radiator, ceva:D daca se vrea asa ceva, asteptam sa spuneti....dar sa fie treaba serioasa, nu sa ne trezim 10 masini. daca se vrea, cineva mai in masura sa faca un thread nou sa afle si ceilalti.
|
cheile dobrogei suna mai interesant zic eu si nu e nici bataia de cap din statiuni.... sunt 120 de km dus intors pana acolo .. e si padure si pajiste mica.avem unde sa ne parcam si masinile sa le si admiram in timp ce infulecam micu prajit pe radiator.
|
mai bine in statiuni ma...chit ca-i nebunie....daca e sa vina baieti din tara, vin la mare...parerea mea. si avem si in statiuni loc de parcat masinile. la chei daca parcam...le lasam pe iarba...si jumatate din cei de pe forum au masinile coborate, deci ar fi o problemuta. eu raman tot pe ideea de statiuni daca vin si cei de prin tara.
|
pana la bulgari si inapoi....daca tot vreti plimbare ....aia au si munte si mare aprope in acelasi loc ....pe o serpentina s-ar vedea bine o coloana de dacii...
|
u ai avut ideea asta de ceva vreme si vad ca tot nu o lasi....ar fii fost frumos..dar sa vedem ce iese pana la urma...
|
Quote:
|
hai so facem cat mai repede atunci .... ca mie nu mai are ce sa`mi ia....:))
|
Poate rugam un moderator sa puna sticky acest thread ?
|
si mai multa reclama...
|
azi am fost iar la bulgari.....si e superb in perioada asta. ai dreptate, chiar ar fi frumos in draci. azi am mers si la cap Kaliakra....prea beton, nu am fost pana azi, si pe drumurile alea ar iesi foarte tare o plimbare. o singura problema...daca ne lasa pe toti sa trecem sau nu....si in cazul in care ne opreste politia, sa nu se lege de diferitele modificari aduse masinilor...ramane o discutie deschisa. daca se vrea o intalnire organizata, facem un thread nou si vedem cine mai vrea sa vina.
|
Da ar fi ceva interesant asa ceva......Oricum trebuie sa fim mai multi ca asa nu prea se mai ia nimeni de noi....:-P
|
Quote:
|
Nu prea sunt doritori sa vina cu dacia la mare , asta e ce sa facem ........
|
Nu vine nimeni cu dacia nici la liberty parade?
Sambata pe la 1-2 vor pleca 5 dacii inspre constanta ....... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning