![]() |
Re: E36 - 318IS - Playstation
Sa ii dea Dumnezeu lu ala care a incercat sa imi fure toba chitara in burta sa cante canceru` la ea
|
Se fura in draci in toate cartierele din CTA , multumesc lui Dumnezeu ca am garaj si pana acum am fost ferit de hoti ...
|
am sudat evacuarea pe unde rasufla de cand au tras taranii de ea , desfacut debitmetru si reglat , 2 senile pe spate de 245 :D , urmeaza sapt viitoare un oil catch can si sper cat mai curand injectoare
|
mie mi`au luat o fusta de mtech plastic de la un e30 ;)pacat sa ne miram,traim in romania..
|
Momentan Romania , pt ca in curand o sa se numeasca Rromania
|
Daca auziti de un o bara fata de vanzare va rog sa imi spuneti! mi`au furat bara din fata cu tot cu nr de inmatriculare! are cineva o bara M? sa ii dea Dzeu lu ala care a luato 3 masini la poarta ambulanta pompierii si militia
|
se pare ca ai devenit tinta unor hoti , ai grija sa nu iti mai ia si alceva dupa ea ... fi atent , si multa bft
|
dar, alarma exista pe masina?? presupun ca si cea mai ieftina alarma care doar urla i-ar descuraja pe potentialii "clienti"
|
E criza ce credeti..fura ashtia tot ce prind...
|
Dau bara de rieger pe o bara m daca e cineva interesat
|
3 Attachment(s)
Deci sa mai intamplat asa ... scos catalizator , pus header wrap , facut un capac la capota (o sa pun poze dupa ce pun capota pe masina), alt cot siliconic la turbina, urmeza sa pun bov-u` , sa trag bateria in spate , rescris softu , catch tank, alt fpr si injectoare
|
Intra in limp mode cine poa` sa ma ajute ?
|
salut... am si eu o intrebare la tine, am fost la constanta acum o saptamana si din cate am auzit am inteles ca tie masina nu-ti trage... ma poti lamuri si pe mine?
|
Tocmai ce am scris masina este in limp mode si nu stiu cauza, si ca o curiozitate de a mea cam ce ai auzit pt ca yo ma minunez de ce poa sa debiteze lumea
|
Quote:
|
Regaluatorul vreau sa il schimb neaparat zilele awstea sper! Sincer nu prea m`am mai omorat cu ea ! Vreau sa pun ceva cash deoparte sa ma apuc de toata odata
|
Quote:
|
Este aftermarket dar nu este reglabil din cate am vazut yo , da`mi un pm cu nr si ne auzim la un tel
|
5 Attachment(s)
Sa mai facut cate ceva la ea , acuma este de vanzare
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...o-9685795.html pt alte intrebari sunati |
Quote:
cum merge cu turbo???ceva probleme??? ar fii bine venite ceva raspunsuri:)....numai bine si spor la vanzare |
Merci , n`am filmulet , am arcul de 0,3 la wastegate si trebe neaparat macar un soft , n`are nici afr`ul facut , o dau pt ca sunt in criza de timp si de bani . Turbina e noua cred ca nu are nici 50 de km , evacuarea , wastegate la fel. Am mai multe arcuri pt wastegate pana la 1 bar sau un bar si ceva nu mai stiu exact , cine vrea il skimba in functie de setarile pe care vrea sa le faca
|
Quote:
|
foarte frumos ce ai facut la masina . pacat ca o vinzi ,sa speram ca o va lua cineva care v-a avea grija de ea in continuare .
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning