![]() |
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
e ruinata... :lol:
|
mie unul mi se pare ok, e viziunea omului despre cum a arate masina lui, un paintjob uniform si nimic dizgratios...
|
Re: kitsch sticking
Deja exagerati.. de unde pana unde e asta kitsch? E prost gust? Nu cred.. Nu isi are locul aici.
|
Da. Nu cred ca are ce cauta aici Gallardo'ul ala. A fost munca buna. Mie nu'mi place dar nu inseamna ca e urat...
|
E o chestie de gusturi . Eu unul consider total nepotrivit acest "paint-job" pentru un asemenea supercar ca Gallardo .
Poate nici eu nu am folosit cuvantul potrivit , si anume : "ruinat" :oops::oops::oops: , dar raman de parere ca mai bine il lasa ca in prima sa zi :) . Numai bine! Si imi cer scuze daca am ofensat pe cineva ;) |
pai doar pe proprietar, si cum el lipseste puţin de pe 4tuning, poti sa iti exprimi linistit parerea, casuntem o tara libera :)
|
Re: - Kitsch Tuning -
1 Attachment(s)
nu stiu daca a mai fost..
orcum aici e locul ei :P |
da .. a mai fost ...
|
Quote:
are tot dreptu` sa stea aici :)) |
a mai fost masina . Tare as vrea sa ma intalnesc cu el in trafic , doar ca sa ii spun : "You missed a spot" =))
|
Nu am mai vazut-o pe threadul asta,dar oricum,daca vad masina pe strada dau cu pietre in ea !
Doamne...ce e in capul proprietarului ?? |
Ar trebui sa mai citesti posturile.Si OT as vrea sa vad si eu aia din revista ;;)
|
1 Attachment(s)
blondele astea...
|
2 Attachment(s)
Quote:
si niste poze de la mine pentru voi :twisted: |
Ce tare e 1310 ala lungit =))))) Zici ca e limuzina lowbudget =))))))) Serios ca sa pimpui ca la carte asa ceva :) un 1310 lungit :D Si dupa sa le fac competitie la aia cu limuzinele :))
|
Dacia aceea a fost produsa numar mic. Nu are ce cauta la kitch,eu nu vad nimic kitch doar o incercare,dar deh si nici sticking nu e. In schimb Dacia aceea pick-up no comment,poate asa arata o Dacie din F&F un mare kitch.
|
1 Attachment(s)
racing.........
|
Kitch sticking...
|
l-a facut ca pe pomul de craciun:lol::lol::lol:
|
Ce taran :))
|
Quote:
|
Cred ca la fiecare client pe care il lua cu masina,isi punea cate un "actipild" d-ala pe masina :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
nah sa v-ajunga
|
are caucioace GoodYear :lol:
|
2 Attachment(s)
si de la mine .. 1.5 dci turbo, remarcati folia de pe geam , cozile de rechin etc:))
Attachment 779114 Attachment 779115 |
daca pune tigla cum lipesc folia...mai bine nu :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
scturoag :
1. Nu stiu de ce aveam impresia ca prima data a fost pe threadul kitch tuning ! 2. Ce e cu folia Loganului...? Eu nu ma pricep,dar nu vad nimic aiurea la felul in care e pusa... |
Uitete atent la ea sa vezi cum e pusa :D parca e pusa cu grebla , e dezlipita in foarte multe locuri chiar si in mijlocul geamului nu numai la margini , si are sute de bule mari. :)
mai trage o privire si ai sa vezi :) |
3 Attachment(s)
JAPANESE M POWER :lol:
|
Daca BMW-ul asta alb e chitsch, sīnt eu popa.
Fiecare al 2-lea BMW condus de turc prin germania, arata mai rau ca asta. Asta este īnca NORMAL si daca numai pt carourile alea si literele chinezesti e kitsch...........?! |
Quote:
mai era pe aici o pisica vopsita cu oja de unghii :lol: ala kitsch |
E mutat la stickere, e mai degrabă aici locul lui, doar pentru farurile alea de doi bani găuriţi şi pentru stopurile alea ieftine si penibile nu merită lăsată acolo...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
BMW 316 M Power :lol:
|
Quote:
|
De unde stii ca e 316 ??
Imi place ca are "Union Jack" pe luneta 8) Masina nemteasca,luata probabil din Germania,cu numere de rodaj de Romania,si cu steagul Angliei pe luneta. Mi-e frica sa ma gandesc cum arata fata ! |
Pai e steagul UK-ului pe luneta ... iar dragonu' ala .. mi se pare k e sigla care reprezinta Tzara Galiilor sau Scotzia .. nu mai stiu exact
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning