![]() |
Re: CT 03 YOJ dacia renascuta
am uitat sa iau azi flapsurile ca m-am enervat...am avut probleme la verzitura...dak le mai vrei zi-mi si ti le aduc marti.
|
Gata am vb.cu omu s-a rezolvat8)
|
yoj ule asa se face treaba la voi :)))
|
Se folosesc de ce au pe capota sa le dea mai mult curaj si sa lucreze mai cu spor si inspiratie :))))) ;)
|
pai ce ma vir`ule crezi ca noi stam pe uscat?asa lucram mai cu spor nu suntemn chitrosi.
|
hai ma Stane,nu m-ai faci nimic la I O J :))))
|
nu mai faci nimik ? o asigurare ceva ?:)) un ful de benzina ?
|
la YOJ nu se m-ai lucreaza deocamdta.La inceputul lui Martie o trecem pe numele lui Alex si pe urma ne apucam de treaba.Primul lucru;o sa-i sara barile.pe urma un motor mai mare
|
Barile sper sa sara direct pe a mea :P
|
un inceput promitator un sfarsit tragic proiectul cu yoj-ul s-a sfarsit masina va fi data la fier vechi asta e respect mult pentru toti cei care au dacii si le intretin:sad:
|
asta e...topicul se poate inchide.
|
de ce?
|
Ajunge la programul Rabla?
|
muscati limba viorele zic la misto baietii :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu este nici un misto,treaba e serioasa.
|
pacat ...mare pacat
|
caterinca proasta ! sper:rolleyes2
|
Vreau eu sirena aia de ambulanta !
|
yo ambreiaju ca e nou si pus d mine...si varmiu... :P :D ...glm...am vb cu unu dintre propietari si cik e cam serioasa treaba....pacat...mare pacat...sa speram ca vor reveni lucrurile la normal...
|
vb cu stan cat mai repede.Cred ca o sa o puna la vanzare.
|
Pacat ca s-a terminat asa....pacat pt.masinuta ca arata misto si avea potential....:neutral: YOJ-ule daca e ceva sa dai piese de pe ea sa ma anunti si pe mine te rog,la tel.
|
Dupa lupte seculare am reusit azi sa salvez triplele de pe spate de la yoj...sunt la mine acum :D....chiar pacat de ea,sincer arata bestial.
|
Eu am vorbit cu stan si a zis ca masina nu se vinde .... nu iteleg dece vinde de pe ea....
|
mie nu mi le-a vandut.M-am rugat enorm de mult de el,abea abea deja se enervase de cat l-am rugat.Oricum si el si adi au zis ca un surub nu mai da de pe ea.
|
salut eu sunt cel de-al doilea proprietar al yoj'ului nu prea am vb aici.topicul a fost facut de alex si nu prea mi-a placut cum la inceput si nu m-a interesat.dupa cum stiti la masina nu sa mai lucrat ceva timp.alex sa dat pe ursi(bmw) dar eu raman la dacie,deci yoj'u revineeee.(cu un singur proprietar)deacum eu voi cantinua topicul si veti vedea noile achizitii pe care le am pt ea.il rog pe XLA sa ma ajute si pe mine ca vreau sa-l trec pe numele meu, si nu prea ma pricep la acte,el a trecut prin astea si stie.
|
Quote:
|
Foarte bine frate ca nu ai lasat balta proiectul,oricum din 2 unu trebuia sa faca ceva,asa s-a salvat o dacie de la moarte cum s-ar zice.bafta si succes in continuare la proiect:D
|
Ok, am inteles ca tu doar ce ai cumparat`o dar.. nu o vinzi?
|
Simpla si frumoasa. Bafta in continuare!
|
nu cred ca va fi "simpla" :D
|
imi place masina . bravo ! :joy:
|
foarte frumoasa...;) si jentile la fel:P :lol::twisted: bravo!
|
hai baieti cu masina aia !
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
yoj,sefu ia zi facea ceasurile la batrana ta asa cum vrei tu?ce idei ai tu?cum ar vrea sefu?
uite un model ,,special,, o sa fie tot cu lumina alba din interior si tot ce e cu alb o sa lumineze alb si ce e cu rosu o sa fie rosu si cu acele normale de dacie facute albe,ce zici ?place ce face tata ozn pt masina ta? |
zimi si mie pretu la modelu asta pe P.M.
|
dar cum ai facut stopurile asa cu partea de sus neagra si a de jos rosie??? sau de unde le-ai luat
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning