![]() |
Re: Discutii 4wheels (OFF-topicuri )
THE WANTED CARS VA UREAZA:
PASTE FERICIT !!!! MULTA SANATATE SI TO CEA CE VA DORITI ! FIE CA SFANTA ZI DE MAINE SA VA ADUCA CAT MAI MULTE REALIZARI PE PLAN PERSONAT SI AL CLUBULUI TOTODATA ! HRISTOS A INVIAT.............. |
Sarbatori fericite 4wheels
|
Paste fericit alaturi de cei dragi !
|
multumim frumos de urare
HRISTOS A INVIAT! |
1 Attachment(s)
]STREET 4 CARS CLUB VA UREAZA PASTE FERICIT !
!!! HRISTOS A INVIAT !!! |
Ia ziceti ma facem si noi in vinerea asta o intrunire 4wheels ca pe vremuri sau iar ne intalnim la ROA 3 masini si singurul care se da e RSK....astept si eu un raspuns :D
|
MillionDollarBaby tu ce mai zici ? nu iti mai iei permisul , ce se mai aude iti mai eii masina sau nu ? vii si u vineri la intrunire la ROA ? daca vii sa il iei si pe prăpăditul ala de Silviu :D :))
|
Quote:
|
Anunt Important !
Invit toti membrii 4wheels sa adere la group membership 4wheels pentru a putea fi recunoscuti mai usor pe forum, nu uitati ca in momentul in care faceti cererea sa dati cat mai multe detalii ca sa stiu despre cine este vorba .....nu va stiu pe toti dupa nickname. Multumesc
|
Unde a disparut threadul "'Prezentare membrii 4wheels"?
|
Probabil RSK face ceva retusuri la forum :)
|
a fost o neintelegere cu o fata cu o conceptie un pic diferita, nu proasta, care s-a jucat cu contu meu.o sa refac tot ce a sters
RSK |
Quote:
Eu cand ti-am zis ca unele sunt bune numai de :blowme::pelvic_th ...si ca putine sunt de relatie tu n-ai vrut sa ma crezi ...nu domne , batman batman :lol: acuma indura :lol: |
Te las pe tine Alex sa readuci totul la normal aici. Ne revedem in curand 4wheels. Numai bine Tuturor!
|
Tare interesant ...se mai posteaza si p`acilea sa nu ? :D
@ people...nu avea cum sa stearga aceea fata care se zice ca a intrat pe contul lui RSK nimic , deoarece numai moderatorii forumului pot face acest lucru , ms :) in fine lasam asta ca nu conteaza ... @ se cam face panza de paianjen ...mai veniti si voi cu noutati ?! |
Quote:
daca analizai si tu situatia inca 5 min observai ca am scris ca s-a logat pe contul meu(rsk), eu fiind moderator a sters si ce a mai facut ea |
Pai Rsk era si moderator din intamplare :P
Noutati sunt o gramada dar nu cred k se agita nimeni sa le ridice,sau poate... |
noutatile cand or fi gata...:P
|
bai nene de unde ai avut tu atata rabdare sa urci toate nebuniile de la media.....
|
nush frate...m-am activat vreo 2 ore intr-o dim
|
Quote:
|
inca...
|
Quote:
|
Mai trăieşte careva p'aici ? Înafară de Rsk ...:lol:
|
1 Attachment(s)
|
Clubul DreamWorks va ureaza sarbatori fericite alaturi de cei dragi, un an nou plin de realizari si bucurii.LA MULTI ANI.
|
mai exista ? :>
|
raul stie frate
|
Quote:
|
in ce club mai esti rsk-ule ? eu mai stau in stand -by pana termin de pus motorul si ma apuc de nebunii :> ... am vazut ca ai luat masina de la adi .. te-ai apucat de ea ?
|
Mai incet ca m-ati trezit din somn :!: :D
|
Dormi cam mult ce pot sa zic.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning