Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Intamplari mai "haioase"... in ale ilegalelor (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/9207-intamplari-haioase-ilegalelor.html)

SMocKey21 21-06-07 15:39

Re: \"Si intamplari mai -haioase- ....... in ale ilegalelor

oricum bv voua,superi tari filmele ;)

nutzuXXL 19-07-07 12:40

Quote:

Originally Posted by Ema (Post 235442)
Bun....... daca tot ati inceput cu povestiri din astea...... e randul meu acum.

participanti la actiune:eu, sora mea, un prieten (Grasu) intr-o masina si alti 3 in alta masina.
Intr-o seara calduroasa de vara, dupa mai multe zile ploioase, se da alarama de gradul trei cum ca se face o intalnire la \"gratar\" undeva pe langa bucuresti, pe stanga.:) zis si facut. pe vremea aia mi-era cam frica sa merg cu masina mea la \"gratar\" ca nu vroiam sa sara carne de mici pe masina. bun....... vorbesc cu un prieten de al meu, prieten care are in jur de 120 kg, sa-i spunem Grasu'. il conving sa mergem si noi gura casaca pe acolo, ca majoritatea :twisted: . ajungem noi la locul cu pricina. deja mirosea a fum :wink: . Grasu' mai fricos ca mine baga masina in poarta unora in caz ca vin invitati nepoftiti sa se creada ca e oprit la casa aia.

Traversam noi pe partea cealalta a soselei..... si Grasu ne spune. \" bai, daca vin aia neinvitati, ne bagam in padure\". eu cu sora mea acum, ce dracu asta e nebun? cu toate lighioanele padurii sa intram acolo.? noi nu, nu si nu. bun ...... incepe toata tarasenia dupa vre-o 15 min, agitatie mare se aude........: \"Invitatiiiiii nepoftiiiiiiiti!!!!!\" acum noi cum dracu sa te risti sa traversezi strada sa fugi la masina. exact ca in povestea cu gaina care trece strada. revenind. \"gata, intram in padure\". Frica, frica, il impingeam pe grasu sa intre, sa-l fii vazut cum dadea el cu grija boschetii cu manutele lui fragile. Noi il impingem de fund. intram noi in boscheti. era un sant acolo, dupa care incepea padurea. toate masinile treceau in viteza de vedeai doar flash de culoare, dupa cateva sec crazy frog (un prieten de al nostru cu un fiat ), partz, partz ultimul, victima sigura. stam noi ce stam acolo. grasu ne punea sa stam pe burta, cu toate ca nu se vedea nimic dupa boschetii aia. eram pe jos de ras. am cazut in fund la propriu, eram uda pe pantaloni de ziceai ca m-am scapat pe mine. se intorce lumea la locul faptei, ca de obicei alarma falsa. acum, cum dracu sa iesi de acolo. ca ne era rusine. sa ne vada lumea ca iesim din boscheti. iese grasu fara nici o jena. noi ce sa facem? doua masini parcasera chiar in fata noastra. cum sa iesim? si il intreb pe grasu in soapta daca mai sunt aia langa masina. el imi raspunde in gura mare, aplecat spre boscheti :\"Garda? Nu e garda mah!!! ca s-a intors lumea!!!!\" Mama mori de rusine acum. am iesit intr-un sfarsit, mai pe burta si rosii la fata. se uitau aia la noi ca la ultimii fraieri. ma rog caterinca la locul fatei.

si mai am povestiri cu grasu la curse..... intr-un episod viitor.

prea tare =))))))))))

(!8Y_M 22-07-07 18:44

Deci.. intra maicamea in camera.. si ma intreaba de ce plang =)) si io nu mai pot de ras.. mi-au dat lacrimile.. am cazut dracu si de pe scaun=)))

(!8Y_M 22-07-07 19:00

Hai sa va zic si eu una :P
Nu despre ilegale.. sau genul.. dar e un exemplu bun de cat de inteligenti sunt politistii...nu am carnet inca... eram pe 2 roti... bicicleta...
Un giant care fuge ...(65km/h si mai puteam dar mi-era rusene ca eram pe banda a 2-a..) (am trecut si prin fata radarului cu 57:P si au clacsonat.. ns daca m-a citit pe mine.. sau a realizat ca merg mai repede ca masinile) deci.. bicicleta fuge....
Orcum.. faza e urmatoarea....
Mergeam linistit pe sosea.... si vine o 'duba' si din mers.... ca de ce merg pe sosea... si fara casca... 'hai.. treci repede pe trotuar'.. ma uit la el.. el la mine... si continua.... 'acumaaa'... si trec pe trotuar...
-50m mai in fata... intersectie. se termina zona lor de patrulat.. incepa alta:P
- continui pe trotuar.... si numai ce incetineste una bucata vento... si incepe sa tipe la mine.. baaaaaaaaa iesi de pe trotuar.. acuuuuuummmmmmmaaaaaaa treci pe sosea.. aia e bicicleta sa mergi cu ea pe sosea?? sau ti-e frica de titiuri...
Am ramas paf... politistii lu peste:|

NOSferatu' 27-09-07 00:11

undeva prin primavara, pe o sosea in apropierea bucurestiului, se aduna lumea, se dau starturile, the usual stuff. . totul a decurs fara nici o problema vre`o 25-30 d min. eu cu un tov undeva p margine, avand in spate cativa tipi mai galagiosi. La un moment dat imi spune prietenul cu care venisem: "frate, hai sa mergem, ca e tarziu, maine ma duc la servici, si cine stie..poate vine si garda!" . Tipii din spate n`au auzit toata fraza, ci au auzit doar cuvantul "GARDA". Unul dintre ei a spus cu voce mai tare un pic "garda?!", altul din spatele lui cu voce si mai tare "GARDA?!" ... Si in cateva zeci d secunde o tulise toata lumea de`acolo iar yo cu amicul meu stateam si nu mai puteam d ras. ce face panica din om... :)

fuzzy 27-09-07 06:18

faza de acum ceva vreme... pe langa romano-americana, eram pe jos cu niste prieteni... aproape de capatul dinspre ciresari... celalalt fata de piata presei... n-aveam nici o treaba, eram la o plimbarica fara nici o alta treaba(deh, plictiseala :D)... cand eram fix la intersectie, se aude un motor turat... toti cu urechile ciulite, sa incercam sa prindem faza, vedem pe unu cu un logan ca venea dinspre capatul tramvaiului... face stanga pe strada, in plina blana... chiar cand a trecut pe langa noi, a schimbat a 4-a sau a 5-a... s-a auzit biata cutie de mi-a fost mila de masina... dar am zis sa vedem ce e in stare sa faca... n-a fost prea frumos... el cum venea cu viteza... n-a mai avut frane... si de pe prima straduta laterala tocmai iesise unu cu juma de masina in strada(cred ca berlina era, nu mai stiu sigur)... acum... in fata loganului mai era o masina care mergea normal (cat de cat) si cand i-a iesit masinutza aia in fatza a franat... la fix pot spune fiindca a oprit foarte aproape de ala care iesise din straduta aia... e si acu... cand sa respire aia usurati ca nu s-au "pupat", vine loganu din spate cu scartzuri de la cauciucuri... rezultatul, nu prea placut... loganu a intrat fix in spatele masinii din fatza... si ala din fatza lui, din soc, a intrat in berlina din lateral... cam nasol momentul dar destul de stupid... stateam toti si ne uitam ca prostii cum se certau aia trei cu masinile... dupa juma de ora inca ne intrebam: "cum plm?!??" nu e foarte amuzanta(desi parca era o faza din filmele cu proshti) dar e dubioasa si najpa rau faza...

alexutzu 27-09-07 11:01

in tot ceea ce ai spus tu.... unde era intamplarea ilegala?

fuzzy 27-09-07 12:58

pai nu prea e... dar mi s-a parut fun... intr-un mod un pic mai dubios...

bogdan_wrc 27-09-07 13:01

si ai postat aici? ai scris atatea randuri doar asa..ca simteai nevoia sa povestesti .
stai jos, 4 , vii in vara :)))

sKyNeT 27-09-07 14:44

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1121239)
stai jos, 4 , vii in vara :)))

=))))) Nu te-ai prins ? Se intrecea loganul de unul singur si ii era frica ca iese pe locul 2 :lol:

Fearless 30-10-07 14:58

Daca tot so incis la povestiri hai sa va spun si eu o intamplare dupa parerea mea haioasa.......Noapte calda de vara la o plimbare aiurea prin orash cu masina cu un tovarash de-al meu. Mergem ce mergem ne oprim la semafor .... un taximestrist furios vine in cox in spatele meu opreste sta 2-3 sec si se baga in stanga mea ambaland furios motorul. Nu ma uit la el stateam geana pe semafor ..... tovarashu meu se prapadea de ras si eu nu stiam dc il intreb :'' ce-ai mah ce razi ca turbatu?'' '' nimik nimik stai geana ''... na in fine se face verde ne dam ii dau fum si ma opresc la urmatorul semafor ..... tovarashu meu mai tare in hohote .... eu: '' ce Dumnezeu ai ce razi ca obsedatu ?''.....''pai nu ai vazut ?''.... ''ce sa vad mah?''.....'' ala din taxiu era curcan mah?''....''huh?...'' nu apuc sa zic ce vreau si apare taxiu in dreapta mea cu un curcan in uniforma la volan uitandu-se furios la mine ...... nu-l bag in seama continui si asta tot in spate ...o strada 2 strazi 3 strazi tot in spate prindem iara un semafor se opreste asta in dreapta mea se uita furios si incepe iar sa isi ambaleze motorul ca disperatu .... eu nu stiam ce sa fac sa rad sa plang sami dau sa-l las naiba in pace ..... ne dam iar ii da iar fum dispare pe o alta strada el ... eu trag pe dreapta ca nu mai puteam de ras .... cred ca am ras atunci vreo 10 min in continu cu tovarashu meu .....Sa vezi cata minte au uni din politie.....

leonard 30-10-07 17:03

aceeashi faza i sa intamplat unui prieten.....eram cu el in mashina....shi o scoda octavia rosie ...tot pleca cu scarturi....era nervos rau...la acteva semafoare asha a facut.....shi cand l-am avzut asha nervos ii zic io lu pretenu asta al meu sa se dea putin cu els a vada ce poate.....au plecat ei in tromba de la semafor.....sau dat 3 4 sute de metrii shi apoi pretenu asta al meu a lasato moale....la care il vad pe ala din octavia...ca face semn sa venim in dreptul lui (io crezand ca vrea sa se mai dea odata sau ecva de genu.....) candcolo zice : faci curse ah?...itzi sta prea bn cu carnetu in buzunar....etc.....noi l-am laat sa vbeasca in continuare shi am plecat mai departe. am ramas uimiti..ca nu shtiam ca e gabor..atunci cand neam dat:)) ce ocupatie au agborii astia in timpul liber:))

Fearless 31-10-07 11:34

Pai na sa vezi cata minte au gabori ..... si daca le dai fum dupaia comenteaza aiurea .... ce sa le faci .... vb ta sa ii lasi sa vb sa se simta si ei bine ....

Most_Wanted 10-11-07 00:05

...faza pe care am patito eu ....(leonard o stie) .....am ajuns acolo la locu X ..linie dupa linie .....toate bune si frumoase .......la un moment dat replica magica ""GARDA BAAA"" ......a inceput lumea sa sara la masini fuga pe acolo ...eu m-am lovit cu unu de am zis ca vomit matele pe acolo ....am sarit in masina repezeala .....am fugit noi repede pe stradute alaturalnice...am stat ce am stat pe acolo .nici urma de politie .....bineinteles ca pe stradutele alea numai masini parcate .lumini stinse ..oameni de ai nostri ......ne-am intors iar acolo...alarma falsa .......se ia lumea ce se ia iar ......iar se aude ""GARDA BAA"" ....e am stat putin sa vedem o fii iar vrajala ...e ....acum nu a mai fost ..se vedeau nenica girofarurile ...iar la masini....am fugit iar ...mergem ce mergem ...tampitii de noi ...direct in drum infundat.....am zis gata ....ai lor suntem .....am parcat masina....in fata unei cladiri in constructie..am intrat incladire noi ....la un moment dat se terminau scarile ...si era sa mai si cadem de acolo ca era bezna ....eram 4 insi ....cum sateam acolo ..misca ceva la usa ...eu pregatit sa dau tata...deja ma ridicam sa ma duc sa dau un NV.....eh bine ca era tot unu de al nostru ...se pune si asta langa noi ....se auzeau girofarurile ......si zicem noi ....hai ma draq sub scara ca daca vine garda ne vede pe toti ...neam bagat sub scara ......cainii latrau ca disperatii vreo 20 cam asa erau .....la un moment dat o voce """BA CE FACETI MA ACOLO""" cemai tata fugi ...ditamai paznicu dupa noi si cu toti cainii dupa el ...fugim din casa aia ...prin niste boscheti ...noroi ...si alte dastea......mergeam toti mersul piticului dupaia ......ne oprim ....stam ce satm am inceput sa dam telefoane ...(leonard pe tine team sunat primu ) .....ma uit eu asa blat dupa un gard...paznicu si cainii tata ..spre noi ...dai iar fuga ...nu mai scapam de ei ....ne orpisem iar ....am stat ce am stat .........la care zicem """hai ma draq sa mergem la masini ce plm poate sa ne faca un paznic amarat ...mergem ...daca vine sarim si noi sa dam in caz de ceva...mergeam noi spre masini toti hotarati sa vb cu paznicu ...si cum ne apropiam mai mult de masini tot grabeam pasu si ziceam ""mah vb cu el mah "" ...vedem ca paznicu se uita la noi ....si dai tata deodata fuga la masini ..paznicu urla ....neam uracat in masini si dai talpa...nam mai stat nici unu la vb cu nici un paznic .....asa.....acum ca sa putem sa plecam ..nu aveam ce face decat sa trecem tot prin locu unde se facuse liniile ....ca nu aveam pe unde prin alta parte ...trecem pe acolo ....2 masini de politie ...acolo ..cativa baieti ramasi......trecem usor ..politia nimik nimik ....si neam vzt de reum mai deaprte ....plini de ciulini ..........si ca sa fie treaba trea uitati si niste filmulete din seara aia ..nu se intege prea multe dar daca stati si ascultati ce se vb .....poate intelegeti ...ca e o faza se aude cum radem noi si girofarurile politiei ..

Most_Wanted 10-11-07 00:24

1 Attachment(s)
nush ce are de nu pot sa le pun asta merge..

Most_Wanted 10-11-07 00:50

1 Attachment(s)
:arrow: am mai reusit s a bag unu.....se vede unu cu un tel in mana ...ala e GRIGO cand se ascundea

BascaBV 19-11-07 15:34

Eram intr-o seara prin Brasov ... tot asa o intalnire cu prietenii ca de obicei. Ne-am intalnit in parcarea unui mall cu o linie dreapta de vreo 400 de M plus spatiu de franare ink vreo 2 Km :D Si unii au inceput sa se plimbe in paralel... altii au inceput sa alunece cu masina in parcarea mall-ului.Subsemnatu de fatza era cu invartelile. Si in timp ce scapasem masina de sub control apare prietenul nostru portaru parcarii: " BAAA DAU CU PRASTIA DUPA VOI DAK MAI SCAPATI MASINILE DE SUB CONTROL" raspunsul a fost prompt: Am scapat iara masinile de sub control ... asta e. Ce sa-i faci daca era iarna si parcarea nu e deszapezita. La un moment dat ma satur de zapada si incerc uscatul si mersul in paralel... imi astept randul ... in parcare si cand sa incep si eu ... capetele de creta cu neoanele stinse :( Restu pleaca mai raman eu si tipul cu care trea sa rulez in paralel. Eu ma las frumos pe scaunu din dreapta si privesc mocheta curata de pe podeaua masinii. Cat stateam eu acolo intins si cu totul oprit aud o discutie de afara intre portarica si capu de creta: " ASTA ERA ... ASTA CU PEUGEOTU!!! EU I-AM ZIS DAR EL NU SI NU SI NU!!!" in gandul meu: Offf portarica... portarica ... sa te frec in gaurica! Mai stau eu ce stau acolo gandindu-ma ca nah ... poate nu vine capu de creta ... si aud poc poc poc in geam . Ma ridic frumos deschid geamul si intreb politicos : "Da? Este vreo problema? " La care: " Actele va rog frumos." I le dau la om ca nu e frumos sa refuzi ... intra el in masina lui tunata cu neoane si dupa vreo 2-3 minute iese: " Cand eram si eu tanar deabea asteptam sa se puna putina zapada sa ii fur Dacia lu tata sa ma dau si eu" Eu am ramas :O . Imi iau frumos talpasita si ma duc in parcarea urmatorului mall care era in constructie. Dau telefon pt regrupare si cat timp astept eu acolo... ghici ce? Acelas echpaj apare si imi spune: "Ai plecat de acolo ca sa vi aici? Lasa ca stiu eu ca tu estid e asta acre face "treburi paralele" " Imi ia din nou actele dupa care mi le elibereaza din nou. Sun din nou si le zic la tovarasii de patinoar artistic sa nu apara si stabilim alt loc de regrupare. Cand ne intalnim si noi ... vreo 10 sau 15 masini eram apare acelash fericit echipaj ... dupa ce legitimeaza ei toate masinile ajung si la a mea .. le explic ca le-am mai dat actele o data si ca deja sunt consemnat in carnetzel... dar ei imi cer din nou insistent actele. Si acum ma intreb ce dracu fac astia acolo ? Scriu cu cerneala invizibila sau stau si rad de pozele oamenilor din buletin?

In fine ... cum dracu e sa fi oprit de acelash echipaj de 3 ori in aceeasi seara si de fiekre data sa ti se ia actele? Crek raspunsul e : Romania :D

leonard 19-11-07 16:02

se uita shi ei la poze ca de citit nu shtiu sa scrie:))

dragos1989 25-11-07 13:18

Intr-o sambata seara,pe la 11, eram pasager intr-un astra 1.7dti cu un sofer mai nebun:D. Prin oras,drum liber,acceleratia blana...110 km/h.La capatul benzii pe care mergeam,statea la panda un OZN:D ne face semn sa oprim.Tovarasu meu care conducea opreste 10 metri mai incolo de unde a facut OZN-ul semn,sare din masina,deschide capota,si incepe sa injure ca i s-au stricat franele(incercand sa scape :D).Vine "organu'" ,cere actele,incepe sa puna intrebari,si ameninta cu amenda si poate chiar cu permisu. Scoate prietenu asta al meu actele,si incepe sa vb despre o ruda de a lui,mare sef pe la ORgane..dupa cateva minute de mustrari "parintesti" as putea spune din partea organului(care e si sef la ozn-uri in orasu meu), scapam si ne vedem de drum.Dupa vreo 10 minute,in masina bubuia Limbaj De cartier(si chiar bubuia:D pe 8 boxe destul de mari,vibra toata caroseria:)) si ajungem iar la locul cu organul.Acesta face iar semn sa oprim,iar in momentul in care tovarasu meu deschide usa la masina se auzea versul: Mai ai de comentat ,te F.T direct in C.R :))) nu mai nimeream nici butonu sa sting muzica:)) Organu,evident socat,incepe sa comenteze ca de ce mergem cu muzica in blana la o ora asa tarzie,si cu continut vulgar:)).Au cerut iar actele la inspectie,desi le mai vazusera odata,l-au mai certat pe prietenu meu vreo cateva minute si ne-am vazut iar de drum :D
Si nushtiu daca e bine incadrat aici,dar acu 2 zile,mergeam prin oras,muzica data tot asa mai tare,si se auzea tot mafia. Si la o trecere de pietoni il vad stand pe marginea drumului,imbracat in uniforma cu basca alba,pe seful organelor din oras..stiind ca opreste pe multi pt muzica,dau muzica mai incet,schimb in viteza superioara ca aveam 5 mii cu a 2a ,franez usor,si nu stiu cum din neatentie,nu am observat ca el a pasit pe trecerea de pietoni,si a trebuit sa fac o manevra destul de brusca ca sa-l evit:))) a facut o figura lunga l-am vazut,dar eu am calcat-o si dus am fost.Oare ma poate opri daca e pieton? Cred ca da,sau ma insel?

fiderzen 25-11-07 21:37

tu accelerezi cand vezi o trecere de pietoni?!?!?!?!..nu vreau sa dau de tine in trafic sau de prietenul tau ;)...pff....

leonard 25-11-07 21:46

probabil a calcat-o dupa ce a trecut de politai...respectiv trecere de pietoni..ca sa nu-l mai opreasca......eu asha am inteles din text:)

dragos1989 26-11-07 13:00

da,normal ca dupa ce am trecut de trecerea de pietoni,ca sa nu mai apuce ala sa imi faca semn sa opresc sau ceva..

fiderzen 26-11-07 14:15

eu am inteles ca venea in treapta a doua cu 5000rpm...deci ori urma sa o dea pe a3-a..si sa continue accelerarea..ori era masochist si mergea cu a2-a la 5000 de placere:lol:

dragos1989 26-11-07 20:15

:)) pai da,veneam cu 5 mii ca de obicei merg cu motorul numai peste 4 mii de ture,am franat,i-am dat 3,ca sa nu se mai auda motoru atat de tare,si pana am coborat eu privirea sa dau muzica mai incet,incetinisem destul ce e drept,dar ala a apucat sa puna picioru pe trecere,iar eu nu am mai apucat sa opresc sa ii dau prioritate,asa ca am luat volan stanga,si dus am fost,doar ce am apucat sa ii vad figura incruntata:))
Nu stiu daca asta e chiar ilegala ,dar intra in categoria nebunii: :D mergeam cu a 2a, 3500ture,fix unde incepe cuplul maxim, si urmeaza o curba destul de larga la 90 de grade spre stanga,dezactivez TCS,si bag picioru in ea.Pe jos ud.Stiam ce va urma:D Am tras tare de volan dreapta,masina a alunecat spre stanga vreo 4-5 metri cred...gata gata sa intru cu fundu in bordura din stanga,trag tare de volan stanga,si alunec tare spre dreapta,era sa intru intr-o solenza de pe margine,apoi trag tare de volan spre dreapta si mai alunec putin spre stanga,si o redresez...senzatii de senzatii:D bucurie,inima in gat si consternatie.S-ar putea considera drift prin kickturn? am vazut chestia asta intr-un how to drift de-al lui Nomura Ken:D Acum injurati-ma daca suna a lauda tot ce am scris eu mai sus,si o sa stiu sa ma abtin alta data:)) Stay true to yo hood

metal_militia 26-11-07 21:04

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1192199)
...faza pe care am patito eu ....(leonard o stie) .....am ajuns acolo la locu X ..linie dupa linie .....toate bune si frumoase .......la un moment dat replica magica ""GARDA BAAA"" ......a inceput lumea sa sara la masini fuga pe acolo ...eu m-am lovit cu unu de am zis ca vomit matele pe acolo ....am sarit in masina repezeala .....am fugit noi repede pe stradute alaturalnice...am stat ce am stat pe acolo .nici urma de politie .....bineinteles ca pe stradutele alea numai masini parcate .lumini stinse ..oameni de ai nostri ......ne-am intors iar acolo...alarma falsa .......se ia lumea ce se ia iar ......iar se aude ""GARDA BAA"" ....e am stat putin sa vedem o fii iar vrajala ...e ....acum nu a mai fost ..se vedeau nenica girofarurile ...iar la masini....am fugit iar ...mergem ce mergem ...tampitii de noi ...direct in drum infundat.....am zis gata ....ai lor suntem .....am parcat masina....in fata unei cladiri in constructie..am intrat incladire noi ....la un moment dat se terminau scarile ...si era sa mai si cadem de acolo ca era bezna ....eram 4 insi ....cum sateam acolo ..misca ceva la usa ...eu pregatit sa dau tata...deja ma ridicam sa ma duc sa dau un NV.....eh bine ca era tot unu de al nostru ...se pune si asta langa noi ....se auzeau girofarurile ......si zicem noi ....hai ma draq sub scara ca daca vine garda ne vede pe toti ...neam bagat sub scara ......cainii latrau ca disperatii vreo 20 cam asa erau .....la un moment dat o voce """BA CE FACETI MA ACOLO""" cemai tata fugi ...ditamai paznicu dupa noi si cu toti cainii dupa el ...fugim din casa aia ...prin niste boscheti ...noroi ...si alte dastea......mergeam toti mersul piticului dupaia ......ne oprim ....stam ce satm am inceput sa dam telefoane ...(leonard pe tine team sunat primu ) .....ma uit eu asa blat dupa un gard...paznicu si cainii tata ..spre noi ...dai iar fuga ...nu mai scapam de ei ....ne orpisem iar ....am stat ce am stat .........la care zicem """hai ma draq sa mergem la masini ce plm poate sa ne faca un paznic amarat ...mergem ...daca vine sarim si noi sa dam in caz de ceva...mergeam noi spre masini toti hotarati sa vb cu paznicu ...si cum ne apropiam mai mult de masini tot grabeam pasu si ziceam ""mah vb cu el mah "" ...vedem ca paznicu se uita la noi ....si dai tata deodata fuga la masini ..paznicu urla ....neam uracat in masini si dai talpa...nam mai stat nici unu la vb cu nici un paznic .....asa.....acum ca sa putem sa plecam ..nu aveam ce face decat sa trecem tot prin locu unde se facuse liniile ....ca nu aveam pe unde prin alta parte ...trecem pe acolo ....2 masini de politie ...acolo ..cativa baieti ramasi......trecem usor ..politia nimik nimik ....si neam vzt de reum mai deaprte ....plini de ciulini ..........si ca sa fie treaba trea uitati si niste filmulete din seara aia ..nu se intege prea multe dar daca stati si ascultati ce se vb .....poate intelegeti ...ca e o faza se aude cum radem noi si girofarurile politiei ..

parca imi suna cunoscut...misto a mai fost :D vedeam noi ca toti fug spre politie noi nu mai smecheri...o luam pe starada infundata :lol:

remarcati bordu portocaliu de clio...cat era aprin ca n-am aprins farurile:lol: :lol:

Most_Wanted 26-11-07 23:23

@metal_militzia ...tii minte ce ti-am zis ......nu lasa masina in ingesuiala ca pun pariu ca apare garda ....am plecat repede ....si e super tare filmuletu in care stam noi ascunsi se pe fundal se aude sirena :D (nu am putu sa il pun aici )

pHlow 27-11-07 11:30

Quote:

Originally Posted by dragos1989 (Post 1217387)
mergeam cu a 2a, 3500ture,fix unde incepe cuplul maxim, si urmeaza o curba destul de larga la 90 de grade spre stanga,dezactivez TCS,si bag picioru in ea.Pe jos ud.Stiam ce va urma:D Am tras tare de volan dreapta,masina a alunecat spre stanga vreo 4-5 metri cred...gata gata sa intru cu fundu in bordura din stanga,trag tare de volan stanga,si alunec tare spre dreapta,era sa intru intr-o solenza de pe margine,apoi trag tare de volan spre dreapta si mai alunec putin spre stanga,si o redresez...senzatii de senzatii:D bucurie,inima in gat si consternatie.S-ar putea considera drift prin kickturn? am vazut chestia asta intr-un how to drift de-al lui Nomura Ken:D Acum injurati-ma daca suna a lauda tot ce am scris eu mai sus,si o sa stiu sa ma abtin alta data:)) Stay true to yo hood

si ai mai tras putin si te-ai trezit in nfs...

bogdan_wrc 27-11-07 11:46

Quote:

Originally Posted by dragos1989 (Post 1217387)
Stiam ce va urma:D Am tras tare de volan dreapta,masina a alunecat spre stanga vreo 4-5 metri cred...gata gata sa intru cu fundu in bordura din stanga,trag tare de volan stanga,

Stay true to yo hood

deci sunt pe jos de ras ! exprimarea clar ca in gradinita, faza clar ca in NFS si aia de incheiere cu cartieru.. si el e din motru..care tot e ..un cartier..mai mic :)))
deci cartieru' frateee...

unde s-a ajuns... mare dreptate avea B39738 in postul asta:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=556

dragos1989 27-11-07 14:13

plm..mai bine taceam..stay true to yo hood e doar o zicala..plm..ce legatura are cu faptu ca motru e un oras mic..iar faza cu exprimarea de gradinita mi se pare ca a fost sa zicem" rautacioasa"... nu inteleg ce vi se pare asa nfs in asta..doar a fost ud pe jos si am avut viteza mai mare..ce vi se pare exagerat..regret ca am postat.dar nici nu o sa mai fac asta . Succes

bogdan_wrc 27-11-07 14:26

cam ce treaba are ce ai zis tu cu intamplari haoiase din curse? e ceva haois? era o cursa?

zicala aia ....mai bine o tii pt tine... sau o cauti pe fata aia..cunoscuta din motru si i-o spui ei !

pHlow 27-11-07 15:53

=))) una e sa fie putin ud pe jos si alta e "am tras stanga.. am trecut cu fundul de bordura la -1 cm apoi dreapta.. derapam cu fata spre o solenta... apoi stanga dreapta cercuri burnuri dar era doar ud pe jos ce mare lucru..." si alte faze gen "merg numai cu peste 4000rpm" ...

fiderzen 27-11-07 19:23

:lol: lasa ca e bine..peste cativa ani cand o sa citeasca aici o sa rada si el de el......daca mai apuca cativa ani:lol:(scuze)

(!8Y_M 30-11-07 18:52

Nu e de la curse.. dar eu am ras pana m-a durut stomacul... + ca e o idee buna de mascat micile imperfectiuni ale caroseriei pt o perioada scurta de timp:P
Un prieten loveste masina.. pe lateral.. intr-un stalp destul de mic incat "sa nu se vada in oghinda" dar indeajuns de mare cat sa avarieze masina.. fix sub dungile alea de plastic pt protectie...
Vb cu tipul pe net.. prapastios de fire...nu-i zice lu taicasu ca a busit-o... cu banii nu sta prea bine...+ are nevoie mare de masina in urmatoarea saptamana dar ii e frica de gabori sa nu-l opreasca pt avarie... Mergem la un prieten comun care se mai ocupa cu reparatii de genul asta... dar.. ghinion.. nu poate sa ne ajute decat peste 4 zile... dar soferul avea nevoie de masina a 2-a zi... si cum sa faca sa nu o vada tacsu.. se gandeste el.. sa o parcheze in asa fel incat sa nu aiba cum sa fie observata de "boss" moment in care vedem una mare bucata balta plina de noroi... ma uit la el.. si-i zic in gluma... dai si u talpa sa o umpli de noroi.. sa nu se mai vada... si o calca omu... rau... trecem de baltoaca... ma uit.. nimic.. 0... da inapoi... trage frana de mana... demaraj... vrrrvrrrvrrrvrrrr... nimic:| abea se jegareste putin... se da omu jos .. ia un servetel.. il baga in noroi.. si incepe sa frece la masina.... nimic.. prea ireala mizeria.... plecam.. si cand ajungem acasa la mine ... imi trece prin cap.. hai sa o stropim.. iau matura.. o bag in noroi.. si incep sa o stropesc... superb.. nu se mai observau locurile problema... + ca semana a stropeala de roata...el.... aaaa prea putin.. si-i mai trage o stearsa.. de umple tot lateralul masinii de noroi.. grav de tot:)).. si sa nu fie neterminata.. ii da si pe cealalta parte o sarja buna.. sa fie simetrica... ns daca pt voi e indeajuns de comica.. dar eu am ras pana nu am mai putut...

MARI_NSL 30-11-07 19:30

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 1223714)
Nu e de la curse.. dar eu am ras pana m-a durut stomacul... + ca e o idee buna de mascat micile imperfectiuni ale caroseriei pt o perioada scurta de timp:P
Un prieten loveste masina.. pe lateral.. intr-un stalp destul de mic incat "sa nu se vada in oghinda" dar indeajuns de mare cat sa avarieze masina.. fix sub dungile alea de plastic pt protectie...
Vb cu tipul pe net.. prapastios de fire...nu-i zice lu taicasu ca a busit-o... cu banii nu sta prea bine...+ are nevoie mare de masina in urmatoarea saptamana dar ii e frica de gabori sa nu-l opreasca pt avarie... Mergem la un prieten comun care se mai ocupa cu reparatii de genul asta... dar.. ghinion.. nu poate sa ne ajute decat peste 4 zile... dar soferul avea nevoie de masina a 2-a zi... si cum sa faca sa nu o vada tacsu.. se gandeste el.. sa o parcheze in asa fel incat sa nu aiba cum sa fie observata de "boss" moment in care vedem una mare bucata balta plina de noroi... ma uit la el.. si-i zic in gluma... dai si u talpa sa o umpli de noroi.. sa nu se mai vada... si o calca omu... rau... trecem de baltoaca... ma uit.. nimic.. 0... da inapoi... trage frana de mana... demaraj... vrrrvrrrvrrrvrrrr... nimic:| abea se jegareste putin... se da omu jos .. ia un servetel.. il baga in noroi.. si incepe sa frece la masina.... nimic.. prea ireala mizeria.... plecam.. si cand ajungem acasa la mine ... imi trece prin cap.. hai sa o stropim.. iau matura.. o bag in noroi.. si incep sa o stropesc... superb.. nu se mai observau locurile problema... + ca semana a stropeala de roata...el.... aaaa prea putin.. si-i mai trage o stearsa.. de umple tot lateralul masinii de noroi.. grav de tot:)).. si sa nu fie neterminata.. ii da si pe cealalta parte o sarja buna.. sa fie simetrica... ns daca pt voi e indeajuns de comica.. dar eu am ras pana nu am mai putut...

si care era intamplarea haioasa :lol: ca a stropit masina cu matura :rolleyes2

Xdriver 03-12-07 10:26

O faza super tare a fost in urma cu vreo 3-4-ani. Intr-o noapte ne-am dus sa ne damsi pana la urma s-au adunat vreo 60 de masini cu spectatori cu tot.
Din intamplare, un prieten avea in masina o cascheta de militian. Si ne-am gandit noi sa ii speriem putin pe baietasi:) Gasca noastr...cu vreo 7-8 masini am plecat inainte sa se termine cursele si ne-am oprit undeva intre localitati.
Unul dintre noi avea o vesta reflectorizanta (pe atunci nu se cerea asa ceva).
L-am echipat pe un prieten mai mic si indesat cu moaca de politai ci vesta si cascheta, eu i-am dat o bucata dintr-un triunghi reflectorizant si l-am pus in mijlocul drumului.
A, asteptat putin....si au inceput baietii sa vina catre casa si binen-teles ca "politistul" a inceput sa ii traga pe dreapta:))
A oprit vreo 5-6 masini, iar restul care veneau incolonati au inceput sa traga pe dreapta fara sa le ziica nimeni nimic. Unii din ei, mai speriosi....faceau cale-ntoarsa.... S-a creat o imbarligatura de masini care se blocau una pe alta,, injuraturi...claxoane...telefoane de avertizare.....iintr-un cuvant panica.......
Primii pe care i-am oprit si apoi le-am spus care e faza....radeau pe rupte impreuna cu noi de ceea ce se intampla....

vlad_Mafiotu 04-12-07 19:38

Quote:

Originally Posted by Xdriver (Post 1227404)
O faza super tare a fost in urma cu vreo 3-4-ani. Intr-o noapte ne-am dus sa ne damsi pana la urma s-au adunat vreo 60 de masini cu spectatori cu tot.
Din intamplare, un prieten avea in masina o cascheta de militian. Si ne-am gandit noi sa ii speriem putin pe baietasi:) Gasca noastr...cu vreo 7-8 masini am plecat inainte sa se termine cursele si ne-am oprit undeva intre localitati.
Unul dintre noi avea o vesta reflectorizanta (pe atunci nu se cerea asa ceva).
L-am echipat pe un prieten mai mic si indesat cu moaca de politai ci vesta si cascheta, eu i-am dat o bucata dintr-un triunghi reflectorizant si l-am pus in mijlocul drumului.
A, asteptat putin....si au inceput baietii sa vina catre casa si binen-teles ca "politistul" a inceput sa ii traga pe dreapta:))
A oprit vreo 5-6 masini, iar restul care veneau incolonati au inceput sa traga pe dreapta fara sa le ziica nimeni nimic. Unii din ei, mai speriosi....faceau cale-ntoarsa.... S-a creat o imbarligatura de masini care se blocau una pe alta,, injuraturi...claxoane...telefoane de avertizare.....iintr-un cuvant panica.......
Primii pe care i-am oprit si apoi le-am spus care e faza....radeau pe rupte impreuna cu noi de ceea ce se intampla....

sunteti nebuni nu gluma :)) . dar daca venea politia din intamplare p`acolo si il vedeau pe prietenu vostru :)) crek il salutau

kidu2006 28-12-07 23:47

Sa zic si yo una,asta vara parca,eram cu dacia...ne intalnim toti etc,se da verde pt plecare catre locatia X..bag si yo benzina k tot omu,nestiind prea bine unde ma indrept...si..am ajuns pe`o autostrada,undeva unde se intorcea catre sensul celalalt dupa nush cate zeci de km...si sa ma vedeti pe mine cum am mers vreo 70km numai cu 30-40la ora k sa apuc sa ajung in Buc,totul pe la 1-2 noaptea...si singur..:|
Si alta si mai buna,tot asta`vara,catre locatia X,totu bine si frumos,pana se trezeste unu sa spuna cuvantul magic...il stiti toti care e...toti in stanga dreapta care mai de care sa`si scapa pielea..ma arunc si io rapid in masina,si fuga tata...in seara aia stiu k imi sparsesem si spoilerul de pe fatza pe calea ferata:???: ,In fine..dai viteza tot inainte k doar era drumul drept.cand ma uit in oglinzi,ce sa vezi,duba cu girofarele pornite la atac dupa mine...tin sa mentionez k pe vremea aia nu prea eram .. legal..stiti voi,cu cartonu ala in buzunar..defapt vreun an de zile n`am fost legal:oops: ,in fine...ce sa fac ce sa fac,dau forja k poate scap:rolleyes2 ,duba tot dupa mine..la un momentdat,apare curba la dreapta,zic sa incetinesc si yo sa nu intru peste vreun vecin in casa,sa ma vad la stirile de la ora 5 sa fiu vedeta..in fine incetinesc,dau iar viteza..cand in spatele meu,flashuri,girofare,claxoane..ERA DUBA!!!..zic gata m`am mierlit,nu`mi mai trebuie nimic.ala sunt..:-j..
ma dau sa incetinesc(in gandu meu tot speram sa fac vreo smecherie sa ma intorc repede,k ei erau cu duba,io mai ushor)..ma fac k incetinesc,ajunge duba paralel cu mine,io cu fatza ascunsa si foarte panicat,ma uit la duba cum ma depasea..mda..pe duba nu scria decat AMBULANCE!!!................
In momentu ala am simtit k imi explodeaza capu..si de fericire si de nervi:lol: :lol: :lol: :lol: ..nush daca a fost prostie,dar poate va dati seama cand striga unu gardaaaa!!!,si porma in spatele tau vezi girofare...nu mai stai tu sa te gandesti k e salvare sau pompier..o tai la fuga..
cam atata8)

fiderzen 28-12-07 23:55

tin minte faza cu ambulanta :lol::lol::lol:

alexGTI 30-12-07 00:29

Sa va povestesc si eu niste faze.

1). Mergeam cu prietena mea cu masina, seara pe la 10, duminica, in Buc, ... cam pustiu la ora aia. Ajungem noi pe Eminescu (pt cei care cunosc zona), ascultam muzica foarte tare ... semnalizez frumos sa o iau inspre barbu vacarescu ... vad ca semaforu era galben ... ii dau ... la barbu vacarescu iar era galben spre rosu ... ii dau si acolo .... mergeam asa lejer (de vara :P) cu 160 - 170 ajung prin aviatiei (in tot timpu asta ascultam muzica si nush ce faceam dar nu ma prea uitam in oglinzi). Ma opresc la semafor acolo vis a vis de Skoda ca era rosu clar ... cand din spate vine un Logan alb OZN din ala se pune in fata mea ca sa nu am pe unde sa fug si ies doi cetateni unu cu mana pe pistol si vin spre mine (evident ca m-am speriat) dau muzica incet ... cobor geamu ... ma iau astia doi ca domne esti nebun te urmarim de pe eminescu ca treci pe rosu ca mergi tare ca hau ca bau ca iti luam carnetu ca nush ce ... in fine ... dupa 1 ora de negocieri s-a rezolvat cu o amenda ca nu aveam centura :)
Nush cum de nu le-am auzit sirena sau cum de nu am vazut luminile ... dar pana la urma au fost de treaba baietii :P

2) Eu pieton fiind acum vreo 6-7 ani, merg cu un prieten sa ii dea un cadou unei tipe la liceu (alt liceu fata de al nostru). Era pe vremea cand isi bagasera astia paza in licee. Mergem noi ... intram ... baietii de la paza nu zic nimic ... urcam in clasa ca era pauza ... ii da asta cadoul si vine un pusti din aceeasi clasa ca ce cautam noi acolo ca cine suntem. Noi ii explicam frumos ... el incepe sa faca pe "interesantul" si il injura nu tocmai frumos pe prietenul meu asta se supara ... incep cu imbranceli si alte prostii ... si il vad pe prietenul meu ca ii da o palma zdravana lu ala. (prietenul meu ... 1.80 m , 100 kg) Eu ies ma indrept spre iesire, prietenul meu dupa mine. Iese si ala dupa noi cu ditamai urma de palma pe fata ... si cum mergeam noi linistiti prin curtea liceului se aude frumos din spate : "ba stati pe loc". Ma uit in spate ... 2 paznici de la BGS, RPG , ROMGUARD ... whatever ... nu mai tin minte ... unu cu bastonul in mana, altu cu spray paralizant. Ma uit la prietenul meu si ii zic : "FUGI CA NE OMOARA ASTIA" ... zis si facut, numai ca acum urmeaza partea funny. Pe vremea aia adoptasem stilul raper ... si aveam pantaloni largi ... lasati pe fund si bocanci (evident dezlegati) + ghiozdanul de la scoala ... pe care il tineam in mana nu pe umar. Si incepem noi sa fugim ... fugeam de rupeam pamantul ... la fiecare 50 de m mai incetineam sa-mi trag pantalonii ... se uita lumea pe strada la noi ca la circ :)) ... cert e ca am reusit sa scapam de aia pe stradute nebunii ... si ne-am ales doar cu o mica sperietura :)

O sa vin si cu intamplari de la curse ... din alte tari :)

alexGTI 31-12-07 18:52

no comment.
fiecare crede ce vrea :)

All times are GMT +2. The time now is 12:16.

- Copyright 2026 4Tuning