![]() |
Re: GAJu' is back!!!
parearea mea e ca masina aia nu e neaparat de SPL...sa fim seriosi, are trapa si geamurile alea laterale care sufla la greu.
Asta ar trebui sa stiti voi, cei din industrai HI-FI. sau nu am dreptate?? plus ca fibra nu suna cum suna cutia de lemn... oricum o sa dea mai mult cala Bucuresti, cu mult mai mult. mai avem 2 saptamani de asteptat... mai aveti unpicut de rabdare. |
o sa bage!eu cred!
|
Quote:
mai tarzan!!!stii de ce il sacai io personal pe gaju?ca tzin minte ce mandru era ca a sarit peste 153,,,,,,,ioioioi.....atuci atak kindere etc....si in final 140.7...de la o asemenea instalatie e moale rau...dupa aia motivatii pai nu e de spl...etc etc...intradevar suna si are aspect frumos dar odata am vorbit de spl am ajuns la sq cu patru spl-uri de 1000 rms...sa fim seriosi...:):):):):):):)gajule nu te puna draq sa te superi pe mine doar te provoc la kindere!!!!!!!!!!!! |
io zic ca mai trebuie raglat shi cautata frecventza la care lucreaza cel mai bine!
|
Quote:
|
Quote:
|
sandule, tu cam terorizezi lumea p'aci ;));));));))
:) cum de nu il lasi sa se exprime??ia vezi... :P PS glumeam doar... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:):):):):):):):) |
Quote:
|
Quote:
|
felicitari omule masina asta e arta pura....am vazut-o si la 4tuning day e baza...bafta
|
2 Attachment(s)
:D Gajule cand mi vi cu masina la Vale suna-ma su da un bep dar sa fie gata modificata masina nu-ma buna de poze...curatica asa cum o fost astazi Nissanu lu vale si Motoru ca am fo sa ii fac poze omu le-o scos pe mandoua din garaj specil pt poze...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning