![]() |
Re: E36 - B 95 E R N - 2.5 24V
da mersi :D.. oricum sa vad dupa revelion exact ce are si o sa vad ce fac :( deocamdata sunt cam trist iti dai seama.. intru in anul nou asa cu masina stricata... ma rogi.. bine k macar pot merge cu ea...
|
detalii... noi sa fim sanatosi
|
asa e asa e :D :D
|
masina e in service se desface diferentialu.. astept verdictu :-S
|
Quote:
|
sper :-S
|
defapt este, Sperre . :)
|
Quote:
sa rezolvat problema ... cand a plecat de la garaj era fericit ernest :D nu mai facea grupu poc poc :-) aku sper sa nu mai aiba probleme .... :oops: |
da intradevar nu mai face niciun zgomot diferentialu e totu ok :D
cum spune si Mari sper sa nu mai fie probleme de acu incolo cum spunea si skillzu mai sus oamenii chiar se pricep :D P.s ms Mari ;) |
dar ce avea pan la urma?.... era vb de prinderea diferentialului de shasiu?
|
pinionu si rulmentii care vin in parti.cam atat imi vine in minte acu.. mari dak am omis ceva zi tu pls
|
problema a reaparut :(
si fara sa merg cu masina decat pana la scoala si acasa nu se pune problema de fortat cercuri sau alte de-astea e ciudata treaba.. diferentialu e k nou acum practic miezu se prezenta f bine deci nush ce mai poate fi sunetul e identic cu ala de dinainte :( |
poate o fi ce am zis noi mai sus... nush zic si eu. uite mai am un preten cu aceeasi problema... pe 325 pisica ... si i-a disparut sunetu si n-a umblat deloc la ea....din senin.... sa vedem daca revine iar.
|
mda ernest si eu am aceeasi problema ...cred din ce spui tu ...dar la mine mai dispare mai apare ! cred ca merg si eu la service sa vad care-i faza!
|
lasa si mie in pm nr lui de tel pls
|
e vb de no x cape .... pe pagina anterioara ultimul post ... cred ca l-ai omis.;)
|
da am vb cu el avem aceiasi pb
|
ma gandeam eu...... eh o rezolvati voi pan' la urma
|
yo in seara asta ma duc iar la service pe la 21:30 asa . sper sa plec cu masina ok :D
|
Salut tuturor! Zgomotul il am si eu pe M3 E36,la plecari de pe loc,la dat cu spatele,la accelerari bruste si la decelerari bruste se aude...ma gandesc la : prinderea grupului pe punte,prinderea puntii pe caroserie sau chiar internele din grup...Masina n-o am de mult timp si inca nu mi-am facut timp s-o bag in service pt. asa ceva,mai ales ca stiu ca e boala lor si ca in afara de zgomot nu e nici un pericol.As vrea totusi sa aflu si de alti "pisicari" care ar fi de fapt si de drept cauza acestor zgomote provenite de pe spatele masinii.
|
cuplajul de cauciuc de pe cardan ? ?
|
L-am schimbat recent ...
PS: "yo in seara asta ma duc iar la service pe la 21:30 asa . sper sa plec cu masina ok" - Pe cand aflam vesti noi ??? |
hmm nu s-a mai putut desface atunci amsina a intervenit o pb
ideea care e grupu nu e sigur sscoate-l din lista ta :D la mine e acum reconditionat complet intradevar zgomotu se aude exact in cazurile enumerate de tine mai sus posibil sa fie arculetele de la frana de mana sa fi scapat pe acolo si sa clincane.. sa vad eu astept sa fac rost de antifurt sa pot sa desfac rotile sa vad.. k nu mai am antifurtu :( P.S lasa-mi id si tinem legatura |
Nu sunt arculetele la mine si probabil ca nici la tine , trust me :D Sti bine ce zgomote sunt acolo , niste simple "arculete" n-ar fi "capabile" de astfel de orgii zgomotoase din pacate :(
PS: ct22cop ( Messenger ) |
la ernest se aude la roata ... nu mai are nici o treaba cu diffu ... se aude un simplu "tac" usor ...
|
Faceti-ma sa-nteleg un lucru , dupa operarea pe cord a diff-ului zgomotele initiale s-au mai diminuat ramanand doar cele de la roata de acum ? sau zgomotul de acum este identic cu cel initial pana sa intre in reparatii diff-ul ?
Legat de rotile spate,buba la pisici ar fi bucsile de pe basculele spate care se prind pe caroserie (Rear Trailing Arm Bushings),care,la plecari in orice directie,fata-spate-sideways :D fac zgomot in functie de uzura pe care o prezinta,iar la o masina de +12 ani cum e cazul me si al lui Ernest sunt mari sanse sa fie mai mult decat obosite,repet este boala lor... Atasez un link sa-nteleaga toata lumea la ce ma refer : http://www.unitedbimmer.com/kb-e36-r...rmbrushing.php |
bogdan cand mergi la service cu problema asta vin si eu (mergem impreuna) si eu am aceeasi buba ca si ernest ..probabil ca si la tine e la fel ( tu sti cum se aude la mine )
|
Adi la Ernest "se aude un simplu "tac" usor ..." iar la tine se aude de parca s-ar rupe puntea in doua iar eu cred ca sunt undeva pe la mijloc :( O rezolvam noi cumva , eu nu ma grabesc , cum am zis si mai sus,inafara de zgomot ( care la mine e acceptabil ) nu cred ca e nimic grav ...
|
n-am mai auzit clancanitul ala de cateva zile in fine, hai ca-i face omului off topic !
|
stati linistiti e ok si eu vreau sa aflu raspunsul :))
si Da dupa ce am reconditionat diffu zgomotul e acelasi.. identic.. nici mai mult nici mai putin de remarcat k zilele trecute nu s-a mai auzit un timp dupa care a revenit.. cum zici si mari la mine e f usor zgomotu nu ceva f f deranjat pt un om normal.. repet om normal... pe mine ma deranjeaza rau :))) |
Nici o noutate legata de zgomotele de pe spate ?
|
pai ba face ba nu face.. la service nu am prea avut timp sa mai ajung sa vad ce si cum.... la tine ceva nou?
|
Suspectez multe , intr-o saptamana o bag in service si printre altele am sa caut si zgomotele de pe spate...te tin la curent de indata ce am noutati!
|
perfect sa nu uiti sa ma anunti si pe mine te rog mult. ms si multa bafta
|
1 Attachment(s)
Am depistat in prima faza pozitiile incercuite din poza alaturata ca potentiale cauze ale zgomotelor de pe puntea spate si anume bucsile de prinderele ale diff-ului pe punte , urmeaza sa le comand si sa le montez dupa care revin cu concluzii dintre cele mai bune , sper ...
PS: Masina are o putere si un cuplu foarte mare si din cauza asta diff-ul si puntea spate sunt puse la mare incercare le fiecare plecare mai in forta , drift sau alte cele :D |
aceiasi bataie o am si eu...sper sa rezolvi...
|
nu prea a mai facut in ultimu timp.. cateodata mai face juma de ora dupa nu mai face.. f stresant :(
|
uleiul din diferential, este suficient si intr-o stare buna??
|
dap .. diferentialu e reconditionat complet acum vreo luna
|
dar tu esti sigur ca diferentialul face asa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning