![]() |
Re: Colt 1.3 vs. ...?
da-mi add pe mess ia ID de la balauru dar nu inteleg ce rost are....pe bune...dar ma rog ...distractia e mare
|
daca i`ai pus kompresor atunci da , numai are rost .... dar pana atunci merge o cursa mica .... nu uita de laur care iti statea in ceafa ... si intreaba`l ultima lui cursa cu mine ... bafta
|
nu i-am pus vreau sa dau masina pt ca deja am dat un avans pt alceva, o alta jucarie masina trage mai mai bine i-am mai facut una alta... si balauru nu statea chiar in ceafa...2-3 masini....ma rog....ne dam ti-am zis distractia e mare, stiu ca voi sunteti maniaci si pana nu ma faceti cu 1.8 16v nu va lasati:D suna-ma pe seara daca e.....ne intalnim si ne dam da nu vreau balci adica 10 masini cum faceti voi tu si io atat
|
bine jupane ... ne auzim la celular :D
|
Quote:
|
Daca da Domnul sa ne intalnim la vreo legala.....si masina merge ok.....incerci si cu o dacie tot cu 1,8 16v de golf?
|
Quote:
|
Quote:
m-a dezamagit FR-ul sincer eram pregatit de bataie rea....pt 250 cai cat zicea ca are...pe bune...e naspa sa te bata un 174 cai....zau |
Scuze....am incurcat astea pe aici......eu la vr ma refeream nu la colt :).
|
a da man ok:) daca o sa il am....o dam..
|
kiki pana la urma te-ai dat cu vlad?
|
da aseara cu golfu masina e senzationala trage bine... de unde eram io am vazut cam 2-3 masini +\-. Dar socul pentru mine a fost cun FR softat de 200+ soft =250 cai care si-a luat o masina
|
Quote:
|
io va admir pe voi (tu balauru zimu & gang) pt ce scoateti din chestiile alea...bravo...stiu ca vr-u stoc pe langa mine e varza si e normal sa il bati cred ca bati si pe cel de 2.9 sincer iti zic, sau cel putin egal...man...cel cu fr-u atat poate masina pe a 2-a si a 3-a a mea nu venea pe mine DELOC si acolo nu mai e de sofer e de masina sincer la viteza aia nici nu prea mai conteaza grutatea...nush cum masa masina aia are 250 cai si pe a 3-a pastram distanta...
pe tine te prinde pe 3 pt ca are cai si cuplu, pierde la plecare ca e greu. Sincer m-a dezamagit ala...ma rog masina...oricum a fost frumos... PS: masina e impinsa rau...dupa ce o dau va zic ce am pe ea...si io am o alta varianta de 16v ca a ta:D |
Quote:
|
Quote:
|
:)) in toate filmarile cu camera pe masina minim 2 masini dar sti cum e nu e bine sa vb de rau mortii u nu mai ai motoru ala...bafta la 1.8 T. nu ma va batea nici o data un 1.8 16v aspirat NEVER poate sa aiba si compresie 14. o sa zic ce am pe ea...lista e lunga...
si cand plecam prost treceam pe a 3-a....si puneam macar 2 masini...oricum jma de masina cum zici tu:lol::lol: te astept cand e gata a ta cu ce jucarie imi iau...numai ca nu o sa ma axez cu aia pe linii ci mai mult pe drift... |
Sa tii minte fraza asta cu 1,8 16v aspirat si NEVER-ul ala :)
|
prieteni reveniti-va traiti in alta lume... nu am zis ca nu e un motor bun si potent dar trezirea....
|
Ce e rau in ce am zis eu? Doar am zis sa retii anumite cuvine.....care la un moment dat sa vina ca un argument la un anumit rezultat. Desi cursa e greu de facut.....tu poate dai masina.......dacia are probleme mari la transmisie din cauza celor 139 de cai si tot asa.
|
nu uita ca e un 16valve aspirat cu care inca nu te-ai dat ;).
poate facem ceva in weekend ca sa fi sigur ca faci toate 16v provocarea e bineinteles pentru VR. |
da tati sti ca noi am incercat sa ne dam de cateva ori si din anumite circumstante s-a ales prafu placerea e a mea...oricand...vineri o sa fiu cu coltu pe strazi , fac reglje pt tulcea. daca vrei pana atunci....
bobby pana dau masina....sunt disponibil... masina e mai rea ca niciodata... |
Nu contest faptul ca masina nu e rea....insa nu ar fi corect ca vr-ul sa fie in mintile lui si dacia sa fie doar in doua trepte.
|
n-am zis asta...cand o fi cu calutii hraniti..ma anunti
|
Off blondo.....caluti este toti la locul lor....transmisia e problema :)
|
Ma bag si eu cu 110 , se poate?
|
kiki: se poate dar sunt 110 cum erau 140 pe seat:P??
|
Quote:
|
so...ma anuntati PM ceva cand vrei sa iesim
|
sa mai aduc la viata acest post..masina nu a murit ba chiar a mai "tras putin de fiare" so ceva provocari pana in 130 cai??
|
ce putere estimezi ca are masina acum?
|
io am zis ca ma dau pana in 130-140...cai reali totusi am un 1.3 undeva in jur la 110-115 max
|
Ma dau eu cu tine, vin la bucuresti special... ok?
Stabilim ziua si mai stabilim ce mai e, ca nu vin pana acolo sa ma dau doar de placere... |
te astept....ma anunti...dai pm ceva
|
bai vezi ca si eu te astept ;)
|
aaa diseara..... iesi?
te sun |
ne auzim la celular :lol:
|
misto seara trecuta, gabin, mai dopeaza calutii aia si ma anunti si pe mine...:)
|
itaaa ma :)) m-ai facut cu chinezaria si gata :D
felicitari si pt aseara ;) |
stai linistit, io inca sunt surprins... da alea jos mai invata plecari misto si o mai dam o data, nu se poate sa te bat...ai 125 cai , 1050 kile si ca orice japoneza are mai multi cai decat cei declarati de fabrica... uite aici comparatie de masini... ma rog una e stock alta nu...:D
http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=134508 http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=127633 |
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning