![]() |
Re:
Quote:
sper ca nu o deranjeaza the HotRedCoup :lol: |
Re: alegerea fetelor
feteleeeee, da' v-ati epuizat optiunile, nu va mai plac masinile?:lol:
|
Quote:
Cred ca ne-am bagat cam mult in topicul lor :) Nu vor sa mai scrie pe aici(iar s-au vorbit intre ele) ;) |
Mai, eu acuma am o Toyota Supra MK III (de fapt 1/2 din ea, ca-mi disput tutela asupra ei cu partenerul meu). Da' desi imi face placere sa o conduc si-ti ofera o portie sanatoasa de adrenalina, nu pot zice ca ma reprezinta pe mine, ci mai mult pe Musiu'.
Mie imi plac 2 categorii de masini: 1. Cu design mai retro/ sau chiar retro de-a binelea (gen Mustang Shelby GT); 2. Masini mai micutze, sportive, good looks (ca stiti, femeile pun foarte mare pretz pe design), pretabile la tuning (cele japoneze mai ales, Honda CRX :rockon: asta cred ca-i preferata mea):chick: |
mda....numa pareri de bine
|
Quote:
|
Quote:
|
eu nu vreau decat un mini one :D tot mic e si ala .... si vreau S-u :P:P:P:P:P
|
Lastun ca e mai autentic :P
|
Quote:
Este chiar misto masina are si performante bune :) Si eu mi-as lua una din aia pentru testele de indemanare |
Apropos de masini micutze si dragutze....Au inceput sa-mi placa si "kaeferii" ~asa-numitele "broscutze" de la noi de vreo 4-5 ani cand eram studenta in Brasov. A trecut una pe langa mine de ziceai ca-i racheta:shock: ...era super mishto, decapotabila cu galben si negru...Si ma gandeam mah frate, da' ce mananca broasca asta, jar?...am aflat mai tarziu ca avea motor de Porsche...:lol:
|
....sincer mi`as dori un audi a3 nu seis :lol::lol: ...mai ales putin aranjata mi se pare belea ptr gagici :twisted:.....
|
merge si reno'5 aranjat beton
eu am avut reno 5 nu nu l-am modificat.....pacat.. |
3 Attachment(s)
ca tot veni vorba....
|
Quote:
intradevar culoarea sigur ar atrage fetele(nu pe toate) e frumoasa |
tb...anumitor fete degeaba le arati motoru' ca habar n-au ce inseamna "chestiile alea pe acolo"
|
corect
majoritatea femeilor aleg masina dupa culoare sau forma prietena mea de ex:se uita dupa jeep-uri de orice marca,dar sa aiba un bullbar cat mai impozant si neaparta cromat daca are bullbar atunci ii place si masina :D:D:D:D:D:D |
4 Attachment(s)
Quote:
Da ai dreptate....dar cred ca le-ar place masinile astea :) |
de h2 nush ce sa zic...nu imi place :D
|
1 Attachment(s)
Attachment 93795
o masina k asta imi doresc d cand eram in alta viata |
da mustang...dar si cand dai de fata aia care are aceeasi pasiune cu tine si anume masinile moatoare e prea beton! :) de eu eu am aratat la niste fete un golf II cum as vrea eu sa-l fac pe al meu... si stii ce au zis?"loool ce naspa" si intrebam" cum sa fie naspa ma? nu vezi cate are?" si una a zis" ce are ma..ca eu vad 4roti..cu cate draq vezi?:)))" alta chiar nu observau nici o diferenta fata de cel stock .... altele nu stiuce e ala tuning! altele stiu doar atat:MASINA NOUA,scumpa,si sa fie rosie! :) :) !
de ex stiu pe cineva care are un service! iubita lui isi baga mainile in toate:motoare,chituire,reparatii,plina de ulei! si arata bine tipa dar daca ii place asta e ! e genul de fata care traieste viata...oricum in oras nu zici ca ar lucra la service! :) ASTA DA FATA! :) |
Nu-mi place nici mie H2-ul, yuk, VW are jantele prea "flashy" si nu mi se par potrivite; singura care-mi place este broscuta neagra;)
Si, da, baieti, aveti dreptate, majoritatea fetelor se uita la design si nu le pasa de motor; am vazut chiar la 4Tuning Day cum mai treceau gagici de mana cu prietenii, se uitau 30 secunde la mashina si se plictiseau de moarte cand parteneru' se entuziasma la max. in fata unui motor. Asha suntem proiectate...sa ne placa lucrurile frumoase.:chick: .. |
1 Attachment(s)
dar recunosc ca nu m-ar deranja un ferrari enzo negru....(bineinteles k atunci cand m-am trezit era dimineatza).....dar masina pe care mi-o doresc si poate o sa o am curand in cativa ani :D e acest micut golf MK4 R32 Attachment 93799 atata tot...nu i asa ca sunt criminale jantele???
|
Quote:
frate u esti fata? e vorba de ce isi doresc fetele in materie de masini nu ce isi doresc baietii! :) :) hai ca esti beton ! :) ;) |
sunt fata da...si nickul meu se citeste mertzanica ;)
|
Quote:
oopps:oops: scuzele mele scumpa.... :bunch: |
no problem ...mi s intampla des in viata d zi cu zi ....:D dar asta nu ca as arata ca un baiat .....desi as vrea sa fiu ...of voi norocosii....
|
golfu ala are VT p el grupa mare ...
ideea e k la fete le place mertzanu` bmw`u .. si cred k nici una nu s`ar da inapoi daca e vb despre un motor ( motocicleta ) ;) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Mah, nu mai generaliza, ca ma exasperezi...Eu una URASC MERTZANELE!!!!! Si sa nu-mi spui ca nu-ti plac BMW-urile...Imi plac si motoarele, da' nu ma incanta mai tare ca o mashinutza... |
Quote:
si si pozele cu new beattle-u is tot vt-uri :P ori cum za ideea ii ca atata de necurios is de fetele care sa uita dupa masini, incat nu pot sa va explic ;) |
mah voi vorbitzi prostii :) .. ok .. nu`ti plac mertzanele ... dar de un sl 55 amg ce zici sau de un s negru cu piele albastra cu alb a ?
|
Quote:
|
Quote:
Interesanta masina mai ales pentru o fata! :) Nu stiu sigur ce vezi tu la masina aia dar as fi tare curios sa i-mi spui... :) Eu nu as vrea masina aia prea prea prea de tot... :lol: |
Quote:
Call me crazy da' nu-i pe gustu' meu... |
c vise marete.....
|
Quote:
Unele nu sunt chiar vise!!!!!! Si ce nu mai are voie omul nici sa viseze? Este o noua lege si noi nu stim in care se interzice visatul? :lol: |
2 Attachment(s)
How about these?;)
La a doua e eleronu' cam mare, nush ce draq au astia ~pun un ditamai dihania pa saraca mashinutza. |
e urata tare a 2-a...
honda aia neagra e frumoasa foc in schimb... |
1 Attachment(s)
Scuze pentru a doua poza (nu vroiam sa o pun pe asta ~yuk!), e chiar urata, da' am incurcat-o cu asta de mai jos...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning