![]() |
Re: Prima apariţie a modelului Panamera Gran Turismo
mi se pare ca seamana cu cayene... dar la un nivel mai aproape de sol . frumoasa ideea
nice :> |
hmm... de ce nu...
|
Quote:
|
Foarte frumos! Dar cred ca usile ar fi arata mai bine daca le faceau "suicide"
|
a scos lamborghini model in 4 usi de ce nu si porsche...ambele imi plac sincer
|
fatza e ok .... pana la stalpul B (unde incep usile spate) .... de aici-incolo ...... dezastru ... mai bine il faceau break direct .... sau berlina in adevaratul sens ... dar asa ... zici ca e masina de lux a "Cocosatului de la Notre-Dame" ..... si nici culorile nu sunt prea reusite ... aia gri, e ... gri. aia albastra e cat de cat ok. dar aia maro ... nu vreau sa zic cu ce aduce la nuantza ...
|
Quote:
Quote:
ma asteptam sa ma impac cu designul ei, asa, cu timpul, dar de fiecare data cand o vad, imi pare MAI diforma. de altfel, nu am prea gustat limbajul pe care l-au abordat designerii porsche in ultima vreme. dar cine sunt eu sa ii critic .... clientii sunt cei care decid pana la urma. |
Quote:
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=y6Do8dP7l-U
casa il uratim mai mult:) |
Se comenteaza prea mult despre un Porsche "hibrid sau diesel", un Porsche hibrid exista de mai bine de 60 de ani si la vremea aceea n-ai fi vrut sa-l intalnesti.
http://www.panzerlexikon.de/elefant.jpg Sugeram unora care comenteaza doar pentru a face praf in jur sa isi ia ochelarii de soare Porsche Design, sa-i sparga in bucati mici si sa-i inghita, dupa care sa-si taie venele cu cutitul Porsche... si ca sa fie siguri, sa sara in fata unui Porsche Cayenne :p :D ~Nautilus PS daca scria pe ea BMW, ati fi fost satisfacuti. |
Quote:
Edit: Nautilus, hai sa nu devenim CHIAR ASA specifici. |
ce super poza de as avea bani mi as lua una doar ca nu as merge in aglomeratie ca in tara asta nu ai siguranta :lol::lol: cu aceasta masina ca tio lovesc oameni
|
salut, nu am mai comentat de mult pe forum dar am avut grija sa il urmaresc... acum este nevoie.. imi pare rau si imi prezint scuzele daca din greseala o sa repet (sper) ce au spus unii colegi de forum, dar nu am mai avut rabdare sa citesc tot, ma enervasem prea tare. Mai oameni buni, dar voi nu vedeti ca masina asta este de o finete si de o eleganta cum sunt putine masini in aceasta clasa??? chiar nu se poate intelege ca din masina nu trebuie sa te dai jos imbracat numai la echipament sport?? masina asta cere costum.. cere un pantof elegant.. ce nu intelegeti oare??? si sincer, daca baietii de la porsche sunt atat de prosti si fac masini urate cum de se mai si vand??/ mm??? si pentru toti cei care spuneti ca nu ati da banii pe o masina ca asta, da, sunt de acord cu voi pentru ca avem o varsta la care ne dorim altceva.. asta nu este masina decat pentru cineva trecut de 35 de ani (cel putin) si care uneori isi poate permite si un sofer. de ce trebuie sa fim rai cu o firma care chiar se respecta si ofera calitate la un pret accesibil (tinand cont ca vb de un super-car)? de ce nu putem sa luam de-a gata ceva fara sa comentam?? de ce??? pana la urma totul tine de gust si de educatie. o seara placuta si sper ca nu am deranjat pe nimeni.
|
pt cine e interesat, multa informatie si detalii despre conceptul care e la baza masinii asteia
http://www.porsche.com/microsite/panamera/canada.aspx |
arata bine...nu extraordinar, dar bine! cu siguranta se va umple romania de panemere ca de S-classuri, A8-uri, septare...
|
sunt mici diferente de design in functie de motorizare ca si la cayenne, mie imi place masina cat despre designul general.... asta nu a contat niciodata la porsche, frumusetea vine din interior (adica de la partea tehnica)
|
Noul Porsche Panamera va debuta in aprilie la Shanghai
Constructorul german Porsche a anuntat astazi ca noul Panamera va fi dezvaluit oficial la Salonul Auto de la Shanghai, eveniment ce se va disputa intre 20-28 aprilie. Panamera reprezinta cea de-a patra gama Porsche si beneficiaza de motoare in V, cu 6 respectiv 8 cilindri, ce dezvolta o putere cuprinsa intre 300 si 500 CP. Unele dintre aceste motoare folosesc tehnologia supraalimentarii turbo, fiind in acelasi timp puternice si economice, datorita sistemului de injectie directa a combustibilului. Masina poate fi echipata fie cu cutie manuala cu sase trepte de viteza, fie cu cutie cu ambreiaj dublu, cu sapte trepte de viteza (PDK). Panamera dispune de tractiune spate. Versiunea de varf este dotata cu tractiune integrala, ce este disponibila optional si pentru celelalte versiuni. |
sper sa arate muuult mai bine in realitate decat in poze:-D....Doamne ajuta :-P!!!
|
nush ce sa zic...nu prea seamana cu un porsche...adik nu a pastrat nik din vechile generatii...sper sa prinda :sad:
|
Se pierde imaginea:???: Porsche...
|
o sa fie marele rival a lui Maseratti Quattro Porte:)..imi place...:)
|
o sa aiba fanii ei ....da' cu sigurantza nu e p placul tuturor
|
e chiar foarte ok..nu inteleg de ce nu va place
|
Mesaj pentru poporul chinez:PASTRATI-O, e mult prea urata pt standardele europene.:-P
|
fratilor....unii dintre voi ziceti k nu va place masina asta dar va spun yo k dak o aveti in curte ati fi morti dupa ea;)
|
Am avut ocazia sa stau intr-un prototip Panamera si desi este extrem de confortabil si foarte frumos si bine lucrat in interior...exteriorul lasa de dorit. Fatza masinii e OK...nimic mai mult...spatele e acceptabil insa zona usilor din spate e oribila.....se observa ca au facut compromisuri care m-ar face sa nu cumpar masina. S-au prostit incercand sa mentzina elementele de design clasice...au facut o greseala...parerea mea.
Insa sunt convins ca se va vinde...pentru ca desi e urata...va merge si va presta impecabil. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Da spatele ala chiar e ciudat daca e asa ca-n poza de mai sus
|
imi da impresia de seria 1 poza de mai sus.Oricum,e o chestie de gust.
|
e undeva la mijloc intre cea clasica si suv. cred ca asta s-a si vrut.
|
Deja numai are nimic de a face cu porche..deja e de porc .. rau de tot
|
trebuia sa fie in 2 usi ca orice masina sport
|
4 usi :))))) ce hidoasa e :))) o poza cu curu ??
|
poate cei care au porshe si au marit familia si au nevoie de o masina in 4 usi si nu renunta la porshe iar constructoru le a facut pe plac;)):D
|
hmm masini cu 2 locuri au, cu 2 usi si 4 locuri au... 4x4 au.... lipsea cu 4 locuri si 4 usi :)) acum la ce o sa ne asteptam la un avion ceva...
|
Draguta masina dar cand o vezi in 4 usi parca nu te uiti la un porsche
|
Nimeni nui intelege pe nemti mai bine decat ei insisi.Cu toate astea,cred ca piata catre care se adreseaza acest model,este statele unite,mai apoi europa.Ca o sa ne impiedicam de ea prin Bucuresti mai la tot pasu,vezi cazul Cayenne,e alta mincare de peste,pe care cei de la Porsche au uitat so bage in ecuatie.Scurt pe doi,masina e bestiala,concurenta avand de akum mult de furca.
|
mie unu imi place...chiar mi-as dori unul ;)
|
10 Attachment(s)
Porsche Panamera - Primele fotografii cu interiorul
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning