![]() |
Re: Megane II Bicorp
salut!foarte frumoasa masinutza ta!chiar ai o "replica" buna de rs.
spor la modificari in contiinuare! |
2 Attachment(s)
Mersi de aprecieri, dar mai e drum lung pana va fi replica mai aproape de original. Intre timp am incaltat-o de iarna, nu luati in seama eleronul e doar pt poza!
|
O intrebare:
Farurile la ce pret le-ai luat? Ca m-ar interesa si pe mine sa scap de ale mele si sa iau cu interior negru. |
Farurile nu m-au costat nimic, le-am primit de la un prieten, aveau cate o zgarietura fina fiecare, dar s-au polishat. Faza nasoala este ca farurile astea au xenon de fabrica si trebuiesc puse becuri d2s si balasturi originale care sunt relativ scumpe fata de h7.
P.S. Stai cumva in Baicului? Am vazut masina intr-o seara, dar parca era "incaltata" de iarna... |
Stai ca nu inteleg.
Adica pe aceste faruri nu pot pune instalatia de xenon care o am acum h7? :| Prietena mea sta la Doamna Ghica si trec des prin Colentina si intradevar am roti de iarna pe 15 si nr de TL. Pe baicului insa n-am fost niciodata. |
Nu merge instalatia H7 pe farurile astea!
Langa parcul Lunca Florilor am vazut masina... |
ok am inteles, iulian (cel cu meganeul alb de pe 4tuning) tot instalatie originala de xenon are?
Totusi, nu sunt sigur, dar parca eu am vazut sedanuri cu farurile inegrite pe interior si nu aveau xenon. Da, langa acel parc sta prietena mea, si o tin deseori parcata acolo. :-) |
Am inteles ca Iulian a adaptat intr-un fel becurile H1 pentru faza scurta, nu stiu exact cum, dar si el tot cu xenon de fabrica a avut farurile. Am vazut si eu sedan-uri cu faruri negre fara xenon. Posibil sa se fi fabricat pe sfarsit cele cu contur negru si fara xenon...
|
sincer am vazut destule megan-uri cu faruri delea si fara xenon,dar din cate imi amintesc erau megan-uri sedan.deci....keep search
|
Se potrivesc cu siguranta si la hatchback.
Oricum intre farul negru cu xenon de fabrica e o mica diferenta fata de cel negru fara xenon. |
Ti-am zarit masina la 1 jumatate noaptea chiar la baruletul ala din curba doamna ghica.
Suntem chit acum :lol: |
M-ai prins n-am ce sa zic :P
Si eu la un hold'em :) |
6 Attachment(s)
Cateva poze cu bolidul :D
|
1 Attachment(s)
Se pare ca mos craciun a venit mai devreme anul acesta, cu toate ca masina nu a fost cuminte... 131.700 km si schimbat: kit distributie, kit accesorii, fulie alternator(fulia s-a rupt), disc frana+rulment dreapta spate(rulmentul s-a spart)
Si cadoul set stopuri de 2.2 poate in seara asta reusesc sa le si montez. Dar nu stiu, nu stiu... |
Bravo, era obligatoriu. 8)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Gata si cu stopurile, sunt montate!
|
Mai vrei sa-i faci ceva? :)
|
De facut eu vreau multe...
Am in plan sa ii schimb franele cu unele mai mari(discuri fata-spate de grand scenic si etrieri pe spate de scenic si in fata de fiat coupe 20vt au 4 pistonase si sunt brembo) oricum trebuie sa ii schimb discurile ca au ceva uzura. Se potrivesc perfect si au diametre 300/280 fata de 280/240 Iar la exterior eleron de r26r, jante min 17 si poate o suspensie... Prioritare acum sunt franele, dar nu imediat. |
3 Attachment(s)
A venit si eleronul, nu cel asteptat de R26r dar este bun si asta. Deocamdata verde, sper sa il innegresc repede:D
|
mai vecine lasa-l asa verde mai faci si buza de la bara fata acelasi verde, si ai facut contrast :lol:
|
Vopseste-l ca nu arata bine asa.
|
Quote:
O sa-l fac negru dar cand vopsesc si bara fata |
Quote:
si neaparat capota alba! |
bravo, am vazut azi masina pe ghica chiar ma intrebam ce naiba e ala verde. Eram in trecere si ma grabeam n-am fost prea atent.
Intrebare: cand deschizi portbagajul nu loveste in antena? eleronul meu are pe mijloc o adancitura ca sa vina antena perfect acolo. Bine oricum am antena mica de design. :) |
Atinge in antena, cred ca o sa renunt la ea. O fi fost beat inginerul de la renault cand a proiectat modelul asta de eleron:)) Este stantat renault
Quote:
|
Bravo cat a costat eleronu? eu ma pregatesc de un alt look la al meu. Stiu masina d p care provine era la dezm:twisted:
|
300 ron de pe cel 1.6 16v. L-am gasit in anuntul lui dancva.
|
3 Attachment(s)
Cum s-a mai incalzit putin pot sa ma ocup iar de masina.
Maine sper sa fie gata sistemul de franare fata. Discuri Φ300mm |
Bre cum ai iesit azi de la Afi de la subteran .Pe putin ziceai ca e delta evo2 d raliu . Frumos cum da cu eleronu' verde :P
|
2 Attachment(s)
Grupa B. Bolidul este exploatat la maxim:))
Eleonul e tare rau, la modul ca ma intreaba toata lumea "ce e cu ala verde acolo?" sau "cati cai ai frate?" In vara sper sa o vopsesc mov sau albastru ca cerul. Sau cine stie ce culoare tipatoare imi vine in minte. Pana atunci mai e mult si trebuie suspensie |
Daca tot vrei sa o vopsesti fa o culoare frumoasa, speciala, care sa nu fie pe multe masini si tine-i minte codul pt viitor.
Un mov inchis ar merge, dar albastru sunt destule. Un visiniu metalizat sau un bleu perlat.. sunt o gramada de variante, foloseste-te de photoshop. |
1 Attachment(s)
Bre negru e chiar marfa ce ai de vrei sa scapi de culoarea asta?:sad:
|
5 Attachment(s)
Nu mai imi place 'neam. Este prea pretentios negrul pt mine. Si vreau o culoare cat mai speciala:)
Cred k acum am cea mai urata masina din viata mea, de parca vin de la Sinesti. Trebuie sa revopsesc jantele cele "noi" sa pun cauciucuri adecvate, long way... Wolfrace- nu stiu modelul, incaltate cu 205/40/17 si pe viitor 215/50/17. A coborat masina cu 3cm Pana atunci poze proaspete:)) Sper sa se observe franele de 300 de pe fata:P ca pana acum nu mi-a spus nimeni nimic:D |
Cu discurile de 300mm ai spus adio la jante pe 15".
De unde ai facut rost de discurile alea de frana? Ai schimbat si etrierii sau se potrivesc cei originali? Nu ai trecut la jante in 5 prezoane? Asa pareau discurile puse in poze cu o pagina in urma. |
Trecerea la 5 prezoane nu mi s-a parut ceva ca un up-grade, mai mult o bataie de cap in plus. De realizat se putea fara flanse, dar trebuia sa ma lipsesc de masina cateva zile si sa caut butuc 5x108 cu rulment care sa se potriveasca.
Jante pe 15 oricum nu mai am de gand sa imi pun. Discurile le-am luat la super oferta de la un baiat care dezmembra o laguna 2(defapt am luat fuzetele fata cu tot), fuzeta nu s-a potrivit din cauza prinderii pivotului inferior(la megane e cu surub pe post de pana, la laguna pivotul are filet in cap), apoi am incercat sa iau butucul cu 5 prezoane cu tot cu rulment sa il montez la mine, nici asta nu s-a potrivit, laguna are 27 de caneluri la planetara, megane 23. Singura solutie a fost sa iau discul de laguna, sa ii dau gauri noi pt 4x100. S-a potrivit perfect atat discul cu noile gauri, cat si etrierul de laguna, care a venit perfect prins pe fuzeta. Discurile de 300 mm cu prindere de fabrica 4x100 s-au pus pe Grand Scenic. In timp vreau sa imi iau unele perforate de scenic sa fie o treaba. |
Scenic 2.0T are discuri de 300mm pe fata.
|
Astfel de jante am vrut eu sa iau, dar n-am gasit pt ca nu se mai fabrica. Oricum acum ma bucur ca n-am gasit, am vazut pe multe masini. Oricum sunt frumoase si schimba masina total. Ramane sa-i pui anvelopele corespunzatoare.
Sau vopseste-le verzi ca eleronul... ai merge pe rally design 8) |
Jantele le fac gri sobolan, sau culoarea celor de Megane R26
Quote:
|
1 Attachment(s)
Jantele sunt wolfrace suzuka 1 ... e un model ce nu se mai fabrica ... dau bine ... !
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning