![]() |
Re: 4TuningTIME IASI - 27 septembrie 2008 - parcarea Providenta
Fenomenal IS-06-UDE! faza cu omul care tine mana pe capota in timp ce el se invartea o are cineva? :shock:
|
Felicitari OSMS pt organizare... Felicitari tuturor participantilor atat la tuning show cat si la indemanare.... (cozmin.. nu fi suparat... bine ca nu ai patit u nik.. ca nu ai dat doamne fereste cu capu de asfalt.. si alta data ai grija de u ;) :P ) Felicitari celor de la GTT...
Acuma.. sincer vreau sa ii felicit pe LUCIAN (UDE) si CATALIN... care chiar au incins atmosfera... au rupt gura targului... si au demonstrat din nou... ca nu iti trebuie zeci de mii de euro si o masina ultimu racnet... ca sa faci atmosfera si sa binedispui lumea... P.S filmuletu cu slip cand tinea mana pe capota lui Catalin park... o am p laptop.. si promit ca maine o sa postez si eu cateva filmulete si poze ;)) FELICITARI INCA ODATA OSMS si PARTICIPANTILOR :) keep it up :) L.E... ce imi pare rau e ca nu prea au functionat bine aparatele de la db Drag ;)) >:) |
Hai baietii cu pozele! :D
|
9 Attachment(s)
Cateva poze ... demonstratie oferita de GTT Racing Brasov
|
Felicitari organizatorilor, si baietilor care au facut atmosfera in special Lucian si Catalin ! Pacat pt tipul cu EVO si pt Cosmin.... frate.. bn k nu ai patit u nimic ! :) dar am o nelamurire.. in anunt spuneau ceva de Daniel Onoriu.. a fost si nu l-am vz eu ? :|
|
inca stau si ma gandesc cum naiba sa te bagi la drifturi cu un tanc precum Charger!
Felicitari organizatorilor,a fost un eveniment foarte reusit.Pacat ca nu a reusit sa mai ajunga si murcielago |
1 Attachment(s)
BMW-ul UDE
revin imediat cu aproape toate filmuletele :) de la cursa de indemanare. aveti si o poza cu masina care s-a rasturnat [ din pacate nu am poza in acel moment , decat la start] |
Quote:
|
asa e.ma gandeam in cu totul alta parte.e,oboseala isi spune cuvantul :D
|
In primul si in primul rand felicitari organizatorilor si apoi tuturor celor care au participat si au facut posibil acest eveniment!!! A fost pe departe ceva ce nu a mai fost de mult timp!!! A fost senzatie :)!!! Felicitari si participantilor la indemanare si celor de la freestyle care au fost senzatie!!! SA O TINEM TOT ASA!!! HAI CA SE POATE!!!
p.s. astept ceva poze :) |
download! aveti aici majoritatea participantilor la concursul de indemanare ~140mb sper sa va placa :)
nisan350z drift + dodge drift + restul de la indemanare enjoy. |
Sarumana pentru filmulete :D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Nefericita intamplare a lui Cosmin (bine ca esti tu sanatos) + 2 filmulete de la proba de indemanare... REU + STI
|
Poze cu seicentou meu are cineva pe aparat? Sa imi trimita si mie daca are...ms anticipat
p.s. daca vrea le poate da pe mess...id este la profil. |
Nu cred ca ma culc :) mai stau sa vad ce mai bagati :>...pacat ca nu am putut merge si eu..:(..asta e ...altadata
|
In primul rand tin sa multumesc tuturor participantilor pentru show-ul oferit. Rezultatele de la indemanare vor fi afisate in cursul zile de maine. O parte din poze tot maine vor aparea. Si-mi cer scuze ca n-am putut scoate tot ce se putea din Dacia Sport. :))
|
Bai baieti...eu nu pot sa spun decat ca a iesit super tare..pt un nou inceput de 4tuning la noi in iasi ...a fost chiar super tare...:lol: ;).. nu ma asteptam sa vina chiar atat de multi impatimiti ai tuning-ului ...FELICITARI OSMS ...
|
melodia de la db drag stie cineva cum se cheama ?? sau o poate posta cineva aici ?? ms anticipat
|
10 Attachment(s)
cateva poze.....
|
6 Attachment(s)
alte cateva poze :D
|
Tot ce am pozat si filmat astazi.
|
7 Attachment(s)
Si-a pus cineva intrebarea urmatoare : Oare ce se intampla daca punea Lucian mana pe Dodge`ul ala si vreo 4 seturi de gume ? :lol::twisted::shock::shock::shock:...
|
6 Attachment(s)
... a fost frumos, speram la un asemenea eveniment cat mai devreme :D
|
Sunt surprins sa vad ca de ieri pana acum, la ora 9, s-au postat inca 4 pagini in legatura cu eventul, ceea ce lasa de inteles ca v-a placut. Cu riscul de a plictisi, vreau sa multumesc baietilor mei din Old School Motorsport, pentru ca am depus cu totii o munca titanica, am trecut prin tensiuni si multe nopti nedormite pentru a ajunge sa facem ce-am facut ieri. Le multumesc baietilor de la GTT. care au incalizit atmosfera la maxim si au oferit un show profesionist si de mare clasa. Ramanem cu o datorie de onoare de care vom incepe sa ne achitam cu ocazia urmatorului eveniment organizat la Brasov, si speram ca asta sa fie inceputul unei frumoase colaborari. Multumim baietilor care au batut sute de kilometri ca sa fie langa noi, fie la expo, fie la dbdrag, fi la indemanare. E un efort care n-a trecut neobservat. Cat despre Lucian si Catalin...le mai spun odata ca sunt printre cei mai buni piloti pe care-i cunosc...ieri, si-au demonstrat clasa. Bravo baieti. Despre Bogdan Marciuc nu pot spune decat ca e unul din putinele cazuri in care performanta si succesul in competitii merg mana-n mana cu modestia si taria de caracter. Bogdan, sper ca apropierea impusa de acest eveniment sa fie inceputul unei frumoase prietenii intre tine si Old School Motorsport. Ma bucur ca voua, celor care ne-ati onorat cu prezenta, v-a placut si v-a facut sa aplaudati din inima. Sper ca ne-am ridicat la nivelul asteptarilor, si v-am oferit un spectacol demn de renumele participantilor. Va multumesc ca ati venit, si sper ca ne veti ierta micile scapari pe parcursul desfasurarii.
|
Incet incet se vor aduna din presa scrisa sau TV comunicatele de presa si filmele. Au fost langa noi 4 televiziuni dintre care 3 nationale, si reprezentanti ai ziarelor. Majoritatea filmelor, precum si majoritatea pozelor facute la eveniment vor fi postate
|
pe pro tv tocmai a aratat un reportaj destul de bunicel despre evenimentu de ieri ;))
|
Quote:
Multumim celor care ati batut drumul pana la Iasi...dupa commenturi ne dam seama ca nu ati batut drumul dejeaba :-) din orice greseli se mai invata astfel incat data viitoare o s-o facem si mai lata :twisted: evenimentul asta a demonstrat ca si "provincia" are cu ce se mandri, iar Iasul are soferi de prima clasa. |
6 Attachment(s)
pun si eu ceva poze de acolo. cel mai mult regret ca nu am ajuns la timp pt DB drag. asta ma interesa cel mai mult insa am ajuns prea tarziu. daca are cineva poze cu ceva instalatii audio rog sa posteze. bafta tutror si succes in organizarea altor evenimente de gen.
|
10 Attachment(s)
poze:
|
9 Attachment(s)
continuare :)
|
10 Attachment(s)
iar....
|
8 Attachment(s)
......
|
10 Attachment(s)
pozeeeee..
|
9 Attachment(s)
last ones
|
urmeaza si niste filmulete dar tre sa le montez oleak...
|
miam facut vreo 10 poze cu golf5-ul ala .e prea mortal :D
|
1 Attachment(s)
GTT Racing Brasov - soundtrack
|
Quote:
|