Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault Megane Classic (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/90717-renault-megane-classic.html)

nikolas 15-05-09 01:39

Re: Renault Megane Classic

frumoasa masina am vazuto in parc la national e lasata grav de spate bv ;)arata bine .Si de fata putin daca o lasi iese super :D bafta in continoare.

ciuciady 27-05-09 23:07

super masina..in fiecare seara o admir la "rond";;)mf jantele ... respect !

Reme 28-05-09 15:11

va multumesc pentru aprecieri amadurora, in scurt timp am sa ii pun un set HID, astept sa imi vina, l-am comandat pe internet! salutari!

iulianr26 28-05-09 17:03

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 2359467)
va multumesc pentru aprecieri amadurora, in scurt timp am sa ii pun un set HID, astept sa imi vina, l-am comandat pe internet! salutari!

http://bluexenon.ro/detalii-montaj-proiectoare-bixenon
Boss vezi asta eu asa imi fac o sa am 4 lupe in faruri si bixenon !!!!!!!

NuMbEr-OnE 03-06-09 21:21

1 Attachment(s)
Un mic VT.:D

EDC_cip 03-06-09 23:37

misto eu tot nu cred ca e asa joasa de spate

Reme 06-06-09 11:07

@EDC_cip - e crede-ma...cand ai drum prin bucuresti...da-mi un telefon sa o vezi ;)

@number_one - merci, dar te-ai grabit ;) lucreaza mai atent ;)

am montat kitul xenon, din pacate e ars un bec, pe care il schimb pe garantie sper ca totul sa fie ok, am avut noroc ca e kit cu drosere groase, am auzit ca acestea sunt mai bine, decat cele subtiri...in fine e important sa mearga si se vad bestial. am vopsit narile si bara cromata de pe spate negru mat. nu stiu ce sa fac cu emblema sa o fac si pe aia sau nu, sa vad daca ii pot face shadow line la faruri, ar fi superb daca as putea ;)

NuMbEr-OnE 06-06-09 17:20

M-am grabit. :D

B-88-TFB 06-06-09 19:18

sa inteleg din poza ai mai coborat-o???:shock:

Reme 08-06-09 14:15

Quote:

Originally Posted by B-88-TFB (Post 2386531)
sa inteleg din poza ai mai coborat-o???:shock:

nu! dar urmeaza sa o ai cobor pe fata sa vina la nivel

Reme 16-06-09 21:31

narile si barutza spate care erau cromate sunt acum negru mat...

Reme 27-06-09 00:59

1 Attachment(s)
poza cu masina inainte sa ii fac narile...

Reme 01-07-09 23:28

6 Attachment(s)
poze cu masina ...

b01uxd 01-07-09 23:30

draguta masina:D bafta cu ea

iLL One 05-07-09 03:31

au iesit misto ;) si inca mai mergea :P
mai facem...

tuner 06-07-09 13:25

ia zi cu lasatu din spate ai umblat si la amortizoare sau doar din bara? si cati dinti ai coborat ?

EDC_cip 06-07-09 22:05

si io as vrea sa mil las mai jos.. da mie frica sa nu am probleme cand il incarc putin de spate.. si nici nu stiu cum :(

Reme 07-07-09 02:06

Quote:

Originally Posted by iLL One (Post 2462504)
au iesit misto ;) si inca mai mergea :P
mai facem...

merci bobo! facem facem...si la golf...schimba avataru!

Reme 07-07-09 02:08

@ tuner si EDC Cip - cu lasatu...nu am umblat la amortizoare...e foarte rigida acu, desi sunt de fabrica amortizoarele...2 dinti am dat-o mai jos...nu se mai cam lasa de spate, eu am incarcat-o si e ok.

nikolas 08-07-09 00:33

te-am vazut la liniute duminica seara ;) in 23 ,smechera masina live :D bafta cu ia si fordu ala portocaliu era jale cu el ;) app cand mai veniti?
bafta in continoare astept raspuns .multumesc

tuner 08-07-09 08:40

ciudat ca zici ca e rigida si e doar coborata fara vre-o modificare

daca la 2 dinti coboara atat un dinte e suficient la mine :D

si arcurile fata ? doar -30 ca alceva nu am gasit :(

Reme 09-07-09 01:03

Quote:

Originally Posted by nikolas (Post 2469727)
te-am vazut la liniute duminica seara ;) in 23 ,smechera masina live :D bafta cu ia si fordu ala portocaliu era jale cu el ;) app cand mai veniti?
bafta in continoare astept raspuns .multumesc

noi incercam seara de seara cand se mai iveste ceva, dar nu stiu nimic dinainte...totu e spontan...cand vrea cate unu sa se dea, se aude cand venim...astepta ca vom mai venii zilele astea la una intre ford si VR6 sper sa fiu si eu acolo...bafta!

Reme 09-07-09 01:07

Quote:

Originally Posted by tuner (Post 2469986)
ciudat ca zici ca e rigida si e doar coborata fara vre-o modificare

daca la 2 dinti coboara atat un dinte e suficient la mine :D

si arcurile fata ? doar -30 ca alceva nu am gasit :(

la -30 cat iti ramane intre roata fata si aripa (pasajul aripii)??eu zic un -50 asa e bun si cred ca mai tre sa o cobor pe a mea de fata un pic...ca se veede un pic naspa zici ca am portbagajul incarcat cu ciment! si vreau sa ma apuc de bad boy look. sper ca saptamana asta sa fac respectivele bucatele de tabla care vor venii sudate pe capota pentru a o prelungii...fac sabloanele si dup-aia tai dintr-o capota de o am la garaj la un prieten:D cand ma apuc o sa revin cu poze proaspete

nikolas 09-07-09 01:37

ok sefule ms,:D ti-am vazut iar azi masina la rond ,am trecut pe acolo ;)
bafta in continoare.

B 98 X M U 13-07-09 13:50

Salut !!!!

Te apuci de bad boy look ,hmm interesant .... da parca ziceai ca vrei sa o vinzi si sa iti iei subaru , sau proiecutul asta e asa sa mai treaca timpu si bani ???
Parerea mea e sa o lasi asa si sa te apuci sa iti faci cutia , ca aia e mai importanta decat bad boy look,daca sau gripat pinioanele din cutie si esti cu ea in miscare la cum te stiu eu ca tu mai jos de 100 prin oras sa putea in momentul ala sa te urici pe un stalp sau mai multi , sau doamne fereste ceva mai nashpa ,
Asa ca ar fii mai bine sa te gandesti ce trebuie sa faci mai intai ,

Reme 13-07-09 17:27

Quote:

Originally Posted by B 98 X M U (Post 2482647)
Salut !!!!

Te apuci de bad boy look ,hmm interesant .... da parca ziceai ca vrei sa o vinzi si sa iti iei subaru , sau proiecutul asta e asa sa mai treaca timpu si bani ???
Parerea mea e sa o lasi asa si sa te apuci sa iti faci cutia , ca aia e mai importanta decat bad boy look,daca sau gripat pinioanele din cutie si esti cu ea in miscare la cum te stiu eu ca tu mai jos de 100 prin oras sa putea in momentul ala sa te urici pe un stalp sau mai multi , sau doamne fereste ceva mai nashpa ,
Asa ca ar fii mai bine sa te gandesti ce trebuie sa faci mai intai ,

multumesc de vizita sergiule, cutia k cutia, k nu gasesc mai ieftina de 400EUR si nu am banii astia momentan si cu bad boy-ul nu ma costa nimic ca o fac din o bucata de tabla de la o capota de la un urs sau 5ul lu cristi. atata sa termine danutz cu sudatul sa fie si el mai liber:D bad boy lookul mai e pana il fac, mom sa o mai cobor un pic...

tuner 15-07-09 08:37

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 2472308)
la -30 cat iti ramane intre roata fata si aripa (pasajul aripii)??eu zic un -50 asa e bun si cred ca mai tre sa o cobor pe a mea de fata un pic...ca se veede un pic naspa zici ca am portbagajul incarcat cu ciment! si vreau sa ma apuc de bad boy look. sper ca saptamana asta sa fac respectivele bucatele de tabla care vor venii sudate pe capota pentru a o prelungii...fac sabloanele si dup-aia tai dintr-o capota de o am la garaj la un prieten:D cand ma apuc o sa revin cu poze proaspete

ramane o gramada in fata dar -50 nu am vazut si pe spate nu poti sa imi dai mai multe detalii ce s-a demontat sa nu ma apuc sa demontez tot pe acolo :D

Reme 22-07-09 03:47

Quote:

Originally Posted by tuner (Post 2487063)
ramane o gramada in fata dar -50 nu am vazut si pe spate nu poti sa imi dai mai multe detalii ce s-a demontat sa nu ma apuc sa demontez tot pe acolo :D

mai, eu cu prietenii mei cand am facut-o am dat puntea spate jos, si am inceput in a umbla la barele de torsiune, nici noi nu stiam, dar ne-am prins pe urma.
eu asa am facut:
1. punte spate jos (ai suruburi si in interiorul habitaclului, sub sezutul banchetei, dat tot conducte si cabluri pt frana de mana)
2. dat jos tamburii/ discuri
3. mutat cu ajutorul dalta/ranga & ciocan siguranta care tine cele doua bare pe pozitie
4. fixat la aproximativ 2dinti adica puntea e la linie cu bratul
5. montat pe masina
6. roluit aripi scos in afara daca ai jante pe 16", daca ai mai mici e ok si normale aripile

Reme 24-07-09 01:33

masina e acum la un nivel...e dreapta si joasa

nikolas 24-07-09 23:04

arata fr raw masina lasata si de fata ,am vazuto azi la rond:D
bafta si mult succes.

Reme 25-07-09 19:44

Quote:

Originally Posted by nikolas (Post 2511268)
arata fr raw masina lasata si de fata ,am vazuto azi la rond:D
bafta si mult succes.

multumesc! bafta si tie in continuare!

Reme 05-08-09 02:16

1 Attachment(s)
cam asa arata pe fata, asa de lasata o las. pareri vreau si eu va rog...

B 98 X M U 07-08-09 15:54

Da frate,da tot nu e cel mai lasat Megane din Romania! Recomand in fatza 2 tevi de 5 cm sudate direct in caroserie...ce rost mai au arcurile si amortizoarele?Oricum sunt degeaba acolo...si fa la fel si pe spate,daca se poate...visul tau umed ar trebui sa fie 1cm garda la sol!;)

Reme 09-08-09 02:51

sergiuleas vrea eu 1cm de sol...vise frate vise...

am montat un set semnale laterale (alea de pe aripi) innegrite, becuri blue vision in proiectoare ca alea originale erau lumanari un pic mai avansate.

Dani_E21 19-08-09 01:33

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 2544473)
sergiuleas vrea eu 1cm de sol...vise frate vise...

am montat un set semnale laterale (alea de pe aripi) innegrite, becuri blue vision in proiectoare ca alea originale erau lumanari un pic mai avansate.

numai tuning extrem se intampla aici

Reme 19-08-09 13:06

:lol: ce tare ai fost dani...:lol:

B 98 X M U 20-08-09 15:58

Quote:

Originally Posted by Dani_E21 (Post 2568412)
numai tuning extrem se intampla aici

cum dani sa iti lasi masina, sa ii pui hiduriiiiiiiiiiii, sa iti schimbi becurile de la proiectoare si semnalele , asta nu inseamna tuning extrem ????:lol::twisted:.
am uitat sa mentionez pentru ce a facut reme pana acum sa ales si el cu ceva , (cica) are cel mai jos megan din romania :D

bluey 20-08-09 18:09

Lasa Reme sunt doar invidiosi...
Nu ii asculta :)

Reme 06-09-09 00:57

sa ma K* pe ea de masina...ca iar s-a stricat...

nikolas 06-09-09 15:07

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 2614596)
sa ma K* pe ea de masina...ca iar s-a stricat...

ce are boss?:( te-am vazut aseara ai trecut prin 23 te duceai la curse cred;)
bafta si spor la treaba .

All times are GMT +2. The time now is 13:15.

- Copyright 2026 4Tuning