![]() |
Re: Meine` GOLF III - W35T
Iauite ce bine ii sta asa clean,fara nici un abtipild sau mai stiu eu ce stickere pe ea cu sony, si multe altele!Arata cam aproape de final sau...spune-mi ca ma insel:lol: ,ceva o idee nu o lua in nume de rau jantele pe 17' nu intrau?Mi se par cam micutze... sunt ok si asa decat cele stock !
|
Quote:
posibil sa ramana asa fiindca odata ce vor veni si farurile noi..e posibil sa fac capota neagra.. |
Quote:
In legatura ca e aproape de final nu e chiar acolo..mai e de lucru pe ea.. ;) deci te-ai inselat.. ..iar daca jantele erau pe 17..era vai de planetarele mele ;)) ...plus ca probabil trebuiau umflate aripile.. etc.. eu cu jantele nu ma joc.. pe 14 ma multumeste.. ;) |
ar da bine cu capota neagra si eventual si jantele vopsite negru.. sau alb? :D
si cu hella`urile alea ce am vb noi.. pff apropo.. cum facem sa vad si eu odata masina live? ca de cand are adidasi noi nu am vazut`o... :-P |
Quote:
|
Eu nu sunt de acord cu vopsirea jantelor,lasa-le asa ca sunt frumoase !Bafta in continuare cu proiectul ;)
|
am ramas placut impresionat de look`ul masinii, astazi seara in sens [giro] .. foarte bine arata cu jantele astea :D
|
mersi mersi..
pe unde erai totusi ? ca nu te`am bifat... eu eram cu femeia la plimbare :D |
Eram in fata la hotel aurora..
Odata te-am observat dand sens`u... dupa aia ai disparut.. erai in trecere? :-P Scz de off` |
6 Attachment(s)
in timp dce eram la munca mi`am infoliat din nou plafonul cu colegii...... (avea unele mici defecte...) ..si niste poze..
|
se vede pe ea ca e mult mai frumoasa asa mai clean. si cu jenti
deci e aproape gata :) |
Quote:
|
La asta m-am gandit si eu , daca primesti virusul nu mai scapi de el:lol:
|
3 Attachment(s)
si ceva de astazi :D
|
Quote:
|
Sper ca iti place modul de editare
|
Quote:
|
bafta in proiect prietene masina arata destul de bine ai grija de ea
|
3 Attachment(s)
Niste poze de aseara....
|
Frumos 8)
|
de ce nu ii pui o buza de vr6???
|
pai aia cauta ... doar ca se gaseste mai greu
|
Quote:
|
man yo am dat pe a mea 130 ron noua:D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
O rugaminte la virtual tuneri` nostrii... daca va rog frumos... pun mai multe poze din diferite unghiuri...
si va rog sa imi faceti: - bandourile laterale albe... - linia neagra de pe spoilere tot alba... - capota neagra... - eventual si grila alba...vedeti cum va place mai mult... ...la final as vrea o linie pe prag - neagra mai ascutita spre fata... i`as ramanea foarte recunoscator celui ce o sa ma ajute.... astept si pareri... |
Numa ajuta nimeni cu un amarat de vt ?....
|
parerea mea sa renunti la idea cu dunga neagra din zona unde ii pragu :D
cat despre ce ar mai trebuit facut.. lasata un pic mai joasa, o buza vr6 semnale fata inegrite,capota neagra..niste faruri pe fundal negru fara semnalizare si fara angel.. si cam atat:D |
hai sa iti dau o idee , desi mica face o diferenta mare.... semnalizarile din fata si ornamentele alea de langa ele, fa-le negre. Iti garantez ca e cu totul altcva parca se schimba masina :|
|
Quote:
|
Quote:
Quick... buza se cauta stii bine... farurile se strang bani pt ele.. de capota nush ce sa zic..o cam paste un bad boy, iar de dunga vroiam un VT...de idee cum ar da toata masina in afara de acea dunga , plafon si capota negre....alba, dar inca o data.. multumesc de vturi... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am incercat eu ceva dar nu prea imi iasa la culorea exacta oricum ca idee... arata super bine parerea mea, da un aer mai modern al masini
|
2 Attachment(s)
poate te ajuta..
|
Quote:
|
Quote:
|