![]() |
Re: Machete in lucru: andrew 46
multumesc
ca sa va spun ce am facut la ea...in momentul de fata am pus jantele pe fata si spate am refacut in proportie de 80% stalpii care sustin plafonul si am mai indreptat pe ici colo... poze in curand.. |
2 Attachment(s)
uitati si niste poze
asa arata acum aproape am terminat stalpul..:???: i-am lipit plafonul si i-am montat jantele8) |
aham...fain!
sa-ti trim poze cu bordul... |
ok
pe mail te rog ca vad ca nu prea te prin pe mess....:lol: |
vad ca lucrezi bine cu chit,sa matuiesti bine totul,sa dai cu spritchit,apoi cu smilgher 600 si vopseaua.ar prinde bine niste lac:rolleyes2
|
salut
ma bucur ca-ti place ai vazut ferrari 456 tunat de mine e pe la pagina 7 sau 6 sa-mi spui ce parere ai cu lac nu pre dau...doar daca s-ar gasi la spray si sa-mi spui si mie te rog cum faci carbonul la 1/18 multumesc anticipat |
carbonul e facut un pattern pe calculator si apoi tras la imprimanta pe hartie autocolant! ;)
|
deci la imprimanta poti baga hartie de autocolant?
orice culoare? imi trimiti si mie o bucata de carbon 1/18 s-o fac la imprimanta? |
Quote:
culoarea aia,daca dai cu lac pe ea iese perlata:shock::shock: merg niste esapamente "real" |
5 Attachment(s)
am mai facut ceva modificari la gto
niste bari.. insa mai trebuie finisate insa cam asta ar fi forma in spate mai am mult de lucrat..:???: primele 2 poze sunt cum era inainte...:-P |
foarte placut:)...bravo...astept sa il vad intreg :)
|
Foarte frumos!
Oare cum ar arata cu o buza in fata?Nu i-ar sta bine:D?Ce crezi? Succes!! |
multumesc
mas bucur ca va place mai am de lucru la ea.. in curand nite pozitze |
Arata suuper......bv man..esti tare....bafta in continuare....app ce culoare vrei sa-i dai?
|
merci
nu stiu inca mai am de lucrat:???: poate va fi o surpriza:lol: |
fa-l tot rosu sau negru si da-l cu lac ... parerea mea
|
Re: Machete in lucru - andrew 46
6 Attachment(s)
sa stiti ca n-am stai degeaba saptamanile astea...:rolleyes2
numai ca am lucrat mai putin deobicei ca e foarte frig afara..:x la ferrari am mai finisat-o am mai adaugat niste mici detalii...e..mai e mult de lucru... si un nou proiect:el camino 1/24 maisto n-am poze cu el cum era inainte insa nu era complect...ii lipsea grila si barile:???: am facut o parte din bara fata; bara spate va beneficia de niste prize de aer [acum e in forma bruta:-)] ; praguri simple.. si jante rotative8) |
Quote:
deja vad ca iti impui un stil personal... sincer sa fiu...imi place spor la treaba...si nu uita: finiseaza pana iese perfect! ;) |
Quote:
o voi finisa perfect,ca la sfarsit sa iasa ca noua:twisted: |
1 Attachment(s)
am refacut bara fata[aia era nasoala] dar n-am terminat-o
pun o poza din lateral..am mai lucrat |
pragul are burta ? asa se vede din poza asta incearca sa-l indrepti daca poti :D
|
Quote:
e drept insa azi si ieri am lucrat intens la ea..maine niste poze daca e bara spate terminate bara fata terminata jumate si pragurile terminate8) |
4 Attachment(s)
dupa cum se vede bara spate am terminat-o la fel ca si pragurile
insa la bara fata n-am nici o idee tre sa ii fac niste gauri..aerisiri da n-am idei deocamdata...mai am destul de finisat insa va iesi ceva tare rau:twisted: |
bara fata trebuie sa fie un pic mai scurta si sa aiba o terminatie,mergea o proieminenta sub care un spoiler.:-)
in rest e bine lucrata macheta,felicitari!:-) |
2 Attachment(s)
Quote:
un pic de idei ce mi-au venit de dimineata... |
Quote:
[QUOTE=eddycdk;2010791] Quote:
nu e ca cele din poze o sa pun poze maine sau pe seara;) |
de unde ai luat jantele de la ferari ?Sunt super la ambele.
|
merci
sunt luate ,mai de mult as mai lua si eu ca nu mai am ... |
credeam ca sti un magazin sau asa ceva daca gasesti te rog sa ma anunti si pe mine.
|
Quote:
le-am luat de la un baiat care cred ca le-a adus din strainatate... |
3 Attachment(s)
am mai lucrat la el...
e finisat asta e forma finala,il dau in seara asta cu spritzchit +cateva finisaje minore si voila!! insa am o chestie...ce culoare sa-l fac? am spray negru mat pentru capota si plafon si galben SAU alb pentru restul masini alb ar fi eleganta...galben mai vesela asa:lol: ce spuneti? |
Da!!!Dar nu stiu mie personal miar place alb!!!
Bafta in continuare!!!! |
La fel de frumos precumd e de batran:D.
Banuiesc ca spatile din spate is pentru o dubla evacuare, nu? Dai o culoare mai pe modelu lui, un verde inchis ,sky blue, ceva de genu;), sau chiar un two tone! Bafta!! Edit:Merge un galben cu inserti de negru si alb, sau invers.Jongreaza cu astea 3 dupa plac:D! |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
am terminat de finisat macheta maine o vopsesc:dance::dance: |
1 Attachment(s)
Sfatul meu ar fi sa mai ai putina rabdare si sa finisezi mai bine in fata.
|
Quote:
voi astupa grila si o voi reface...n-am ce sa fac..:cry: oricum o sa iasa mult mai frumos. |
nu poti sa nivelezi cu o pila ?....
|
Quote:
|
culoarea sa fie negru mat......am vazut o emisiune pe discovery,american hot-rods si au modificat si ei un el camino.....l-au facut negru,dar nu negru mat.....poti alege si varianta cu culoare rosie si doua dungi negre pe mijloc.....iti urez succes la "munca"......toate cele bune.....
|
1 Attachment(s)
Quote:
am refacut bara fata.. eu cred ca a ieit mai bine[mie personal imi place foarte mult] |
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning