Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Nissan - Infiniti (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti.html)
-   -   Nissan Sunny GTi-R (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti/88982-nissan-sunny-gti.html)

MC Mate 19-05-09 23:41

Re: Nissan Sunny GTi-R

da asta nu e masina cu pricina, in primul rand eu stiu k e rosie iar asta e neagra + k in una din poze se vede un autocar de japonia in spate deci nu cred k e masina asa ci doar idee despre ce vrea sa faca

Xerius 20-05-09 04:47

Quote:

Originally Posted by BuzzYBalL (Post 2333631)
in conditiile astea sudezi un cadru pui sr20det pe el si poti sa fi sigur ca scoti sub 10 s :mrgreen:

(parerea mea este ca inca nu avem conditii in ro pentru a crea o masina doar pentru 402m_

ati inebunit cu sr20det-ul asta .... nu inteleg ce e chiar asa grozav la el :rolleyes2

U_TUNING 20-05-09 07:46

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 2334820)
da asta nu e masina cu pricina, in primul rand eu stiu k e rosie iar asta e neagra + k in una din poze se vede un autocar de japonia in spate deci nu cred k e masina asa ci doar idee despre ce vrea sa faca

Touche'

Exact!!! Asta e doar o idee si pozele au fost puse ''just for info'' si am cerut si parerea voastra a posesorilor de Nissan.

Masina din poze este un Gtir de 10 s pe 1/4 mile din Thailanda.

Motorul sr20det de pe gtir e cu totul alta treaba fata de cel de pe 200sx....as putea spune ca aproape complet diferit(in sensul bun al cuvantului)

Xerius 20-05-09 08:50

iti urez succes la usurare.. cam cate kg crezi ca are masina la ora actuala "usurata" si cat crezi ca o sa aibe dupa ?

U_TUNING 20-05-09 09:48

ea are standard 1200 si sper sa ajung pe la 1000 de kg

MC Mate 20-05-09 15:17

man, dak vrei poti incerca sa ii faci tot botul din fibra dar pastrand din linia masinii inclusiv farurile, k sa poti si circula cu ea, dar pt a scapa de kg multe, dupa parerea mea ar trebui sa faci botul din tubing k sa scapi de tabla, + toate geamurile de poli, fete de usi fibra si asa mai departe , k altfel nu cred k scoti cele 200 de kg de pe ea

Xerius 21-05-09 03:13

ce diferente de motor este intre sr20det-ul de pe nissan silvia si cel de pe sunny gti-r ?

U_TUNING 21-05-09 07:54

Blocul motor e mai ingust, vibrichenul este mai mare, cuzinetii sunt cu 2 mm mai lati, interne forjate de fabrica, pompa de ulei cu debit marit, axe cu deschidere mai mare, turbina t28, injectoare de capacitate mai mare, admisie cu clapete individuale pe fiecare cilindru, alt soft --> CAM ASTEA SUNT CE ARE GTIR IN PLUS FATA DE UN MOTOR STOCK DE SILVIA.
SI AICI MA REFER LA MOTORELE STANDARD!!!!!!

De exemplu motorul de gtir rezista la 380 de cai cu interne stock pe cand cel de pe silvia rezista la doar vreo 280 de cai cu internele stock!!!!

U_TUNING 21-05-09 07:55

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 2336367)
man, dak vrei poti incerca sa ii faci tot botul din fibra dar pastrand din linia masinii inclusiv farurile, k sa poti si circula cu ea, dar pt a scapa de kg multe, dupa parerea mea ar trebui sa faci botul din tubing k sa scapi de tabla, + toate geamurile de poli, fete de usi fibra si asa mai departe , k altfel nu cred k scoti cele 200 de kg de pe ea

Deci eu vreau sa-i fac un frot piece exact copie fidela a masinii.....si bine inteles street legal.

Deocamdata sunt putin confuz....anyway.....imediat ce ma apuc va anunt!!!!!

KAY_ 21-05-09 12:12

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 2335400)
ea are standard 1200 si sper sa ajung pe la 1000 de kg

eu citisem pe undeva ca ar avea 1450 kg stock

VENOX 21-05-09 12:30

are 1220-1230 kg, conform unor situri de specialitate, iar modelul cu omologare de raliu are 1190 kg

U_TUNING 21-05-09 13:02

Da cel de 1190 de kg e model RB (adica light) si nu are dotari deloc.....adica fara geamuri, oglinzi electrice, aer conditionat etc etc.
A mea are in jur de 1200 de kg pt ca nu are aer conditionat!!!!

shadowro 22-05-09 12:43

m-ai speriat bai bgd .. am crezut ca te-ai apucat serios de ea

cata x 31-05-09 12:09

felicitari pt turboreactoru' asta cu 4 roti:D

andi_cimpean 31-05-09 21:24

imi place masinuta ta...
arata foarte bine...

P.S. am si eu una la mine in oras...este albastru spre turcoaz...faza funny este ca prima oara am vazut-o de la departare si am zis ca este golf III...ca asa seamana de la spate:D

Yackone 02-06-09 18:24

roachere iti mai mere polizorul??:rolleyes2

BuzzYBalL 02-06-09 20:37

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 2338460)
Blocul motor e mai ingust, vibrichenul este mai mare, cuzinetii sunt cu 2 mm mai lati, interne forjate de fabrica, pompa de ulei cu debit marit, axe cu deschidere mai mare, turbina t28, injectoare de capacitate mai mare, admisie cu clapete individuale pe fiecare cilindru, alt soft --> CAM ASTEA SUNT CE ARE GTIR IN PLUS FATA DE UN MOTOR STOCK DE SILVIA.
SI AICI MA REFER LA MOTORELE STANDARD!!!!!!

De exemplu motorul de gtir rezista la 380 de cai cu interne stock pe cand cel de pe silvia rezista la doar vreo 280 de cai cu internele stock!!!!

daca tu spui......:shock:

U_TUNING 03-06-09 07:46

.....Iti pot chiar demonstra daca ai vreun sr20det de silvia desfacut!!!!

BuzzYBalL 03-06-09 19:01

din pacate nu am
treaba cu sr de silvia cu interne stock nu prea o cred pentru ca un ca18 rezista 310cp cu interne stock in conditii de siguranta (am vazut si mai mult impins :mrgreen: dar nu bag mana in foc ca ar rezista )
cand spun interne stock ma refer pistoane , biele , garnitura oem
asa in cat nu imi vine sa cred ca sr20det poate doar 280cp cu interne de fabrica
cu sr nu prea sunt familiarizat pentru ca nu am avut ocazia sa desfac vreo unu.....

U_TUNING 04-06-09 07:57

SR20DET mai are probleme si cu ungerea din cauza pompei de ulie.....si apropo blocul de gtir e mai ingust decat cel de 200sx.....si are pompa de ulei cu o capacitate de 3 ori mai mare......eiiiiii.........astea le poti gasi pe orice forum de specialitate

BuzzYBalL 04-06-09 17:02

prietene nu ai inteles unde bateam
stiu ca si sr20 si ca18 au probleme cu ungerea de asemenea stiu diferenta dintre sr20det de silvia si sr20det de sunny GTI-R
eu ma referem strict la sr20det montat pe silvia s14 ... si nu cred ca acel motor cu interne stock rezita numai 280cp ........

U_TUNING 05-06-09 07:50

Eu spun sa nu mai bati de aiurea, ca din cate observ....iti cam place sa vorbesti de aiurea!!!

VENOX 05-06-09 10:27

SR20DET de pe Silvia duce lejer 350 cai la roata cu interne stock! Sunt cel putin o duzina de masini modificate pe net care fac atat cu motorul ala. Vezi nicoclub.com sau sxoc. Nu cred ca asta e motiv de discutie cu atatea dovezi in jur. ;)

U_TUNING 05-06-09 12:54

ooooooookkkkkk if you say so!!!

Xerius 06-06-09 02:08

300 duce ka24de cu turbo.. cu internele stock... plm motorul ala a plecat din fabrica cu 155 cai....

BuzzYBalL 07-06-09 11:23

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 2382713)
Eu spun sa nu mai bati de aiurea, ca din cate observ....iti cam place sa vorbesti de aiurea!!!

ok ms frumos ...ai dreptate pana una alta http://forums.nicoclub.com/zerothread/261083
ca sa observam cine vorbeste aiurea si cui ii place sa abereze ;asta fiind la cea mai simpla cautare pe google

cand spui stock internals nu te referi la t28 cu lagare si afm stock
cu bine domnule expert nissan !!!

U_TUNING 09-06-09 07:50

Mamaaaaaaaaaa.......da ce de suparaciosi pe aici pe forum.......NU MAI VREI!!!!!!

Deci.....atunci cand am fost in Anglia sa imi iau masina am vazut cu ochii mei un dyno a unui S14a de drag race care avea 420 de cai cu internele stock.....dar.....omul mi-a spus clar ca apa de izvor: motorul merge dar nu e fiabil .....si avea vreo 11 fisuri in chiuloasa...

VENOX 09-06-09 22:58

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 2392096)
Mamaaaaaaaaaa.......da ce de suparaciosi pe aici pe forum.......NU MAI VREI!!!!!!

Deci.....atunci cand am fost in Anglia sa imi iau masina am vazut cu ochii mei un dyno a unui S14a de drag race care avea 420 de cai cu internele stock.....dar.....omul mi-a spus clar ca apa de izvor: motorul merge dar nu e fiabil .....si avea vreo 11 fisuri in chiuloasa...

eu unu nu m-am suparat, dar de la 350 la 420 de cai e putina diferenta. dupa cum ziceam ca sa fie safe masina duce 350 cai la roata. chiar si in thread-ul de pe nicoclub postat de buzzy, zice ca s-ar fi auzit de unii care au reusit 400 de cai la roata si sa fie safe, dar daca cei 400 de cai la roata sunt cazuri rare, ma gandesc ca nu e imposibil sa ai la 420 de cai fisuri in chiuloasa.

Crazy driver 09-06-09 23:04

parerea mea ca daca ziceti ca e safe la 350 de cai cu interne stock inseamna ca ii da o forja duminica! eu zic ca daca megi mai fortat cu el tot timpul creapa!

Crazy driver 09-06-09 23:07

si mai intervin!daca vrei sa modifici motorul la 350-400 la roata nu cred ca il lasi cu interne stock

VENOX 09-06-09 23:27

Quote:

Originally Posted by Crazy driver (Post 2394760)
si mai intervin!daca vrei sa modifici motorul la 350-400 la roata nu cred ca il lasi cu interne stock

era vorba de SR20DET care duce 350 cai la roata cu interne stock si sa fie si safe motorul... dar ce nu inteleg eu de ce sunt atatea pareri pe o chestie cat se poate de clara...

si bineinteles ca o masina modificata la 350 cai la roata nu e masina de mers la piata cu ea

BuzzYBalL 10-06-09 10:40

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 2392096)

mi se pare normal sa ma supar atata timp cat spui ca imi place sa vorbesc aiurea iar eu vin cu argumente foarte clare legate de subiect
Eu unul spre deosebire de multi de pe aici lucrez in domeniu si imi castig painea din asa ceva ; am vazut multe motoare la viata mea iar celor de nissan le cunos foarte bine limitele si bubele asa incat dak in alte theard-uri am mai batut campi si am vorbit aiurea aici chiar nu bat ....

GL-22-GTR 10-06-09 21:48

Nu va mai ,,certati,, atat ptr motoru ala.
Asta e topicul ,,fratelui,, meu (fratia GTR-ului) :D

Mia venit o idee si ti-am modificat oleaca masina.
Pot pune poza ?

U_TUNING 11-06-09 07:46

pune nu e nici o problema!!

GL-22-GTR 11-06-09 11:01

3 Attachment(s)
Cam asta e.
Am sa mai lucrez la bara din fata oleaca...:D
Sper sa-ti placa.

Xerius 11-06-09 11:49

Quote:

Originally Posted by GL-22-GTR (Post 2398530)
Cam asta e.
Am sa mai lucrez la bara din fata oleaca...:D
Sper sa-ti placa.

misto.. cel mai bine arata .. stock :)

shantzu 11-06-09 20:31

1 Attachment(s)
Dar asa ceva ar putea sa faca ... sa nu mai stie lumea ce masina e :lol::lol:

GL-22-GTR 11-06-09 20:55

1 Attachment(s)
Si asa ceva pe mijloc.:D

KAY_ 11-06-09 20:56

acum sa mai desteptat lumea, dar inainte 90 % din cazuri spuneau ca e golf 3 , mai ales vazuta din spate:D

U_TUNING 12-06-09 07:36

1 Attachment(s)
Am o grila identica cu asta.....care se va monta pe masina!!!

Si.......atunci sa vezi dilema:))))))

All times are GMT +2. The time now is 12:08.

- Copyright 2026 4Tuning