![]() |
Re: Colectii de vis
Doar nu le-ai lumarat pe toate! :lol: puteai sa faci 16 (una peste alta) x 8 (una langa alta) = 128 - 1 (colt dreapta sus) = exact 127! :)
|
Quote:
|
deci..... nu va mai cautati modelul ala de Opel Manta pt ca le-a luat tipul ala pe toate!!! :peace:
|
3 Attachment(s)
Cateva poze...
|
asa magazin ca in pozele 2 si 3 mi-ar place sa fie si la noi, m-as angaja acolo!!! :peace:
|
9 Attachment(s)
Iara am gasit cateva poze interesanta.
|
Fraţilor nu mai pot de inimă , toată colecţia aia de BMW ... vai Mami meu :rolleyes2 ...Superbe colecţiile !
|
astia da colectionarii,wow,superbe colectii
|
6 Attachment(s)
Am gasit si eu niste colectii. sper ca nu au mai fost postate,dar daca au fost imi cer scuze:-P
Incep cu "The Toy Room". o sa postez fiecare colectie in cate un post ca nu prea stiu cum sa le zapacesc cu scris intre poze si no......sper sa nu se supere moderatorii;) |
11 Attachment(s)
O colectie de muscle cars din SUA
|
7 Attachment(s)
Niste corvette-uri(primele 2 poze), o alta colectie din SUA(pozele 3-5) si alta colectie din Argentina(ultimele 2 poze)
nu sunt ele chiar de vis, dar merg la tara:D |
6 Attachment(s)
Am venit si eu cu cateva poza:
|
Superb arata :shock: de vis :D deabea astept sa ma mut si eu si sa-mi fac o vitrina sa le aranjez pe toate :D felicitari pentru toata colectia si spor in continuare la ea ! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:lol::lol::lol: Pei ...scurt istoric : ( Scriam eu pe forum si din topic in topic :lol: am crezut ca e colectia lui schumimodells dar dupa ce am realizat ca nu e , poc , n-am mai avut cum sa modific :lol: ) The End :lol: |
8 Attachment(s)
O colectie din Rusia.
|
nu cred :O:O pozele atea sunt facute in magazii unde sunt tinute inainte de a fii date spre vanzare
|
colectia lui eddycdk si a lui inchians0 .astea da colectii de vis!
|
Si a lui Ciprian_f sau a lui Model Collector nu ?! :(
|
ba da.doar ca acolo e mai mult tuning.daca a-r fi asa la fel si a lui coman razvan si a lui promo!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am gasit trei poze interesanta:
|
Sunt prea multe poze pentru a le uploada aici, asa ca va ofer link-ul unei colectii de vis.
|
Pfff ... ce-i acolo! :shock: Superb!
|
Il stiu pe asta de pe DX. Naucitor... cum poti sa ai dubluri de CMC ?
Observati in ce caractere scrie in revista aia... si steagul de departe ... |
scapat la machete:lol:...frate,bine zice DS,dubluri la CMC?????...chiar e o colectie de vis:D
|
Quote:
|
Pazeste colectia sultanului Bruneiului... ce sa pazeasca ?! :D
|
Wooww, superb! :shock: Macar bine ca e agent de paza, ca-si poate pazi si machetele, ca nu-i de mirare sa vina niste nebuni sa le ia :lol: mai ales ca are dubluri de CMC. E tare oricum colectie, dar si forumul ala e destul de frumos, o sa ma uit sa vad daca mai sunt astfel de colectii :-)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Iara am gasit patru poza.
|
Quote:
Sau macar partea Ferrari... :-P |
Eu nu am atata Ferrari,numai 38.
|
Pai asta si zic... Te visezi ca asta ! :D
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Aaaa scuze... se-ntelege. Sa nu par ciudat dar parca e prea mult... Adica... nush ce sa zic... parca devine ca un fel de drog. :-/
|
Superbe dar parca chiar sunt multe :D
In genul ultimelor poze mi-ar place si mie sa am machetele asezate. |
Arata foarte bine colectia, insa... mie personal nu mi-ar placea o astfel de colectie. Consider ca daca as avea atat de multe, n-as putea sa apreciez machetele atat de mult, la adevarata capacitate a fiecareia. :shock:
|
4 Attachment(s)
OOOOAu!!! :D:D:D
|
36 Attachment(s)
O colectie foarte frumoasa la scara 1/43,din Franta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning