![]() |
Re: E36 - 2.0 PAF
mutumesc frumos
|
frumoase ...!!
|
Ai rezolvat o cu badge ul de la bandoul ala ?
|
nu ai vrea niste arcuri sa-ti coboare spatele cu vreo 5-7cm fata de cum este acum?
|
sprinter:nu am rezolvat nimic sincer nici nu stiu cum o sa fac gti edition 5 cm este cam mult imi e sa nu atinga dupa , totusi sunt rotile pe 19
|
Eu unu iti recomand sa il lasi asa, sincer... nu are rost sa ti bati capu cu el..
|
o sa vad eu ce fac pana la urma poate il fura si o sa cumpar unu cum trebuie:D
|
Quote:
|
asa e mai mate :Diar mi-a facut-o jonny si nu este prima oara .l-am rugat ceva sapt asta si nici acum nu am primit nici un raspuns;).sanatate
|
3 Attachment(s)
niste poze de azi pe canicula asta:D
|
parerea mea este sa scoti anuntul cu jantele,sa le duci la ziemens sa le reconditionezi.
1. jantele sunt originale 2.dau f bine pe masina...mai ales daca o mai lasi de spate 3. daca iti iei jante cu buza o sa plangi cand o sa le ciupesti in toate gropile din buc. Am avut zeci de jante cu buza si stiu ce vorbesc. |
iti multumesc de sfat si asa o sa fac sincer.si mie imi plac mai ales ca jantele sunt originale.o sa le fac nu acum mai tarziu.sa termin intai cu bara si dupa vedem ce ne mai rezerva viitorul si daca numai pleaca ceva dupa ea.multam frumos
|
Quote:
|
le-am cumparat ca doar ai vazut masina nu;).mai ramane sa pun pleoapa de pe luneta ca este la vopsit si pana nu este cum tr afara nu o pun.numai bine
|
frumoasa masina , o vedem la expo , la 4tuning days ?
craciun fericit :lol: |
o masina superba ,. ai grija de ea si speram sa nu ai niciun incident neplacut la ea .. . bafta
|
la expo doar in parcarea de afara ca inautru nu a mai fost loc .masina asta inca nu este de expo.numai bine
|
Quote:
|
normal frate sprinter
|
frumusete de pisika!!
|
Adica ai vrut sa vinzi rotile si eu nu stiam?? Bine drq ca am aflat acum cand deja te-ai razgandit.Baga-ti mintile in cap!!!:evil::evil:
|
iarta-ma raducu ca nu te-am intrebat.nu o sa se mai intamplare data viitoare promit:D
|
9 Attachment(s)
poze cu noua achizitie si anume volanul momo:D ii multumesc lu preparoza pt ajutor
|
Masina o mai vedeam prin Bz...si-mi curgeau balele langa ea. Frumoasaaa!
|
pai mai vin din cand in cand acasa
|
Quote:
|
stiu care este situatia dar sapt viitoare ma gandeam sa vin dar masina o las la intrare in buzau la un prieten la spalatorie
|
foarte faina masina dar nu`mi plac semnalele alea.. deloc.. sa ai parte de ea :D
|
merci caius:D
|
3 Attachment(s)
De prin parcare :lol::lol:
Frumos exemplar ...si eu am tot PAF la ambele masini :)) |
Quote:
|
multam frumos
|
Foarte frumoasa masina o vad mai tot timpul pe la spalatorie la Petrica,sincer eu nu as fi schimbat volanul pentru nimic in lume dar ...gusturile nu se discuta, in rest nota 10 ,si inca ceva monteaza-i macar un MID se face foarte usor si da bine rau ;)
Bafta multa !!!!! |
frate ce este aia un MID ca nu stiu.merci frumos
|
1 Attachment(s)
Quote:
OBC cu 7 butoane |
despre obc vb tu?
|
Quote:
|
obc-ul cu 18 butoate o sa vina dar nu acum.am alte prioritati si anume de cshimbat bara fata pt inceput dupa care o sa vad eu.numai bine
|
Foarte foarte aratos bimmeru tau ... sa ai parte de el si cu gropile ai grija.
arata super cu jentile de m3 dream si suspensia...chiar ai facut o treaba buna si daca a contribuit sa achizitia ei sau / si preparoza inseamna k e treaba f.buna ... Numai bine ... |
iti multumesc pt cuvintele spuse.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning