![]() |
Re: E36 - 318i .
1 Attachment(s)
Eu zic sa le lasi culoarea asta. Ar mai merge o mara fata M
|
Bara am vrut sa zic :D. Ce planuri de viitor ai, ca pana acum ara bestial masina?
|
Cred ca am reusit si eu sa ma hotarasc , or sa ramana Verzi .
Inca nu stiu sigur ce o sa urmeze , nu imi permit 2 investitii si oscilez intre un Pachet M sau Schimbare motorului . O sa ma decid in Toamna ! Mersi de aprecieri ! |
mai bine lasi motorul asa cum e daca zici ca merge bine, si iti iei un pachet M
|
toate la timpul lor 8) .
Momentan astept si sunt pregatit pt Marea intalnire :twisted::evil::twisted::evil: . |
3 Attachment(s)
Like !
Ps: in a3a poza zici ca ai ceva air ride :lol: |
foarte frumoasa masina si ingrijita ... am avut ocazia sa o vad vineri in carol ... felicitari foarte frumoasa masina .
|
mersi , atat de poze cat si de apreciere :lol::lol: .
|
7 Attachment(s)
POZEEEEEEEE :twisted::twisted::twisted: :
Attachment 2113964 Attachment 2113965 Attachment 2113966 Attachment 2113967 Attachment 2113968 Attachment 2113969 Attachment 2113970 |
Quote:
Tie iti intra rezerva pe 15" , pe fata , eu am incercat de intrat intra de fapt, insa loveste pivotul cred :D ca nu m-am uitat prea bine :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 Te intreb ca avem aceeasi suspensie TA :-) Si imi poti spune si mie configuratia la jante + anvelope , dimensiuni and stuff mersi mult! |
marfa jantele, imi plac si proiectoarele galbene, daca vrei sa o faci in stilul oldschool ai putea sa ii gasesti niste becuri galbene, dau reflexii in oglinda si arata ok, desi yo knd am cautat nu am gasit pe nicaieri... sau faza lunga galbena (oglinda), bafta!
|
@bodyspeed : Ai nevoie de o rezerva cu ET de Seria 5 , pe fata orice cu ET mai mare de 35 loveste in arc . Pe spate intra orice . Nici eu nu am rezerva buna acum . . . .
Momentan am 8J Et20 toate patru rotile cu 215/40/17 . @ Retro_renault : Sa fac faza lunga galbena am in plan de mult , unde mai pui ca nu ma costa nimic , dar lenea asta . . . . As mai vrea si inelele de angel galbene , dar parca e prea mult . Mersi de apreciere la amandoi . |
1 Attachment(s)
Mai ridicam topicul asta cu o poza de la inaltime :
Attachment 2135535 1.8-ul meu puturos inca face fata cu brio , in decurs de o luna a mai facut 2.000 KM fara probleme :D , parca imi e mila de el sa il schimb :lol: . Mare lucru nu sa mai realizat la masina , doar faptul ca am tras de aripi (mersi Brandex & Alex) si acum masina nu mai sta cocotata de fund . |
Am vazut masina, intr-o zi in parcare la REAL, arata exceptional "pe viu" . Felicitari , jantele sunt superbe !
|
mersi mult de aprecieri !
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Mersi mersi !
|
Mama ce bine ii sta asa lasata :D:D:D, buna si combinatia de culori , bafta pe viitor
|
Mersi RickO :lol::lol: .
P.S. Mai dati si la mine stelutze dalea :lol::lol::lol::lol: |
Quote:
Quote:
frumos lucrat si frumos rezultat ! like ! |
2 Attachment(s)
......paparatzii ;)
|
sunt urmarit :lol:
|
arata foarte bine 8) eu zic sa te gandesti la niste elemente m pana la alt motor ( inafara de oglinzi/bandouri ), parca nu e terminata sau "goala", just my 2 cents, stiu pentru ca si eu am avut aceeasi problema :lol:
p.s. i like teh sticker |
nu ma face acum sa ma sucesc iar . Am zis ca urmatoare investitie o sa fie motor , am stat ceva pe ganduri pana mam hotarat , dar pana la urma cred ca mai bine e sa ii dau putina vlaga si cu M-pack vedem dupa !
|
1 Attachment(s)
daca ti-ai stabilit prioritatile .. :twisted:
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ai si tu dreptate . |
1 Attachment(s)
Attachment 2140912:evil_laug:peace::yikes:
|
1 Attachment(s)
Dragutz tare pisoiu :D. Am si eu aceeasi suspensie "Ta" reglabila si am observat ca la tine,pe spate chestia aceea reglabila care am incercuit o pe imagine se afla deasupra arcului. La mine e sub arc... cred ca nenorocitii de mecanici unde am dus masina au montat o aiurea. Totusi la tine sub arc ai vreo piesa care tine arcul sau pur si simplu este pus normal in oala aceea?
|
Quote:
1. Incercuit intr-un dreptunghi! 2. Da! "Nenorocitii aia" de mecanici au gresit! 3. Da! Mai este "o piesa" sub arc! ON-TOPIC: Mare schimbare! Si cand ma gandesc la faptul ca nu ai de gand sa te opresti... sunt bucuros ca mai exista pasiune! Numai bine! :paper: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si eu le-am avut puse invers , insa trebuia sa scot arcul pt a regla si era cam incomod , asa ca le-am intors . Quote:
Bani sa fie , ca ideei sunt destule . Mersi de aprecieri , bafta si tie ! |
salut foarte frumoasa masinutza , am avut okazia sa o vad vinerea asta la carol ..eram cu laguna de bg a 2 masina de langa tine
felicitari pentru ea ! |
Mersi de apreciere . Din pacate vineri nu am stat cu baietzi la carol , eram la plimbare in parc :lol::lol: . Am lasat masina doar de poze acolo:lol::lol: . Pe viitor poate ne intalnim pe acolo .
Bafta ! |
sa le stapanesti sanatos ;)
|
Quote:
|
Mie rusine ca nu mai am jante , asa ca nu mai ma laud cu alte acarate pana nu imi iau iar jante . Pana una alta cine stie cunoaste :lol::lol:
|
Pacat ca ai dat jantele...te-am vazut astazi la Casa Diham...ii stau bine si cu jantele noi:D. Sa le invarti cu placere:lol:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Nu stau eu mult asa |
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning