![]() |
Re: Aston Martin One-77 - supercar de 1 milion lire sterline
o masina extraordinara...aviz colectionarilor si seicilor..
|
Quote:
|
nu-i asa de frumoasa
|
zici ca sta sa decoleze cu prizele alea imense de aer....:D imi dau seama cat aer primeste prin botul ala asa bine aerisit:d.....si spatele e foarte tare cu stopul acela lung......nota 10 ! ...si mai ales pt motorizare
|
sunt sigur ca o sa fie peste 200mii :(
|
Pur si simplu frumoasa...:D
|
Mda...era de asteptat ca o sa arate deosebit.
|
Foarte frumoasa, din orice unghi ai privi-o.
|
spatele masinii face tot farmecu :|
|
fratilor ce "gura" mare are hehe
|
mama ce faruri are ce stopuri .. incredibil dar adevarat .. este extraorinar
|
superba masina..
|
nu credeam k o sa vad model mai frumos k DB9...foarte frumos :shock: :rockon:
|
doar 77 in lume, motor cosntruit manual, caroserie din aluminiu... un must have pentru iubitorii de masini instariti...
aston martin e o companie ce are tot dreptul sa scoata o editie limitata atat de exclusivista, chiar daca costa cat costa. eu unul sa am foarte multi bani, n-as ezita |
Nu arata rau doar e un Aston Martin ...toate arata la fel probabil sunteti de acord cu mine cu mici schimbari si variatii ale pieselor de design iar in opinia mea nu merita bani.
Cine o cumpara nu o cumpara pentru performante , poate sa faca 0-96 in 5.5 sec , per general ii un bluff dea lui Aston doar in exclusivitate pentru o trupa de oameni care nu prea au ce face cu banii , oricum nu as vrea sa stau la un rosu in paralel cu un ZR 1.:D |
Lol cum are prizele alea de aer din fata, zici ca plange :lol: De ce plange ? Probabil pentru ca n-o s-o cumpere nimeni la cat de urata e. Glumesc...oricum cred ca ar fi aratat de zece ori mai bine fara "chestiile" alea. Asa o sa ramana in istorie drept "astonul plangacios", indiferent cat de buna e masina in rest.
Si inca ceva, sa dau un milion de euro (sau lire, ce dreq or fi) pe o masina care pare ca plange tot timpul, mi se pare cam deplasat. De fapt sa dau un milion de euro pe o masina mi se pare ORICUM deplasat, dar asta e alta poveste..:D |
Quote:
De price tag poti sa te iei cu prisosinta ca e mai mult decat piperat...dar le design....they hit the jackpot....si mie nici macar nu-mi plac astonurile..... |
17 Attachment(s)
Geneva 2009 - Aston Martin One-77
|
Arata si mai superb decat ma asteptam. Minunat ! Arata criminal din fata si din spate..
|
doamne singurul aston care imi place la nebunie!
|
veyron who...?
|
Quote:
|
Masina asta il va face pe James Bond sa ceara o marire de salariu.:lol:
|
Mirobolanta!!!
|
De-as avea banii astia nu as sta pe ganduri:D
|
atat zic UN MILION DE DOLARI
|
1 Attachment(s)
Extraordinara, seamana cu un castor care plange (la fel ca celalalt concept AM prezentat la Geneva). There, fixed it for you:
|
Quote:
|
Quote:
Nu venii cu argumente puerile ca asa nu subliniezi nimic....te stiu deja cu un simt estetic cel putin discutabil (parca tu erai cel ce comenta de "bine" ferrari-ul california)...uite un exemplu ce-ti imprumuta punctul de vedere....de-ti tatuez un penis pe frunte....crezi ca arati ridicol? cam asa e si cu .....dinti aia.... |
Prestige n-am chef sa ma cert cu tine, am spus ce nu-mi place la designul masinii (care in general mi se pare ok!), in primul rand ca are gurile alea de aerisire de zici ca lacrimeaza tot timpul in al doilea ca are grila radiatorului prea masiva pentru o masina sport. De fapt "nu-mi place" e mult spus, pentru ca masina arata bine din mai toate unghiurile, cu exceptia catorva, cum ar fi asta de exemplu:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1236611390 (a se observa cum grila aceea butucanoasa strica liniile masinii) sau asta: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1236716831 (pardon adica asta) Si nu incepe cu ferrari california, pentru ca nu numai eu sunt de parere ca arata EXECRABIL pentru un ferrari (mai ales spatele care este pur si simplu HIDOS, dar nici fata aia dragalasa de barbie-girl nu o prea ajuta)...ma rog daca tie iti place problema ta, eu zic insa ca designerii erau beti cand au conceput masina aia. |
Quote:
Quote:
Cum am mai spus....ti-ai gresit profund vocatia....casa de design Pininfarina nu te are cu nimic la mana....deja Reichmann nici la nas nu-ti ajunge....Shiro Nakamura,Olivier Boulay,Micheal Mauer....niste gunoaie.... Stii placa cu gusturile nu ? (de gustibus non disputandum) Deşi se spune că ele nu se dicută, ele se pot educa.Dar este dificil daca nu imposibil să faci pe cineva să admire o opera de arta (fie ea in ce forma o fi.. ) dacă s-a născut fără simţ estetic.... |
2 Attachment(s)
Ferrari California e o opera de arta ? Mars mah de-aici :lol:
Si daca-i facut de Pininfarina ce ? Sa zicem ca la aston m-as putea obisnui cu grila exagerat de masiva sau cu farurile plangacioase, dar la california e de ajuns sa-mi arati o poza cu spatele sau cu fata masinii ca sa ma ia cu greturi, de fiecare data. Si ai dreptate gusturile nu se discuta (vad ca stii si in latina cum se zice, foarte tare n-am ce sa zic ! apropo in germana stii ? dar in chineza ?) asa ca n-am inteles de ce te iei tu de gusturile mele aici :| N-am voie sa-mi zic o parere ca imediat imi sare in cap designerul lui peste, bai frate ma lasi ? EDIT: si inca ceva, uita-te mai bine la poza asta si zi-mi ca e o capodopera a car-designului ! Eu zic ca arata ca un cwr, si asta din cauza acelor aerisiri bizare. Ori daca era intr-adevar o capodopera ar fi trebuit sa arate bine in orice poza, din orice unghi, etc. Si acum observa si poza alaturata, cine stie poate..;) |
Quote:
"Cine stie poate"....penibilitatea in forma concentrata....pai daca nu vrei ca gusturile sa-ti fie contestate...(apropo mai citeste de 10 ....15 ori cele mai sus afirmate de mine poate prinzi punchline-ul ) nu debita cu asa nonsalanta categorisiri vehemente....ti-am mai dat un copy paste la imbecilitatile debitate anterior....acum california te face sa ...borasti si aston one 77 e un cur.....pai pe tine clar nu te duce capul....nu mai are rost sa-mi "bat gura de pomana" cand auditoriul e de o asa calitate....(Si daca dupa lectura anterioara n-ai inteles mai nimic...atunci un rezumat ar fi ca .....unii oameni au gusturi de tot rahatul....) |
boywonder a ezitat sa puna astea (sunt dezamagit de lipsa ta de prompittudine, boywonder :lol:), asa ca va dau eu material nou de cearta, ca sa treceti peste discutia despre lipsa de bun-gust a lui c63 :lol:. sunt dintr-un material promotional la care au avut access (cica exclusiv) Jalopnik (sper sa nu se supere pe mine ca il dau mai departe). c63, daca crezi ca iti va schimba parerea de spre masina, citeste in material acolo undeva despre aspectul practic al farurilor-emo. btw, mersi pt photoshopu cu castor, mi-ai facut dimineata :lol:. enjoy:
Edit: las onorurile de a posta materiale lui boywonder. |
39 Attachment(s)
Noi detalii despre Aston Martin One-77
Olandezii de la 925.nl au pus mâna pe un document intern care ne oferă mai toată istoria noului Aston Martin One-77. În plus, tot aici vom găsi şi o serie de comparaţii interesante cu modele precum Mercedes SLR McLaren, Lamborghini Reventon sau chiar Bugatti Veyron. |
Designul este reusit, totusi prizele de aer mi se par prea masive, parca nu mai seamana cu un Aston normal, finutz, linii suple, mi se pare prea masiv, dar totusi e frumos
|
Se pare că nu ne înţelegem. Dacă nu încetaţi recurgem la metode care vă vor face să-mi daţi mesaje private pline de înjurături....
|
<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="316">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","316","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/One77_Episode3.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/One77_Episode3.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>
|
Super masina dar jentile sunt prea neprelucrate pt un astfel de design agresiv mergea ceva mai grav:D
|
foarte interesant proiectu din punct de vedere stilistic dar sa fim seriosi 1 milion de lire?????????????? exagerat!!!!!!!!! sunt variante mai bune la 1 milion de euro gen veyron care oricum e mult mai performant
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning