Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Aston Martin One-77 - supercar de 1 milion lire sterline (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/86864-aston-martin-one-77-supercar-1-milion-lire-sterline.html)

adrian78bmw 03-03-09 12:02

Re: Aston Martin One-77 - supercar de 1 milion lire sterline

o masina extraordinara...aviz colectionarilor si seicilor..

pharaon 03-03-09 12:24

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2114886)
avion cu motor ia-ma si pe mine-n zbor! :lol: nu ai ce sa-i reprosezi...poate doar pretul care nu prea da bine cu criza asta!

am inteles ca s-au comandat deja toate...pe buna dreptate.

david_makaidj 03-03-09 13:58

nu-i asa de frumoasa

vizu 03-03-09 14:21

zici ca sta sa decoleze cu prizele alea imense de aer....:D imi dau seama cat aer primeste prin botul ala asa bine aerisit:d.....si spatele e foarte tare cu stopul acela lung......nota 10 ! ...si mai ales pt motorizare

Cr0c0 F 03-03-09 16:09

sunt sigur ca o sa fie peste 200mii :(

HD-90-MTZ 03-03-09 16:16

Pur si simplu frumoasa...:D

UNLORD 03-03-09 16:38

Mda...era de asteptat ca o sa arate deosebit.

SV25MBN 03-03-09 17:39

Foarte frumoasa, din orice unghi ai privi-o.

b-41-ras 03-03-09 18:39

spatele masinii face tot farmecu :|

don_costelo 03-03-09 18:56

fratilor ce "gura" mare are hehe

R0b3r71n0 03-03-09 20:42

mama ce faruri are ce stopuri .. incredibil dar adevarat .. este extraorinar

jipianu 03-03-09 21:06

superba masina..

KillYourSelf 03-03-09 21:31

nu credeam k o sa vad model mai frumos k DB9...foarte frumos :shock: :rockon:

22VIN 03-03-09 21:39

doar 77 in lume, motor cosntruit manual, caroserie din aluminiu... un must have pentru iubitorii de masini instariti...
aston martin e o companie ce are tot dreptul sa scoata o editie limitata atat de exclusivista, chiar daca costa cat costa. eu unul sa am foarte multi bani, n-as ezita

visovan 04-03-09 01:39

Nu arata rau doar e un Aston Martin ...toate arata la fel probabil sunteti de acord cu mine cu mici schimbari si variatii ale pieselor de design iar in opinia mea nu merita bani.
Cine o cumpara nu o cumpara pentru performante , poate sa faca 0-96 in 5.5 sec , per general ii un bluff dea lui Aston doar in exclusivitate pentru o trupa de oameni care nu prea au ce face cu banii , oricum nu as vrea sa stau la un rosu in paralel cu un ZR 1.:D

C63 AMG 04-03-09 14:22

Lol cum are prizele alea de aer din fata, zici ca plange :lol: De ce plange ? Probabil pentru ca n-o s-o cumpere nimeni la cat de urata e. Glumesc...oricum cred ca ar fi aratat de zece ori mai bine fara "chestiile" alea. Asa o sa ramana in istorie drept "astonul plangacios", indiferent cat de buna e masina in rest.

Si inca ceva, sa dau un milion de euro (sau lire, ce dreq or fi) pe o masina care pare ca plange tot timpul, mi se pare cam deplasat. De fapt sa dau un milion de euro pe o masina mi se pare ORICUM deplasat, dar asta e alta poveste..:D

Prestige 05-03-09 18:30

Quote:

Originally Posted by C63 AMG (Post 2118306)
Lol cum are prizele alea de aer din fata, zici ca plange :lol: De ce plange ? Probabil pentru ca n-o s-o cumpere nimeni la cat de urata e. Glumesc...oricum cred ca ar fi aratat de zece ori mai bine fara "chestiile" alea. Asa o sa ramana in istorie drept "astonul plangacios", indiferent cat de buna e masina in rest.

Si inca ceva, sa dau un milion de euro (sau lire, ce dreq or fi) pe o masina care pare ca plange tot timpul, mi se pare cam deplasat. De fapt sa dau un milion de euro pe o masina mi se pare ORICUM deplasat, dar asta e alta poveste..:D

Bun.....cu ce te ocupi ?.....ca am impresia ca ti-ai gresit vocatia....ar trebuii sa le dai o lectie "pupimcuristiilor" alora de designeri care-i ridica-n slavi creatia lui Marek Reichmann scriind o lucrare de teza pe tema asta...Ca de nu ramane doar in "Istoria dupa Aemghitza"......si nu prea e impresionant....
De price tag poti sa te iei cu prisosinta ca e mai mult decat piperat...dar le design....they hit the jackpot....si mie nici macar nu-mi plac astonurile.....

boy_wonder 09-03-09 16:10

17 Attachment(s)
Geneva 2009 - Aston Martin One-77

SV25MBN 09-03-09 16:26

Arata si mai superb decat ma asteptam. Minunat ! Arata criminal din fata si din spate..

Cr0c0 F 09-03-09 16:31

doamne singurul aston care imi place la nebunie!

acidutzzu 09-03-09 16:36

veyron who...?

SV25MBN 09-03-09 16:39

Quote:

Originally Posted by acidutzzu (Post 2132120)
veyron who...?

Iar incepeti, copii ?

the_one_and _only 09-03-09 17:10

Masina asta il va face pe James Bond sa ceara o marire de salariu.:lol:

Brynk 09-03-09 17:21

Mirobolanta!!!

clausweb 09-03-09 17:53

De-as avea banii astia nu as sta pe ganduri:D

MSPK 09-03-09 18:02

atat zic UN MILION DE DOLARI

C63 AMG 10-03-09 14:03

1 Attachment(s)
Extraordinara, seamana cu un castor care plange (la fel ca celalalt concept AM prezentat la Geneva). There, fixed it for you:

C63 AMG 10-03-09 14:07

Quote:

Originally Posted by Prestige (Post 2122054)
Bun.....cu ce te ocupi ?.....ca am impresia ca ti-ai gresit vocatia....ar trebuii sa le dai o lectie "pupimcuristiilor" alora de designeri care-i ridica-n slavi creatia lui Marek Reichmann scriind o lucrare de teza pe tema asta...Ca de nu ramane doar in "Istoria dupa Aemghitza"......si nu prea e impresionant....
De price tag poti sa te iei cu prisosinta ca e mai mult decat piperat...dar le design....they hit the jackpot....si mie nici macar nu-mi plac astonurile.....

Sincer, daca e adevarat ce spui tu, eu cred ca i-a cam luat valul pe designeri...

Prestige 10-03-09 20:58

Quote:

Originally Posted by C63 AMG (Post 2135049)
Extraordinara, seamana cu un castor care plange (la fel ca celalalt concept AM prezentat la Geneva). There, fixed it for you:

Ma bucur sa vad ca te "pastrezi" tanar....cam pe la 7 ani....aceeasi imaginatie vizuala poseda si nepotelul meu...el are o scuza....
Nu venii cu argumente puerile ca asa nu subliniezi nimic....te stiu deja cu un simt estetic cel putin discutabil (parca tu erai cel ce comenta de "bine" ferrari-ul california)...uite un exemplu ce-ti imprumuta punctul de vedere....de-ti tatuez un penis pe frunte....crezi ca arati ridicol? cam asa e si cu .....dinti aia....

C63 AMG 10-03-09 21:34

Prestige n-am chef sa ma cert cu tine, am spus ce nu-mi place la designul masinii (care in general mi se pare ok!), in primul rand ca are gurile alea de aerisire de zici ca lacrimeaza tot timpul in al doilea ca are grila radiatorului prea masiva pentru o masina sport. De fapt "nu-mi place" e mult spus, pentru ca masina arata bine din mai toate unghiurile, cu exceptia catorva, cum ar fi asta de exemplu:

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1236611390 (a se observa cum grila aceea butucanoasa strica liniile masinii)

sau asta:

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1236716831 (pardon adica asta)

Si nu incepe cu ferrari california, pentru ca nu numai eu sunt de parere ca arata EXECRABIL pentru un ferrari (mai ales spatele care este pur si simplu HIDOS, dar nici fata aia dragalasa de barbie-girl nu o prea ajuta)...ma rog daca tie iti place problema ta, eu zic insa ca designerii erau beti cand au conceput masina aia.

Prestige 11-03-09 13:38

Quote:

Asa o sa ramana in istorie drept "astonul plangacios", indiferent cat de buna e masina in rest.
Quote:

.ma rog daca tie iti place problema ta, eu zic insa ca designerii erau beti cand au conceput masina aia.
Afirmatii de genul asta dau in penibil....sa stau sa-ti fac un curs One-on-One despre estetica frumosului s-ar dovedii desigur nefiresc tinand cont ca deja ti-ai format niste conceptii vehemente ....(nu vreau sa le caracterizez ca as fi nevoit sa folosesc termeni neprielnici) ....
Cum am mai spus....ti-ai gresit profund vocatia....casa de design Pininfarina nu te are cu nimic la mana....deja Reichmann nici la nas nu-ti ajunge....Shiro Nakamura,Olivier Boulay,Micheal Mauer....niste gunoaie....
Stii placa cu gusturile nu ? (de gustibus non disputandum) Deşi se spune că ele nu se dicută, ele se pot educa.Dar este dificil daca nu imposibil să faci pe cineva să admire o opera de arta (fie ea in ce forma o fi.. ) dacă s-a născut fără simţ estetic....

C63 AMG 11-03-09 23:27

2 Attachment(s)
Ferrari California e o opera de arta ? Mars mah de-aici :lol:
Si daca-i facut de Pininfarina ce ?

Sa zicem ca la aston m-as putea obisnui cu grila exagerat de masiva sau cu farurile plangacioase, dar la california e de ajuns sa-mi arati o poza cu spatele sau cu fata masinii ca sa ma ia cu greturi, de fiecare data. Si ai dreptate gusturile nu se discuta (vad ca stii si in latina cum se zice, foarte tare n-am ce sa zic ! apropo in germana stii ? dar in chineza ?) asa ca n-am inteles de ce te iei tu de gusturile mele aici :| N-am voie sa-mi zic o parere ca imediat imi sare in cap designerul lui peste, bai frate ma lasi ?

EDIT: si inca ceva, uita-te mai bine la poza asta si zi-mi ca e o capodopera a car-designului ! Eu zic ca arata ca un cwr, si asta din cauza acelor aerisiri bizare. Ori daca era intr-adevar o capodopera ar fi trebuit sa arate bine in orice poza, din orice unghi, etc. Si acum observa si poza alaturata, cine stie poate..;)

Prestige 12-03-09 12:48

Quote:

Originally Posted by C63 AMG (Post 2140117)
Ferrari California e o opera de arta ? Mars mah de-aici :lol:
Si daca-i facut de Pininfarina ce ?

Sa zicem ca la aston m-as putea obisnui cu grila exagerat de masiva sau cu farurile plangacioase, dar la california e de ajuns sa-mi arati o poza cu spatele sau cu fata masinii ca sa ma ia cu greturi, de fiecare data. Si ai dreptate gusturile nu se discuta (vad ca stii si in latina cum se zice, foarte tare n-am ce sa zic ! apropo in germana stii ? dar in chineza ?) asa ca n-am inteles de ce te iei tu de gusturile mele aici :| N-am voie sa-mi zic o parere ca imediat imi sare in cap designerul lui peste, bai frate ma lasi ?

EDIT: si inca ceva, uita-te mai bine la poza asta si zi-mi ca e o capodopera a car-designului ! Eu zic ca arata ca un cwr, si asta din cauza acelor aerisiri bizare. Ori daca era intr-adevar o capodopera ar fi trebuit sa arate bine in orice poza, din orice unghi, etc. Si acum observa si poza alaturata, cine stie poate..;)

Cine a folosit termeni precum capodopera ?.....Si in ce priveste partea cu opera de arta....ca vad ca esti mai mult decat greu de cap...si badaran pe deasupra ....este un aforism....nu faceam referire directa la cazul asta....dar "cine stie poate"...sa inteleaga diversele nuante...
"Cine stie poate"....penibilitatea in forma concentrata....pai daca nu vrei ca gusturile sa-ti fie contestate...(apropo mai citeste de 10 ....15 ori cele mai sus afirmate de mine poate prinzi punchline-ul ) nu debita cu asa nonsalanta categorisiri vehemente....ti-am mai dat un copy paste la imbecilitatile debitate anterior....acum california te face sa ...borasti si aston one 77 e un cur.....pai pe tine clar nu te duce capul....nu mai are rost sa-mi "bat gura de pomana" cand auditoriul e de o asa calitate....(Si daca dupa lectura anterioara n-ai inteles mai nimic...atunci un rezumat ar fi ca .....unii oameni au gusturi de tot rahatul....)

getedoi 12-03-09 13:25

boywonder a ezitat sa puna astea (sunt dezamagit de lipsa ta de prompittudine, boywonder :lol:), asa ca va dau eu material nou de cearta, ca sa treceti peste discutia despre lipsa de bun-gust a lui c63 :lol:. sunt dintr-un material promotional la care au avut access (cica exclusiv) Jalopnik (sper sa nu se supere pe mine ca il dau mai departe). c63, daca crezi ca iti va schimba parerea de spre masina, citeste in material acolo undeva despre aspectul practic al farurilor-emo. btw, mersi pt photoshopu cu castor, mi-ai facut dimineata :lol:. enjoy:

Edit: las onorurile de a posta materiale lui boywonder.

boy_wonder 12-03-09 13:33

39 Attachment(s)
Noi detalii despre Aston Martin One-77

Olandezii de la 925.nl au pus mâna pe un document intern care ne oferă mai toată istoria noului Aston Martin One-77. În plus, tot aici vom găsi şi o serie de comparaţii interesante cu modele precum Mercedes SLR McLaren, Lamborghini Reventon sau chiar Bugatti Veyron.

askhy 12-03-09 16:07

Designul este reusit, totusi prizele de aer mi se par prea masive, parca nu mai seamana cu un Aston normal, finutz, linii suple, mi se pare prea masiv, dar totusi e frumos

aleks 18-03-09 18:00

Se pare că nu ne înţelegem. Dacă nu încetaţi recurgem la metode care vă vor face să-mi daţi mesaje private pline de înjurături....

boy_wonder 20-03-09 09:36

<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="316">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","316","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/One77_Episode3.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/One77_Episode3.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>

iulianr26 20-03-09 10:19

Super masina dar jentile sunt prea neprelucrate pt un astfel de design agresiv mergea ceva mai grav:D

roska 20-03-09 13:42

foarte interesant proiectu din punct de vedere stilistic dar sa fim seriosi 1 milion de lire?????????????? exagerat!!!!!!!!! sunt variante mai bune la 1 milion de euro gen veyron care oricum e mult mai performant

All times are GMT +2. The time now is 00:43.

- Copyright 2026 4Tuning