![]() |
Re: Masina mea : My ECOtec 1.6 [16v]
s-o tii sanatos si sa nu auzim de nici un incident cu ea
|
frumoasa frumoasa...da ce alearga!! ;) si cum suna cu finala aia ..:shock:
chiar daca am muncit putin duminica asta...a meritat efortu nu bro`??:D |
Quote:
Quote:
@ Bro' - am muncit noi 3-4 ore , dar am facut ce'mi doream de 5-6 luni :) a meritat si ma bucur cu ce am pe moment , chiar daca sunt modificari minore :D gata , am plecat cu masina , iar ! :))) |
Quote:
|
Nici n-a venit bine masina si deja te-ai apucat de ea :lol: E frumoasa. S-o stapanesti sanatos si multi km fara reparatii :D
|
20 Attachment(s)
Quote:
Quote:
si am pozat'o putin , am fost pe la bunici :) ca de' ...fratemiu nu prea sta in tara si trebuia sa'l vada :D ras-penultima poza : cum a ajuns din Germania penultima poza - splarea ultima - naturala :D |
Mi se pare o alegere gresita sa-ti innegresti stopurile si sa-ti pui toba urlatoare inainte de a face rar-ul. Ghici de ce
|
Quote:
|
e,cucu. si asa care e rostul muncii depuse in zadar? in fine, gandeste-te ce inseamna sa te intoarca de la rar. dupa ce ca te programeaza peste 2 luni, daca te mai si respinge..iti iese tot cheful de tuning din cap.
sanatate, atat am avut de zis, las-o asa cum a iesit din fabrica sa nu ai probleme la rar. schimba mai bine bujiile, filtrele, uleiul, distributia, verifica franele si directia, decat sa te apuci sa dai banii pe aiureli. |
Quote:
...n`am nimic de schimbat la consumabile sau motor , totul merge perfect :) a fost testata in Germania :) ms oricum de ingrijorare ;) |
valexe, imi faci si mie pls semnatura ca a ta ?:d
|
katane pe geamul din spate, da urat, ar trebuii sa te mai gandesti putin si sa o scoti. parerea mea...
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
1. future numbers :D 2. No more stock cass ps. de vanzare casetofon original astra F !! :) |
o fo cva de munca azi la ea...dar ..intr`un final am reusit!:D pod si cu mn tre sa ne dechidem o firma d montat sisteme audio pe masini :D:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
plasa :rolleyes2
|
Quote:
sta klumea plasa aia ma??sry k am plekat..da am avut nijte traba... arata super coco |
Arata bine plasa, incepe sa prinda forma masina.
|
valex, vad eu stramb sau ai becuri albastre pe pozitii?
daca asa e, te rog, scoate-le |
Quote:
eu spun ca arata bine, oricum mai trebuie finisat catusi de putin :) Quote:
Quote:
|
Ar merge niste spoilere de GSi si un eleron frumos pe haion sus :)
|
Quote:
ps. eleronul din spate (jumate de eleron ma refer) , care'l am pe masina , nu e vopsit k lumea , ce ziceti , sa'l imbrac'n carbon ? :) |
Tot pozitii dinalea am si eu, dau o tenta de albastru la far cand sunt stinse, dar lumineaza alb, e mai bine asa;)
|
Daca citeai un pic mai sus vedeai ca nu sunt pozitii, ci sunt niste becuri albastre pentru faza lunga/scurta.
|
12 Attachment(s)
numere rosii , parasolar nou :D si o mica baita ...
|
Ce stralucea in soare asta mica :)
|
hai k o fo frumos la balta azi :)) o sa ne lipsesti si u si nemtzoaica :(
|
Super masina ! Sa o stapanesti sanatos fara evenimente neplacute !BAFTA!!!
|
multam de urari claudiu, tre sa mai vb si noi unele chestii ca nu ne-am mai auzit de multisor :P , oricum ne vedem peste 2-3 sapt cand ajung in Piatra :D
ps. masina merge perfect, trage intr-a treia de rupe :D ..si papa si mult cand o forjez , ceva normal :D |
aceeasi motorizre o am eu pe G, spune`mi si mie pls cat iti consuma in oras daca schimbi la 2500 ?
|
Cred ca as putea eu sa iti raspund la intrebarea asta, fratele meu avand un stil mai sportiv de condus schimba cam in 4.000 - ii place sa faca vacuum in rezervor :D... cu schimbare in 2.000-2.500 mi-a luat cam 7-8% pe o medie de 1.500 km rulati in Berlin.
|
ok, multumesc frumos, eu am aceelasi motor pe o astra g si imi ia chiar si 10 in oras la 2500 ture maxim si un oras nu foarte aglomerat
|
acu ca am schimbat orasul, in Iasington nu stiu cat imi ia, insa nu o scot dupa amiaza ca e infernal traficul pe aici, astept sa se linisteasca putin, seara si in weekend e putin mai liber :) trafy , vre-o 8 imi ia la cum merg :) cam asa ..multumit deocamdata, poate odata cu studentia o sa'mi ia mai putin datorita bugetului redus , am sa'o calc si eu mai rar :D
ps . >:D< br0 :D |
ai idee ce marime avem la difuzoarele din fatza ?
|
Quote:
...poate ca o data pe luna iti sponsorizez eu un plin si ai sa ai loc si de ceva "liniute" :) Take care. |
ce mi`as dori un frate ca tine:))))))
|
Quote:
asta ii ziceam si eu k poate ii ia in ext 8 :)) la mers mai sportiv...!stii cum se duce acu ..valeuu:)))) mor d ras..parca`mi aduc aminte cum zicea "eh...acu ca o plecat frate`miu...merg kalm...fara viteza...":))))))))))))))) |
Quote:
Quote:
astept sponsorizarea :D ai contul meu pe PM ;) :* Quote:
Quote:
ps. sunt pe rosu' , tre sa'i bag gaz :( |
lol, acul meu s`a innrosit de la cat a mers pe rosu :))))) chiar daca i`as face plinu nu cred ca ar urca de rosu:))
|
Quote:
ps. daca e frigut afara , parca tuseste :lol: insa cand se incalzeste masina isi revine la normal, nu sunt probleme nu? :) adica e ceva normal ...aa..si aseara am incalzit-o rau :)) mi-am speriat prietenele ; buddy pod , stiu de ce :lol: in rest e oke masina, fara probleme ; POD (iar se aude aia la intermediara, cand vin o urcam iar pe rampa , pisda masii :( ) ... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning