![]() |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
merita sa incerci atata timp cat e gratis incercarea :lol:
|
2 Attachment(s)
dady,ceva pareri ?
|
2 Attachment(s)
si eu....am incercat si eu ceva :oops:
e cam mare poza... :oops: |
2 Attachment(s)
sper sa va placa .... :arrow:
|
2 Attachment(s)
si eu :arrow:
|
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
|
|
re
2 Attachment(s)
sss am puso si eu
|
2 Attachment(s)
sugestii/reclamatii ? intru in design team :D ?
|
desing by Frozzen aka Armany
originalul: https://img140.imageshack.us/img140/7...orig7zn.th.jpg tunned: https://img396.imageshack.us/img396/9...tun23jn.th.jpg PS:dati si voi un PM daca e sa fiu acceptat;) PS2:imaginile o sa para putin distorsionate cand le afiseaza-mai dati un click si apare la dimesiunea originala;) |
5 Attachment(s)
|
Deci eu zic asa
Intai sa va puneti lucrarea la comentarii, asteptati comentariile, imbunatatiti lucrarea si atunci cand considerati ca e mai bine, puneti-o aici N-are rost sa incarcam topicul cu poze aiurea |
re
2 Attachment(s)
as vrea si eu sa intru in design team am facut si corrado e mai sus si am amif acut si alfa romeo 147 care am postato sa vdetzi :roll:
|
2 Attachment(s)
cum ne dam seama cand intram in echipa?
|
2 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
|
de ce nu le pui pe toate intr-un post :?:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
|
re
4 Attachment(s)
am si eu cateva
|
1 Attachment(s)
hai ma fratzilor ma primitzi si pe mine ca ma pricep :D
|
2 Attachment(s)
am incercat si eu ceva
sper sa va placa |
Re
2 Attachment(s)
|
Re
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
:arrow: sper sa va placa
|
1 Attachment(s)
|
dk avem lucrarile puse pe la concursuri... ..la battel-uri sau la concursul ala...tre sa le mai pun si pe aici ?...k am inebunit la cate topicuri le-am pus :)... ...nu k ar fi extraordinare ..dar dk e sa te aleaga te alege si de acolo nu?...nu tre sa le pui si aici ?
|
re
Aici poti posta lucrarile F bune cu care crezi tu ca ai intra in team nu toate lucrarile care le faci ;) si daca vrei sa postezi o masina aici mai intai posteazo la comentari .Ti se comenteaza rectifici greselile si postezi aici.Asa mai sunt sanse ;)
|
4 Attachment(s)
:wink: sa imi spuneti dak va place ca sa stiu dak mai pun :D :lol:
|
NU. Imi dau eu seama cand te ridici la nivelul celor din team. Sau poti sa provoci pe cineva :D
|
si pe la ce grad sunt?am trecut de incepator?
|
cum adik sa provoc pe cineva....adik mai am pana cat pot sa provoc pe cineva....sau pot sa provoc pe cineva sa vezi la ce nivel ma ridic?da si mie o explicatie.... :wink:
|
Re:
Quote:
Si va aruncati pe o masina .... votam,analizam ..si fie ca cel mai bun sa castige :) Cam asa ceva :P |
aham mersi ca mai luminat :wink:
|
re
sa cam inchis topicu asta :)) dadi de mult nu ai mai venit cu o explicatie :)) e un nou inceput :) zile la oameni din stard Da/nu ;) e doar o sugestie :))
|
re
asta cu guest eu eram am uitat sa ma loghez:)srry de offtopic
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning