![]() |
Re: Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Roadster dezvaluit
cu ce sa compar? cu bugatti in niciun caz.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
exact cum ziceam..
|
Quote:
|
Quote:
|
cum sa nu-ti placa o masina din asta? tre sa fi ori chior ori..chior :)) prea superba.
|
daca ma pui la volan :X calc acceleratzia si lesin :P
|
waaaaaaw cea mai tare masina care sa inventat :D8)imi place as vrea si eu una :D:peace::peace:
|
:cry: de ce n-are si tata miliarde de $
|
Zi-i lu casuneanu sa te adopte :D
|
8 Attachment(s)
Bugatti demarează producţia noului Veyron Grand Sport
Bugatti sfidează criza financiară. Constructorul de automobile tocmai a anunţat începerea producţiei modelului Veyron Grand Sport la fabrica sa din Molsheim, Franţa. Propulsat de acelaşi motor W16 quad-turbo de 1.001 cai putere, Bugatti Veyron Grand Sport va fi cel mai puternic şi mai rapid roadster din lume. Cu plafonul montat, viteza maximă va fi de 407 km/h, în timp ce în “modul topless” se va atinge o viteză de “doar” 360 km/h. În cazul în care te prinde ploaia, Veyron Grand Sport este echipat cu un soft top similar unei umbrele ce limitează însă viteza la 130 km/h. Noul Bugatti Veyron Grand Sport va fi fabricat în doar 150 de unităţi şi va avea un preţ de 1.4 milioane euro (fără taxe). Primele unităţi vor fi livrate începând cu luna iulie a acestui an. |
mama frate ce garda lasata are pai la o viteza mai mare daca ai luat o groapa in oras tre sa platesti o suma for=ate mare de bani ca sa repari paguba
jantele sunt frumoase nu pot sa zic nimic |
si un filmulet...https://video.google.com/videoplay?do...15890703519062
|
da intradevar ,o adevarata masina sport , nu mai am cuvinte .
|
Ce tare,1,4 mil euro fara taxe :D
|
Am ramas fara cuvinte, nu am clipit, nu am miscat...am ramas pur si simplu MUT cand am vazut filmuletul...astia is nebuni...:)) cauciucurile se strica in 15 min si benzina se termina in 12 parca spunea...incredibil...incredibil...noi astia ne jucam cu putz@ in nisip pe langa masina asta...incredibil...e masina secolului...incredibil...face toti banii, daca as avea as da si 5 mil euro pt asa o masina...
|
inteleg ca are 1001 cai si ca arata unique dar..acelasi bugatti-> zeci de modele. s-au pus alte jante? noul bugatti nu stiu de care. alta culoare? noul bugatti nu stiu cum :|
|
foarte superba masina.! si culoarea e super.
|
de ar fi facuta masina asta pentru romanai
Quote:
|
Probably best car in the world :twisted:
|
<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="455">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","455","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Bugatti-Shoot-edit(1).flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Bugatti-Shoot-edit(1).jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>
|
mda, dragutza
|
e frumoasa normal, da ar fi trebuit sa aiba mai multi cai nu mai putin...asta te astepti de la Bugatti
|
4000 de bilete lotto e exagerat. Plus ca isF-ul pe care il conduce e superb, la ce-i mai trebuie veyron:?:
|
cea mai scumpa de serie noua... 1,5 mil de euro :|... bijuterie pe roti ... si peste 1000cp :X:X:X
|
ce atata tevatura frate e aceeasi masina fara tzigla pe casa ....
|
Cat de bine pot sa arate farurile alea cu LED-uri. Bijuterie de masina... dar m-as multumi si cu un IS-F
|
o bijuterie:D
|
Pfai de viata mea...407 km\h...Quad-Turbo...Te lasa fara cuvinte!
|
frumos si elegant!:)
|
frate mai intai de toate FARURILE SUNT SUPERBE. Am fost numai ochi si urechi la filmuletz, da stiu e acelasi veyron de "n" ani si desi am vazut o groaza de filmulete cu el inca continua sa ma lase fara cuvinte de fiecare data cand vad un filmuletz nou. Isi merita banii.
|
Quote:
|
Nu as da nici juma de milion daca as avea...as fugi repede la un dealer dupa o masina sportiva (chiar si mai putin superba), nu una de show-off.
|
La pretul asta doar arabii o sa si-o permita.
O adevarata bijuterie dar nici intr-un caz nu pt drumurile noastre! |
Scuuuuuuuump
|
Quote:
|
pacat ca au stricat designul in ciuda performantelor..nu ma incanta deloc aceasta masina
|
deci cum?
bugatti veyron sport deci oamenii sunt dusi bas |
Quote:
2 la mana ..daca puneau usi LSD ingreunau masina degeaba pt gustul dumitale :) |
Quote:
Doi la mana. Ferrari nu a avut niciodata usi scissors pe vreun model. Nu, nici Enzo. Usile de pe Enzo sunt usi butterfly.(cum are SLR McLaren, sau McLaren F1). Trei la mana. Nu din cauza ingreunarii masinii nu au optat cei de la Bugatti pentru scissors. Pentru ca masina oricum are doua tone si mecanismul nu este mai greu decat unul cu deschidere normala. Bugatti nu au optat pentru un asemenea artificiu de design prin simplu fapt ca imaginea masinii si segmentul pe care il ataca nu-i permit acest lucru. Multi nu realizeaza ca Veyron este mai mult o masina de lux. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning