![]() |
2 Attachment(s)
bling bling ....
+ spinnerZ .... poze facute la Sediul STREET CAR CONCEPT din Bucuresti ! Mersi baietilor pentru calduroasa primire facuta .. |
Re:
Quote:
mi s-au parut prea tari (dpmdv) ca sa nu le pun... cel putin seatul gri devenit auriu...imi place enorm :) |
du-te in pescarush ..
pozeaza orice masina vrei tu .. una roz bombon .. tot aurie o sa fie :P e bine ca incepe sa-ti placa .. |
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :o
termina-te ma .. iarta-l .. e si el incepator .. incepe si el sa ... observe ..cam ce inseamna o poza adevarata.. |
mistocarilor :P
eu faceam o afirmatie...nu ma dadeam mare cu opera mea :D si santos...blonda cu ochiul ala albastru ;) e facuta la pescarush :P |
facuta cu blitz, adevarat ?
blitzu acopera lumina aia ;) sa vezi ce frumos e cand ... descoperi TU chestiile astea .. reflexiile si bla bla bla .. e super ;) bafta .. have fun plm .. |
2 Attachment(s)
poza facuta aseara :D
imi place super mult |
superbe
pe bune dar redimensioneaza-le .. ;) 800/600 e prea de ajuns |
superb....e putin spus
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
fa-o fara .. ;) sa vezi nebunie .. reflexii si etc ... mai baga un far ... o lumina ceva .. in masina pe care o pozezi .. sa vezi atunci distractie :) have fun |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
.. from back in the dayz :lol:
|
1 Attachment(s)
Asta merge la artistice?
|
poza e super ok
mai putin mufa aia .. care n-are legatura ... :) |
4 Attachment(s)
am prins si eu ceva frumos dar din pacate am pozat cu telefonu care are camera de 0.3 da eu sper ca se vede frumusetea apunerii soarelui pe o poluare vizibila
moarte de melc dar sigura :evil: asta ne asteapta :roll: :lol: |
1 Attachment(s)
Ideea conteaza ..
|
3 Attachment(s)
frumos santos ...
astea sunt facute chiar acum in acest moment in prima poza se vede deasupra darei lasate de avion o reflexie a soarelui |
u really need to get a canon ... or something ..
skill ai .. iti mai trebuie instrument .. |
ti-am mai zis ca am avion de telefon fara symbian si alte chestii ...( nasoale :roll: ) ...in fine ..chiar dk am camera ..degeaba ..ca nu merg cu ea dupa mine ...tot tel ..este la purtator ...pozele nu sunt facute la mine acas :wink:
|
1 Attachment(s)
o poza care imi palce extrem de mult :D astept pareri :D
|
foarte reusita,bv bv
|
1 Attachment(s)
you decide ..
|
f simpla ideea si....dap,este reusita 8)
|
Re:
Quote:
|
4 Attachment(s)
niste poze facute in drum spre cta sambata,in masina,cu mobilul meu.una din poze este facuta de santos.
|
cea mai marfa e ultima ;) pe cuvant ..
|
la ultima poza a lui Golf am si eu o intrebare cu ce este facutta?
cred ca nu-i cu telefonu nu? si tu ai facut-o p-aia? |
dap cu aparatu 2.1 mpixeli ( putini )
nu o sa spun tehnica :)) oricum daca ma mai pui sa fac poza asta nu cred ca o sa o mai nimeresc din 20 ... cred ca si frigu ( tremuratu ) a avut rol in realizarea pozei :D |
super meserie de poza.. asa golfuletz fii rau, nu destainui secretele artei :lol:
|
dar nu am intrebat cum este facuta ci cu ce este facuta? :D
|
misto poza...dar cu asa fotomodel... cry ...cum sa nu iasa bine?! :D :peace:
|
Super tare ultima poza pusa de minirally.. am pus-o background :D
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
new pictures :D