![]() |
Re: Calendar competitional 2008!!!
Tb sa vii cu butoiasul..=))
Rece sa fie.. |
ooo... te-ai apucat d baut bere banule? :D
ai mai invatat si tu?? ;) |
pana la urma mai merge cineva la EMMA ....sau cine merge castiga din lipsa de concurenta
|
Probabil...lucru pe care nu-l putem spune despre etapa 4Tuning din weekend-ul trecut, unde au fost destul de multe masini participante.
Nu stiu daca cineva de la EMMA a facut vreo vizita pe acolo, insa trebuia, pentru ca aveau ce invata. |
Nu comentez nimic despre organizarea niciunui eveniment , pentru a nu ezista riscul de a se zice ca sunt subiectiv.
Enumar doar niste fapte reale: -FINALA NATIONALA EMMA -- total SQ+ESPL 21 masini dincare 16 la ESPL 11 SQ (multi de la SQ au fost si la ESPL sau invers) -Campionatul National de Car-Audio -- total SQ+SPL peste 60 de masini (poate ne spune Relaxx mai bine) - peste 40 SPL - peste 20 (eu am fost nr.22) Rezultate: -FINALA NATIONALA EMMA ESPL 138.9 db , 138 db ... (nu sariti pe mine ca la EMMA e alceva stiu, dar nu e vina mea ca Ionut Mocioiu nu a fost in stare sa puna si clasamentul la "Event Loudest Car " -Campionatul National de Car-Audio SPL 150 db, 147 db... La SQ nu comentez calitatea masinilor pentru a nu da motive celor care vor sa conteste cele enumerate mai sus, spun doar ca numarul masinilor de la Bucuresti a fost dublu fata de nr masinilor de la Craiova. Astea sunt niste lucruri reale palpabile , nu las posibilitatea unei interpretari sunt cifre si atita tot. Unii vor spune ca ar trebui sa fie un semnal de alarma , eu zic : nu tata, e un ciocan in capul celor care dorm si viseaza cai verzi pe pereti. Trezitiva ! Potential exista! Uite dovada! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning