Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   ProTuning Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/85047-protuning-baia.html)

protuning 20-01-09 21:51

Re: lucrari ProTuning - Baia Mare

Quote:

Originally Posted by bt-69-mvp (Post 1990433)
poti face un kit pt slk 230 ?

bineinteles ca se poate problema este ca lucrez fiecare zi pana tarziu si nu tare am timp de desenat,dar daca esti f hotarat vedem cum facem.

no limits design 21-01-09 20:16

robert daca vrei te ajut eu cu desenatul....fac ceva in stilul tau....if you want off course

slickest 29-01-09 19:29

1 Attachment(s)
salut!

la ce pret ar ajunge o copie dupa acest eleron?

protuning 29-01-09 22:25

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by slickest (Post 2021436)
salut!

la ce pret ar ajunge o copie dupa acest eleron?

salut. pt astra am doar modelul din poze, din pacate nu am matrita pt alt tip de eleron de opel astra. pretul celuia din poza este de 3.5 mil

nanutzu 01-02-09 13:32

salut!!! pentru un punto 188 4 usi?? ce poti face?

ma intereseaza bara fata spate si praguri...

protuning 01-02-09 21:26

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nanutzu (Post 2028014)
salut!!! pentru un punto 188 4 usi?? ce poti face?

ma intereseaza bara fata spate si praguri...

am facut anu trecut un punto in tara ...kitul costa 23 mil problema este ca bara spate nu cred sa puste cu cel cu 2 usi cu modificarile de rigoare va costa aproxx 28 mil

nanutzu 01-02-09 21:37

ok... e super tare kitul...
ar fi 2 chestii: 1. eu sunt din Rm. Sarat si nu pot ajunge la Baia Mare si 2. al meu e modelul di`naintea astuia!!! si e 4 usi!!! se poate adapta???

DaBotta 02-02-09 08:08

Quote:

Originally Posted by nanutzu (Post 2029180)
ok... e super tare kitul...
ar fi 2 chestii: 1. eu sunt din Rm. Sarat si nu pot ajunge la Baia Mare si 2. al meu e modelul di`naintea astuia!!! si e 4 usi!!! se poate adapta???

si acel punto ii din oradea :) si arata bestial

IonutzMFF 02-02-09 12:24

Hai roby odata cu tt'ul ala , va iesi crima rau de tot :)

scturoag 05-02-09 04:51

Salut !
Am si eu un Jaguar S-Type 2006(Facelift) Arata asha(identic):

http://pictures.topspeed.com/IMG/cro...l-3_460x0w.jpg

Si ma intereseaza daca poti sa imi faci un BodyKit modelu' asta:
http://www.grounddynamics.com/Mercha...04jts865ks.jpg

Si un eleron in genu' asta:
http://web2.webstyler.ro/autotiriac/...18/109-242.jpg

Zimi daca poti sa le faci si pretzul la tot.
Ms anticipat.

Ali_ump 05-02-09 08:30

Omul a mai spus ...ca nu face copii !!! Lasa omul sa creeze!

scturoag 05-02-09 08:36

Oricum nu vroiam exact , dupa ce imi dadea raspunsurile si cand aveam dispozitia(financiara/timp) sa ii pun bodykitul , atunci ii mai dadeam detalii care si cum sa fie kit-ul , i-am dat doar o idee sa imi zica daca poate sa il faca si cat ma costa ... Si daca poate cineva va rog sa imi faca un Virtual Tuning pentru jaguarul de mai sus.
Multumesc.

protuning 07-02-09 19:41

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2039026)
Salut !
Am si eu un Jaguar S-Type 2006(Facelift) Arata asha(identic):

http://pictures.topspeed.com/IMG/cro...l-3_460x0w.jpg

Si ma intereseaza daca poti sa imi faci un BodyKit modelu' asta:
http://www.grounddynamics.com/Mercha...04jts865ks.jpg

Si un eleron in genu' asta:
http://web2.webstyler.ro/autotiriac/...18/109-242.jpg

Zimi daca poti sa le faci si pretzul la tot.
Ms anticipat.

ar fii interesant de modificat un jaguar s-type,eu personal as opta pt un aspect mai simplist ,mai clean.prelungirile din poza nu mi se par potrivite foarmelor masinii.
poate fii vorba de proiect ,pretul ar fii undeva la 1000 eur asta ar include bara fata ,bara spate, praguri ,eleron.pretul este pt bari complecte din fibra de sticla pt ca nu ne ocupam de prelungiri (fuste)in primul rand pt ca ne limiteaza designul,iar in al doilea rand pare IEFTIN.
cea mai mare problema este ca numai undeva in vara m-as putea apuca de treaba pe masina.
daca mai ai ceva nelamuriri poti sa ma intrebi si i-ti voi raspunde. cu respect Robert

scturoag 08-02-09 02:24

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 2046581)
ar fii interesant de modificat un jaguar s-type,eu personal as opta pt un aspect mai simplist ,mai clean.prelungirile din poza nu mi se par potrivite foarmelor masinii.
poate fii vorba de proiect ,pretul ar fii undeva la 1000 eur asta ar include bara fata ,bara spate, praguri ,eleron.pretul este pt bari complecte din fibra de sticla pt ca nu ne ocupam de prelungiri (fuste)in primul rand pt ca ne limiteaza designul,iar in al doilea rand pare IEFTIN.
cea mai mare problema este ca numai undeva in vara m-as putea apuca de treaba pe masina.
daca mai ai ceva nelamuriri poti sa ma intrebi si i-ti voi raspunde. cu respect Robert

E destul de ieftin , bodykitul nu il vreau pe ala ... am dat un exemplu .. cum am spus si mai sus , sa pot sti un pretz in mare ...
oricum la vara aveam si eu timp , momentan nu sunt in tara si cand vin stau cate 2-3 zile sau 1 saptamana maxim , si nu cred ca ai timp intr-o saptaman sa faci masina ... si la vara am sa vin si am sa stau toata vara si atunci vreau sa o modific ...
Si as mai vrea sa ceva... bodykit-ul (bari fata/spate , praguri si eleron) si facute si montate si vopsite in culoarea masinii ... un pretz la toate astea ...
Si inca un lucru , bodykit-ul vine facut peste asta care il are acum sau asta v-a fi dat jos si pus altul ?
Ca eu am gasit pe un site ... sa vand tot bodykit-ul actual cu 2000 de euro ...
Numai bara aia nearga mica din spoileru pe fata am avut-o crapata si am luat una noua m-a ajuns 950 de lire(fara proiectoare) ....din anglia... :headache:
ms.

KillerINC 08-02-09 12:38

1 Attachment(s)
o bara fata in genul celei de mai jos , din atasament ? cat m-ar costa numia bara fata ?

si itnrebarea a dou , cat m-ar costa un KIT facut in genul barii fata (pretul integral al kit-ului)

multumesc anticipat

protuning 08-02-09 20:44

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2047372)
E destul de ieftin , bodykitul nu il vreau pe ala ... am dat un exemplu .. cum am spus si mai sus , sa pot sti un pretz in mare ...
oricum la vara aveam si eu timp , momentan nu sunt in tara si cand vin stau cate 2-3 zile sau 1 saptamana maxim , si nu cred ca ai timp intr-o saptaman sa faci masina ... si la vara am sa vin si am sa stau toata vara si atunci vreau sa o modific ...
Si as mai vrea sa ceva... bodykit-ul (bari fata/spate , praguri si eleron) si facute si montate si vopsite in culoarea masinii ... un pretz la toate astea ...
Si inca un lucru , bodykit-ul vine facut peste asta care il are acum sau asta v-a fi dat jos si pus altul ?
Ca eu am gasit pe un site ... sa vand tot bodykit-ul actual cu 2000 de euro ...
Numai bara aia nearga mica din spoileru pe fata am avut-o crapata si am luat una noua m-a ajuns 950 de lire(fara proiectoare) ....din anglia... :headache:
ms.

salut!problema este ca eu as avea nevoie de barile originale pt crearea noilor bari acestea fiind distruse.m-am gandit la o varianta care ar salva barile originale cu o revopsire cu un cost suplimentar de 350 euro, suma ce reprezinta matritarea barilor originale .vopsirea componentelor ar costa 450 eur cu montaj inclus.
in conditiile de mai sus vei putea vinde barile tale originale.

scturoag 09-02-09 03:29

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 2049221)
salut!problema este ca eu as avea nevoie de barile originale pt crearea noilor bari acestea fiind distruse.m-am gandit la o varianta care ar salva barile originale cu o revopsire cu un cost suplimentar de 350 euro, suma ce reprezinta matritarea barilor originale .vopsirea componentelor ar costa 450 eur cu montaj inclus.
in conditiile de mai sus vei putea vinde barile tale originale.

Nu prea inteleg ce vrei sa zici ...
Cum adica barile sunt distruse ?
Eu nu vreau sa pun kit peste barile originale , vreau barile originale date jos , si sa le pune pe alea facute de tine.
Deci ma ajunge 1450 de euro ca sa-mi faci bodykitu' (spoiler fata/spate , praguri si eleron) + montarea pe masina + vopseaua ?

protuning 09-02-09 20:28

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2050021)
Nu prea inteleg ce vrei sa zici ...
Cum adica barile sunt distruse ?
Eu nu vreau sa pun kit peste barile originale , vreau barile originale date jos , si sa le pune pe alea facute de tine.
Deci ma ajunge 1450 de euro ca sa-mi faci bodykitu' (spoiler fata/spate , praguri si eleron) + montarea pe masina + vopseaua ?

deci finalul este de 1750 eur.ideea este ca in mod normal eu folosesc barile originale care le tau si din care construiec modelul de pe care se ia matrita si torn un spoiler nou nout din fibra de sticla.dar cu un cost suplimentar de 300 euro i-ti salvez barile care le vei putea vinde .daca nu m-am facut destul de inteles te rog sa ma suni pe nr meu de telefon 0742121696 sa-ti explic mai clar .

scturoag 09-02-09 21:10

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 2052357)
deci finalul este de 1750 eur.ideea este ca in mod normal eu folosesc barile originale care le tau si din care construiec modelul de pe care se ia matrita si torn un spoiler nou nout din fibra de sticla.dar cu un cost suplimentar de 300 euro i-ti salvez barile care le vei putea vinde .daca nu m-am facut destul de inteles te rog sa ma suni pe nr meu de telefon 0742121696 sa-ti explic mai clar .

Acum am priceput .. oricum am sa salvez numarul ca o sa am nevoie la vara de el .. mersi mult :)

casp3r 12-02-09 21:05

3 Attachment(s)
Sal.am si eu o intrebare pt voi.Puteti sa realizati un desen (sau mai multe) pentru un proiect care vreau sal inceppe un bmw 318 coupe din 93.M-ar interesa ceva unic wide body (capota,capac motor,bara fata,spate,aripi unflate fata spate,poate ceva lucrat la plafon).Dak imi plac desenele vin la voi pt proiect ca am vazut ca va pricepeti f bn in ce faceti.ms.astept desene,sugestii.

ps.mai astept poze cu tt.

mai jos sunt cateva sugestii.

casp3r 12-02-09 21:26

A....ce am uitat.voi realizati si portbagaje custom pt muzica ??? dak dapuneti-va si voi imaginatia pe foi-(cam ce as vrea sa inghesui inauntru)2 subwoofere,3 amplificatoare din care 2 pe capac la portbagaj,2 condensatoare(astea poate pe polita din spate din masina),2 boxe.in spatele acestora as vrea sa am un loc pt vreo 4-5 baterii iar in locul la roata de rezerva pt 2 pompe de suspensii hidraulice.asta ca sa va faceti o idee.designu il las la imaginatia voastra.pls poze dak va intereseaza.

Payulik 22-02-09 14:48

salut pentru un golf 3 un body complect cat ar fii?

protuning 23-02-09 20:32

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Payulik (Post 2090022)
salut pentru un golf 3 un body complect cat ar fii?

un bodykit pt golf 3 costa 2000 ron si contine bari si praguri.postez si niste poze

TM32CIP 23-02-09 20:46

salut tatic, nu stii, s-a vandut VR6'le alb ?

Norbertinio 10-03-09 21:28

Robi...ceva "fresh" despr audi??....sau ceva man..ca nu prea sa scris de ceva vreme ....te salut:D

JohnyBoy 12-03-09 18:31

unde se poate vedea masina ?

MM11AJJ 19-03-09 19:35

Re: Lucrari ProTuning - Baia Mare

Sa vedem cum iese tt-u ca numa mia facut fratemeu pofta k a fost pe la tine si mi-a aratat o poza,a fost cu Calin Rus care mie unchi:P

protuning 04-04-09 18:58

pe audi se lucreaza la greu dar din pacate nu pot pune poze cu el pt ca am stabilit cu proprietarul sa nu mai poztam poze pana la finalizarea proiectului dupa care voi posta si poze in lucru.
de altfel masina poate fii vazuta fara probleme in atelier.
cu respect Robert

J.D 04-04-09 20:02

Ia zi Roby...te vedem la 4Tuning Days? Cand estimezi ca termini Audi-ul?

KillerINC 05-04-09 21:07

2 Attachment(s)
Pentru un Renault Megane 1997 5 usi (hatchback) 1.6 8v 90 CP (modelul de inainte de facelift) ai ceva ?

Poze atasate mai jos ca sa identifici mai usor modelul

protuning 05-04-09 22:07

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 2213732)
Pentru un Renault Megane 1997 5 usi (hatchback) 1.6 8v 90 CP (modelul de inainte de facelift) ai ceva ?

Poze atasate mai jos ca sa identifici mai usor modelul

imi pare rau dar nu am martita pt modelul respectiv si momentan sunt foarte ocupat

protuning 19-04-09 09:04

8 Attachment(s)
pun cateva poze cu ttul sunt convins ca multi asteapta deja .

cristiano304 19-04-09 09:08

:shock::shock::shock:foarte frumos spor la munca in continuare si asteptam finalizarea:lol:;)

TM32CIP 19-04-09 11:14

prinde forma, arata ... unic ! :) bravo, Hristos a inviat !

no limits design 20-04-09 13:32

foarte frumos......imi place extraordinar de mult cum arata

Sleepy_85 20-04-09 22:00

Misto ideea de bodykit, vad ca ti-a placut designul asta ;)
http://3dnutta.deviantart.com/art/Co...Panel-29124794
Sa vedem ce iese. Spor in continuare

protuning 21-04-09 06:38

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 2252600)
Misto ideea de bodykit, vad ca ti-a placut designul asta ;)
http://3dnutta.deviantart.com/art/Co...Panel-29124794
Sa vedem ce iese. Spor in continuare

chiar nuam deaface cu conceptul asta . clientul vrea sa semene cu audi r0 si avand in vadere ca mi-a placut proiectul l-am si acceptat.

bodyspeed 21-04-09 09:56

Salut Robi, nu te-am văzut la salon , ai fost?
Spor la treabă şi wooow arată din ce īn ce mai bine audi-ul ,abia aştept să īl văd la finish!!

Sleepy_85 21-04-09 11:39

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 2253034)
chiar nuam deaface cu conceptul asta . clientul vrea sa semene cu audi r0 si avand in vadere ca mi-a placut proiectul l-am si acceptat.

Aha acu mi-am amintit de r0, http://audirzero.free.fr/, asta e site-ul masinii, are si un clip daca vrei sa ai mai multe unghiuri. Oricum mai ai o referinta acum :) Cand termini masina asta o sa fie nebunie generala cu ea :lol:

chelloo83 25-04-09 17:59

super tare astept finalizarea!!!
spor la munca

All times are GMT +2. The time now is 11:06.

- Copyright 2026 4Tuning