![]() |
Re: Prezentatziva \"bolizii\" !
honda civic crx.
poze nu am. |
ce se aude cu pozele alea?...vin sa te ajut eu cu un aparat?...:D
hai sa vada lumea...new crx in town! |
Quote:
|
Bravo HAW... Oficial esti hondist.. :D
|
Quote:
|
thanx dude's :)
|
pregatiti-va sa o vedeti la curse...nu o sa fie un CRX obisnuit..:D
|
Foarte faina masina ! Sa o stapanesti sanatos si sa numai treaca pe la doctor decat pentru upgrade.
Inca nu am vazut pe strazile orasului dar timp este... PS: Ma plimbi si pe mine cu ea ?!?:D |
Quote:
|
Nu aveam de unde sa stiu !
Mersi pentru informare!:D |
Quote:
|
Quote:
|
Acum ne trebuie sofer... :D
Joke... :D :D :D |
Quote:
Cel mai tare post pe care l-am vazut pe un forum in viata mea!!!:D :D :D :D ME IZ JOKING TOO:p..... nu-mi fac probleme ca HAW nu stie sa tina volanul in mana..... nu prea ajunge el la pedale cum trebuie....in rest e OK :D |
Quote:
1. Data viitoare sa o speli inainte sa-i faci poze; 2. Pregatirea pt vopsit a fost perfecta, idiotul ala care a vopsit-o a dat buleala; 3. Nu trageam pe nas, ci fumam iarba;:D 4. cam atat Lasa mah..... tot raul spre bine |
Eu tot nu inteleg ce ati vopsit la ea ???
Si vreau un meci curat fara lovituri sub centura:D |
oricum loviturile sub centura la maus nu au rost pentru ca el nu are nimic sub centura :))
|
Ce posturi... Se vede ca a venit frigul.. :D
|
Quote:
|
Intra pe mess ma.. !
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Felicitari!!! Ii mai trebuie niste roti frumoase si e brici! |
Maus ce ai patit omule????????
Tie chiar iti place sa te lauzi singur???????..............vino la garaj la mine unde sta momentan Crx-ul lui Bogdan Si iti arat cel putin 3 imperfectiuni majore de pregatire.......... Hai mai las-o moale k rade lumea de tine:::::::::::::::: |
Quote:
|
ooooooooooo da
ia uite ce scrii aici: OK!!!! 1. Data viitoare sa o speli inainte sa-i faci poze; 2. Pregatirea pt vopsit a fost perfecta, idiotul ala care a vopsit-o a dat buleala; 3. Nu trageam pe nas, ci fumam iarba; 4. cam atat Lasa mah..... tot raul spre bine Acum o pregatsi tu mai incolo nu o mai pregatesti tu..............hotaraste-te.........pana la urma cum e treaba ca tot i-ati vopsit si pregatit masina baiatului cu picioarele ...........e vopsita in brazde ......crapat chitul de acum 500 de ani si nici makr un smirghel nu e dat pe el............ Hai mai Maus ce draq chiar asa vrei sa te rada lumea pe strada......... |
Quote:
|
Prin faza tot raul spre bine inteleg asa ... ca crx-ul lui shadow intr-o zi o sa se "dezmembreze" la semafor si o sa fie nevoit sa ii faca tinichigeria de la a la z .... si gata cu cearta ca nu tre sa devenim dusmani ....:lol:
|
Un mic sfat: Da-i jos antena ca nu ii sta bine akolo.
PS: Tot nu mai lamurit cand ma plimbi ...:D ... joking man ...:lol: |
antena sta mai mult decat perfect acolo :)
|
Daca zici tu ca sta bine ... Mie nu prea imi place ... Dar tie trebuie sa iti placa, deoarece e masina ta :D
Da de plimbat tot nu mai plimbat !! :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
si sa-mi prezint si eu 'bolidu' care din pacate nu mai are jantele din poza dar are in schimb o finala sport pe care o so fotografiez in curand si o sa pun mai multe poze in curand
|
Am vazut masina real :D
Mie nu prea imi plac fostele jante... sunt foarte foarte simple...si strica linia moderna a masinii .... Asta e punctul meu de vedere, al tau poate sa fie total diferit ... |
din pacate mie imi placeau tare di nu cred ca erau demodate pt ca erau de audi rs4 din 2001 pe masina mea stateau perfect din punctu meu de vedere numai bine si carciun fericit
|
Vezi ca este pe la banci una exact ca a ta cu jante cromate... daca ai drum pe akolo poate ai sa o vezi si sa iti faci o impresie ... :D
PS: Nu cred ca vam urat CRACIUN FERICIT:D .... mai bine mai tarziu decat niciodata .... |
1 Attachment(s)
sal'tare sunt new comer aici ...pa forum...dar in port sunt de ceva timp si ma uit la baietzi cum fac magie pa 4 rotzii ...catziva ;) ...ca mai sunt si ...si exceptzii :) io am un vw passat de 1.9 115 cp is o gramada si in gl si in br ..dar sper sa il fac putzin mai special :D...am si eu o poza da am facuto de la 4 :)) promit ca revin ...si cu altele ....da stitzi voi cum arata un passat :P
|
Quote:
|
am si eu un scirocco 2 dar e un pic tuningat la exterior si interior.pun si o poza
|
iaso all ... am intrat si eu p net in sf pe aici .... aks nu imi mai merge site'ul .... :( nush din ce motive ...
De vreo 2 sapt sunt si eu p strazi cu un cielo rosu .... ;) ! kre ma stiti , salutare ... kre nu , poate mai vbim p net ;) ! ! ! kre sunteti cu masini , si va place sa folositi frana d mana , lasati un mesaj sa facem si noi ceva interesant ;) ! |
2 Attachment(s)
hai salut...am intrat sa-mi prezint si eu "bolidu"... am un cielo alb 1.5 16v..stock exterior..si interior....
|
prea tare cielo tau....:))dar de ce trebuia sa ni-l prezinti?presupun ca toata lumea stie cum arata unul...si cel din dreapta e un "wanna' be" ceva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:49. |
- Copyright 2026 4Tuning