![]() |
vin si eu! las low_ridah ca vb cu fritz si te iau cu mine la el in masina ca eu ma plictisesc! macar cu tine mai am ce vb:P
|
Atunci dak mai este loc la Fritz .... dak ma ia si pe mine vin si eu :wink:
|
1 Attachment(s)
deci.
sucevenii sa vb cu stefan, ce el organizeaza plecarea de acolo. iashiul sa vb cu alex gam sau cu andrei(la mishto). pt neamtzul il asteptam si noi cu ff mult drag si entuziasm, sper sa vine ceva membri. vaslui? botosaniul? HAIDETZI FRATZILOR LA INTALNIRE. PQ 16 OCTOMBRIE LA PETROMU DIN FATZA SPITALULUI MUNCIPAL. |
la ce ora este intalnirea?
|
pe la 2-3 park... scria pe undeva
|
cine vine din botosani?.. vine cineva?
cel mai bine sa anunte cine vine ca sa stim! |
suntem pe ultima suta de metri.
|
INTALNIREA ESTE LA ORA 2.00 EU O SA VA ASTEPT DE PE LA ORA 1.00
VA ASTEPTAM. :D :D |
Ok ..... deci pe la ora 13 sa fim in Bacau .... dar pe la ce ora se pleaca din Suceava ..? Cat faci din Suceava pana in Bacau .....mai mult de 3 ore nu cred .
|
:shock: cum sa faci 3 ore ma? pai am facut 4 de la bc la buc.. :?
|
Re:
Quote:
|
nici unul ;)
|
sa revenim la topic.
CINE MAI VINE? LA BACAU PE 16. ORA 14.00 |
:peace:
|
Pai sa se anuntze ...Din Suceava vine sigur Fritz si Stefan cu masinile ... acuma nush , sar putea sa mai vina si altii cu masinile din SV .... dar decat sa va dau informatii gresite mai bine tac ...
|
din suceava faci pana la intersectia cu drumul roman-iasi cam 1 ora jumatate, apoi pana la roman inca vreo 20 de minute, iar de la roman la bacau inca vreo 30-40, plus inca vreo 10 minute prin roman, asta mers lejer...
|
Deci 1.30h de la Suceava pana la Bacau. Acum totul depinde de radare.
|
Poate stabilim o ora la care sa ne intalnim in Roman (Suceava, Iasi eventual si P. Neamt) ca sa mergem in coloana spre Bacau
|
Masina mea e gata abia marti :x :x :x dar am sa incerc sa vin cu alta masina.
|
tzineo tot asa. da ce probleme ai la machina?
|
sa dus ambreaju, si kit-ul imi vine marti.
|
eh.. in cel mai rau caz o sa vii cu jonson ca zicea ca ar vrea sa vina. sa ma anunti joi seara daca ai gasit sau nu alta masina ca sa stiu ce-i spun ;)
|
da jonson de unde e???
|
cati km sunt de la iasi la bacau?
|
Optimal route
Location Road Follow direction Distance Time Iasi (RO) 24;28 0,0 0:00 24;28 -> 28 1,9 0:04 28 -> 2;E85 71,0 1:29 Roman (RO) 2;E85 -> 15D;2;E85 83,7 1:42 15D;2;E85 -> 2;E85 85,9 1:44 Bacau (RO) 125,7 2:24 :D :D :D pe kilometraj is cam 135. |
Re:
Quote:
|
din iasi in bc sunt fix 125 din centru de la hala centrala pana in centru la bc.
am facut 2 facultati in iasi, din 99 tot ma plimb p drumul asta si stiu sigur |
este asa cum spune aleks. are dreptate. haidetzi fratzilor la intalnire.
|
avem ceva surprize neoficiale, si care nu se pot spune public...
so, veti vedea aici :wink: |
tzin sa va anuntz ca duminica la intalnire voi fi prezent ca pieton. pt ca tata cel destept si mama cea desteapta trebuie sa mearga la tzara. ma da le-am zis de o luna ca am intalnire. kkcamash pe ea masina.
|
Este o idee buna cea cu intalnitul in Roman si mersul in coloana pana in Bacau. VB si eu cu baietzii sambata si ne vedem ori in Roman ori in Bacau, in functie de ce spun si ei.
|
Pai stabiliti voi o ora la care sa fim in Roman. O sa anuntam si la P. Neamt sa fie si ei acolo. E posibil sa mai aduc pe cineva din Vaslui cu un Lacetti sau Tico, dar nimic sigur momentan.
|
Things are lookin` good. Stefan, sper ca ai rezervat loc pt mine la tine in masina :)
Restu`, ne dm in BC , abia astept. Oh, and by the way, daca e cineva interesat de urmatoarele chestii, sa imi spuna sa incerc sa le iau cu mine in vreo masina: https://www.4tuning.ro/bazar/bzdet.asp?id=10681 https://www.4tuning.ro/bazar/bzdet.asp?id=10679 |
OOOOPS.. uitasem sa ma loghez..
Things are lookin` good. Stefan, sper ca ai rezervat loc pt mine la tine in masina Smile Restu`, ne vdm in BC , abia astept. Oh, and by the way, daca e cineva interesat de urmatoarele chestii, sa imi spuna sa incerc sa le iau cu mine in vreo masina: https://www.4tuning.ro/bazar/bzdet.asp?id=10681 https://www.4tuning.ro/bazar/bzdet.asp?id=10679 |
Este. Si mai am inca un loc liber pentru o persoana. Biletele se platesc la sofer. Hi Hi Hi
|
lasa stefan! vb cand ne vdm azi cu locurile in masina! ca sunt multi doritori dar putine masini! heparu nu vine ca nush ce... bdf (crazyJ0) nu vine ca nu are itpu facu...
|
ideal ar fi sa va intalnitzi la ora 1.30 ca la ora 2.00 sa fitzi in bacau. parerea mea. :?
|
sa ma anunte si pe mine cineva daca ne intalnim cum, ce si unde pana la bacau!
|
Alex, poate iesim mai tarziu. Vrea si fixxer sa iasa, e posibil sa vina si tipul cu sierra de care iti ziceam ca ar vrea sa mearga.. si tre sa trecem sa-l culegem pre cristi de la gara ;)
|
succes total :peace: :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning