Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Au inceput inscrierile in NSL Romania (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/8429-inceput-inscrierile-nsl-romania.html)

ema_sierra 12-03-07 13:17

Re: AU INCEPUT INSCRIERILE IN NSL-ROMANIA

Pai atunci noi daca nu te vedem nu ne cunoastem....cum crezi ca poti sa te inscrii.....virtual?

Pedal2vMetal 12-03-07 13:20

nu organizati intalniri si in alte zile? in timpul saptamanii?

ema_sierra 12-03-07 13:24

Quote:

Originally Posted by Pedal2vMetal (Post 793713)
nu organizati intalniri si in alte zile? in timpul saptamanii?

Nu...incearca sa apari atunci la tuning days....si vino la standul nostru.....

Pedal2vMetal 12-03-07 13:25

mersi pt info..sper sa ajung la voi.. :)

webcathos 06-04-07 10:45

Sunt din Tulcea si as vrea sa ,,Join the Club''!Catalin e numele meu....id messenger webcath0s...e-mail [email protected]!Am observat ca din Tulcea nu e nimeni...problema este ca nu stiu cum ne-am putea intalni daca este absolut necesar...!Multumesc

F_L_R 06-04-07 11:00

-De intalnit nu este o problema....important este sa fiti cel putin 3 persoane care sa puteti pune pe picioare o filiala la voi in oras. De vazut ne putem vedea pe la evenimente....la mare , si in alte orase unde putem ajunge si noi si voi.

webcathos 06-04-07 11:11

Ok, perfect!De gasit inca 2 persoane nu cred ca ar fi problema...Problema e ce conditii trebuie sa indeplinim..Observ ca sunteti cei mai seriosi oameni dintr-un Club!Sau cel putin asa imi pareti!Imi poti trimite un e-mail cu ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a forma o filiala...!mersic pentru raspunsul prompt!

F_L_R 07-04-07 01:24

-Am adresa de mess la semnatura , intra si vb. Multumesc.

SEBASTIAN 07-04-07 21:39

observ o mare revigorare a NSLR si asta ma bucura mult.

GolfuletzS 07-04-07 21:41

multumim sebi ;)

si sa speram ca o sa vezi .. marea .. asta de oameni .. care o sa ajute.. la urmatoarele curse... pentru a iesi totu ca la carte ;)

SEBASTIAN 07-04-07 21:49

Sunt bucuros de colaborarea cu voi si vreau sa urnim muntii sa facem cu totii o mare echipa asa cum a fost la inceput, oricum bani nu se castiga doar orgoliul ti-l poti hranii si asta cred ca e cel mai important lucru dar si daca vin bani vom dezvolta fenomenul.
Urmeaza o discutie cu federatia si va promit o discutie dura in care le cer sprijin, gata cu vrajeala si bani incasati degeaba de unii.
Ma bazez pe o mare masa de sustinatori si pe toate cluburile si in mod special pe voi.

F_L_R 07-04-07 21:50

-Renaste un mit!!! No Speed Limit !!!!!

SEBASTIAN 07-04-07 21:55

Nu e un mit e o realitate!

GolfuletzS 07-04-07 21:56

NSL-LR Cheiu damboviteti ....

an old school racing

SEBASTIAN 07-04-07 22:00

sa moara cine nu-i place adica alb-albastru ca nu mai e noaptea dupa colt ci ziua cu ei de straja ...
e un razboi crancen de uzura si nu am cedat deloc insa e greu cu fondurile iar unii au pus pile sa nu se mai dea bani la astfel de curse, cica de fapt astea le promoveaza si dezvolta pe cele ilegale.

NSL_KiwY 07-04-07 22:04

Florica & Sebi multa bafta in ceea ce faceti sa dezvoltati cat de mult posibil acest fenomen al CURSELOR LEGALE...

Ps: PASTE FERICIT TUTUROR...

SEBASTIAN 07-04-07 22:43

Sarbatori fericite!

GolfuletzS 08-04-07 00:37

sarbatori fericite sebi ;) si tuturor membrilor NSl.. ;) si nu numai

NightClubRacer 08-04-07 02:28

Paste Fericit!!! ;)

MARI_NSL 08-04-07 02:36

paste fericit tuturor membrilor nsl...si membrilor celeorlalte cluburi ;)

F_L_R 08-04-07 11:18

-Iepuroiul sa va aduca numai bucurii....Paste Fericit Nsl/ Vroom / Racing Team !!!!!

kezz 11-04-07 17:04

2 Attachment(s)
salut baieti..am urmarit thread`ul si as vrea sa ma inscriu si eu.sper sa nu ma bag aiurea!mai e loc pt un tigan?bafta..

GolfuletzS 11-04-07 18:52

kez... am mai vb .... p net.. ;)

si iti zic eu .... pe privat.. unde sa vii ;)

ps: e fostu bbn

Lucian_GXZ 11-04-07 23:40

Am auzit numai lucruri frumoase despre masina aia (bbn) Poate :rolleyes2 :twisted:

F_L_R 11-04-07 23:45

-Da o masina la care am lucrat f mult........esti binevenit!!!!

dima_versace_VROOOM 12-04-07 01:17

aaaa pai daca e tigan trebuie sal lasati maa oameni buni ca e de al meu :)))) :P bescate mandro brother :)) i tu san romm so son san ? :)) nu ma luati in seama asa scrie pe motor la mine :)) =))

dima_versace_VROOOM 12-04-07 01:27

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 772814)
:arrow:

Sti cate curse am organizat?
Cateva zeci chiar cu Florica in echipa si sa-ti spun ceva in peste 50 au fost 2-3 evenimente si vina a fost a participantlor pe propie raspundere.
Cei care au gresit au uitat ce le-a spus Andrei, Florica, Sei eu si altii au fost mai destepti si atunci eram pregatiti, salvare, [pmpieri descarcerare.
Haosul a apartinut celor de tip gura casca.
Ciar daca a fost accident noi am gestionat cu profesionalism si calm situatia.
Iti multumim pentru aprecieri insa sa nu te superi ca te cred doar un mic carcotas.

La dragonu rosu se stiee a cui a fost vina a celui care a intrat in tovarasul meu ;) a lui WSN-ul cel cu bmw seria 5 aia a fost vina atunci de nervi ca la facu un alfaromeo...a accelerat dupa finish si ghici ce a iesit haos pe tovarasu meu de la vrooom...la operat in spital.. CONCLUZIA..... sa nu se mai accelereze dupa 400 de m...oricum e in trecut asta e a trecut si asta ;) pe vitor o sa fie mai bine speram cu toti si asa va trebuii sa fie sa urcam cat mai sus ;)

kezz 12-04-07 02:25

sal again..dima eu ma refeream la masina ca e neagra..tigan nu sunt si sper sa nu te superi:) lucian mersi mult..eu am incercat sa am grija de ea pt ca e o masina buna..florica numai respect pt munca depusa,se vede!sper sa ajut si sa merg cu voi si sa reprezentam nsl peste tot!numai bine..!

alexblondul 14-06-07 09:29

salut nsl_florica .... am si eu o rugaminte ... vreau si eu id-ul tau de mess ... astept PM ... mersi mult si respect

andrey17 14-06-07 11:40

Pay tocmai tu l-ai scris ;);).....

alexblondul 14-06-07 12:21

ms mult andrey ...

bobby_gsi2 14-06-07 12:27

Nu am avut timp sa citesc thread-ul in intregime....care sunt conditiile pt a intra in club? E vreun dezavantaj ca nu pot veni la intalniri? Daca cineva vrea sa ma ajute...sa imi dea un pm sau add pe mess. Bafta

F_L_R 18-06-07 00:19

-Este un dezavantaj....klar dar avand in vedere locatia......poate legam ceva....da si tu un add la mess cu numele meu exact asa cum este.

FreaK_Bv 21-06-07 00:27

Salut...am si eu o intrebare de ce nu faceti o filiala si la Brasov? sunt o gramada de masini belea si o gramada de oameni cu multa adrenalina si nebunie in ei si mai ales cu spirit de echipa...ce ziceti??
mult respect pentru voi si pentru ceea ce faceti!!!!

GolfuletzS 21-06-07 01:02

pei da cum sa nu :D

vb odata mai pe larg.... cu cineva de acolo
care sunteti mai apropiati mai multi si incepem si acolo

101RRY 21-06-07 15:10

am incercat sa accesez si eu site-ul vostru si vad ca este under constr...... mai multe detalii despre cum as putea devenii membru pot afla si de aici????? sunt din bucuresti am masina, caracter in general DA, la volan ..... deocamdata nu - masina e in garantie:)

AlexM. 22-06-07 01:58

Vezi ca noi am schimbat adresa siteului. Pentru mai multe detalii https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/38572-www-nsl-ro.html.
Pe site ai acolo un formular online.

Aaronnel^ 01-07-07 00:02

N-ar strica o filiala la Valcea .. suntem cativa foarte apropiati si cred ca ne-ar face placere sa facem parte din NSL

Bafta si numai bine

AlexM. 01-07-07 01:04

Luati legatura cu Florica si mai departe vorbiti voi ;).

Aaronnel^ 01-07-07 15:36

Pai astept un raspuns de la Florica ori aici ori pe PM:)

All times are GMT +2. The time now is 04:28.

- Copyright 2026 4Tuning