![]() |
Re: AU INCEPUT INSCRIERILE IN NSL-ROMANIA
Pai atunci noi daca nu te vedem nu ne cunoastem....cum crezi ca poti sa te inscrii.....virtual?
|
nu organizati intalniri si in alte zile? in timpul saptamanii?
|
Quote:
|
mersi pt info..sper sa ajung la voi.. :)
|
Sunt din Tulcea si as vrea sa ,,Join the Club''!Catalin e numele meu....id messenger webcath0s...e-mail [email protected]!Am observat ca din Tulcea nu e nimeni...problema este ca nu stiu cum ne-am putea intalni daca este absolut necesar...!Multumesc
|
-De intalnit nu este o problema....important este sa fiti cel putin 3 persoane care sa puteti pune pe picioare o filiala la voi in oras. De vazut ne putem vedea pe la evenimente....la mare , si in alte orase unde putem ajunge si noi si voi.
|
Ok, perfect!De gasit inca 2 persoane nu cred ca ar fi problema...Problema e ce conditii trebuie sa indeplinim..Observ ca sunteti cei mai seriosi oameni dintr-un Club!Sau cel putin asa imi pareti!Imi poti trimite un e-mail cu ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a forma o filiala...!mersic pentru raspunsul prompt!
|
-Am adresa de mess la semnatura , intra si vb. Multumesc.
|
observ o mare revigorare a NSLR si asta ma bucura mult.
|
multumim sebi ;)
si sa speram ca o sa vezi .. marea .. asta de oameni .. care o sa ajute.. la urmatoarele curse... pentru a iesi totu ca la carte ;) |
Sunt bucuros de colaborarea cu voi si vreau sa urnim muntii sa facem cu totii o mare echipa asa cum a fost la inceput, oricum bani nu se castiga doar orgoliul ti-l poti hranii si asta cred ca e cel mai important lucru dar si daca vin bani vom dezvolta fenomenul.
Urmeaza o discutie cu federatia si va promit o discutie dura in care le cer sprijin, gata cu vrajeala si bani incasati degeaba de unii. Ma bazez pe o mare masa de sustinatori si pe toate cluburile si in mod special pe voi. |
-Renaste un mit!!! No Speed Limit !!!!!
|
Nu e un mit e o realitate!
|
NSL-LR Cheiu damboviteti ....
an old school racing |
sa moara cine nu-i place adica alb-albastru ca nu mai e noaptea dupa colt ci ziua cu ei de straja ...
e un razboi crancen de uzura si nu am cedat deloc insa e greu cu fondurile iar unii au pus pile sa nu se mai dea bani la astfel de curse, cica de fapt astea le promoveaza si dezvolta pe cele ilegale. |
Florica & Sebi multa bafta in ceea ce faceti sa dezvoltati cat de mult posibil acest fenomen al CURSELOR LEGALE...
Ps: PASTE FERICIT TUTUROR... |
Sarbatori fericite!
|
sarbatori fericite sebi ;) si tuturor membrilor NSl.. ;) si nu numai
|
Paste Fericit!!! ;)
|
paste fericit tuturor membrilor nsl...si membrilor celeorlalte cluburi ;)
|
-Iepuroiul sa va aduca numai bucurii....Paste Fericit Nsl/ Vroom / Racing Team !!!!!
|
2 Attachment(s)
salut baieti..am urmarit thread`ul si as vrea sa ma inscriu si eu.sper sa nu ma bag aiurea!mai e loc pt un tigan?bafta..
|
kez... am mai vb .... p net.. ;)
si iti zic eu .... pe privat.. unde sa vii ;) ps: e fostu bbn |
Am auzit numai lucruri frumoase despre masina aia (bbn) Poate :rolleyes2 :twisted:
|
-Da o masina la care am lucrat f mult........esti binevenit!!!!
|
aaaa pai daca e tigan trebuie sal lasati maa oameni buni ca e de al meu :)))) :P bescate mandro brother :)) i tu san romm so son san ? :)) nu ma luati in seama asa scrie pe motor la mine :)) =))
|
Quote:
|
sal again..dima eu ma refeream la masina ca e neagra..tigan nu sunt si sper sa nu te superi:) lucian mersi mult..eu am incercat sa am grija de ea pt ca e o masina buna..florica numai respect pt munca depusa,se vede!sper sa ajut si sa merg cu voi si sa reprezentam nsl peste tot!numai bine..!
|
salut nsl_florica .... am si eu o rugaminte ... vreau si eu id-ul tau de mess ... astept PM ... mersi mult si respect
|
Pay tocmai tu l-ai scris ;);).....
|
ms mult andrey ...
|
Nu am avut timp sa citesc thread-ul in intregime....care sunt conditiile pt a intra in club? E vreun dezavantaj ca nu pot veni la intalniri? Daca cineva vrea sa ma ajute...sa imi dea un pm sau add pe mess. Bafta
|
-Este un dezavantaj....klar dar avand in vedere locatia......poate legam ceva....da si tu un add la mess cu numele meu exact asa cum este.
|
Salut...am si eu o intrebare de ce nu faceti o filiala si la Brasov? sunt o gramada de masini belea si o gramada de oameni cu multa adrenalina si nebunie in ei si mai ales cu spirit de echipa...ce ziceti??
mult respect pentru voi si pentru ceea ce faceti!!!! |
pei da cum sa nu :D
vb odata mai pe larg.... cu cineva de acolo care sunteti mai apropiati mai multi si incepem si acolo |
am incercat sa accesez si eu site-ul vostru si vad ca este under constr...... mai multe detalii despre cum as putea devenii membru pot afla si de aici????? sunt din bucuresti am masina, caracter in general DA, la volan ..... deocamdata nu - masina e in garantie:)
|
Vezi ca noi am schimbat adresa siteului. Pentru mai multe detalii https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/38572-www-nsl-ro.html.
Pe site ai acolo un formular online. |
N-ar strica o filiala la Valcea .. suntem cativa foarte apropiati si cred ca ne-ar face placere sa facem parte din NSL
Bafta si numai bine |
Luati legatura cu Florica si mai departe vorbiti voi ;).
|
Pai astept un raspuns de la Florica ori aici ori pe PM:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:28. |
- Copyright 2026 4Tuning