![]() |
Re: DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI.1972!!BV 05 DFN
vreau si eu?
te rog mult putem vb sa imi cumperi si mie la fel ? si mi-le trimiti prin curier si ti-le platesc. |
Quote:
|
"incuietorile" de portbagaj le-as fi pus in colturi, pe diagonala
la cheder, iti spun aceeasi chestie, pentru ca m-am lovit si eu de ea. in rest, doar BRAVOO!!! |
Quote:
|
dap, nu poate fi perfecta, ai dreptate. sper ca nu m-ai inteles gresit, e ok si asa. eu am zis parerea mea, personala, ca simplu privitor :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Luci, asa dau cel mai bine. Se potrivesc perfect cu masina atat din perspectiva modelului cat si a modului de montare. Incusiv Gordini-urile si Daciile de raliu aveau cleme asemanatoare cu ale tale si montate la fel.(Presupun ca asta e si motivul pentru care ai ales modelul asta).
Cred ca la modelul asta te-ai referit cand ai spus ca merg montate pe diagonala. Eu de-astea mi-am luat, dar la tine cred ca ai fi pierdut mult din alura clasica a spatelui daca le foloseai. Asa ca eu zic ca ai facut o alegere buna :) . In plus, la astea arcul are un mic joc si freaca pe tabla. Deci si asta ar fi un minus. |
Quote:
ms inca odata FIF-ule multa bafta si drumuri bune |
bine te rog sa imi lasi adresa.
|
Lucica este o varianta :Dca sa nu se vada portbagajul intredeschis din cauza la cheder,trebuie indoite un pic balamalele cu gumele care nu lasa sa loveasca in geam.
Si mie tot cu o bara si 2 suruburi sudate au facut colegii de la service in 2 min mi-a lasat mai jos portbagajul si se face si pe laterale egal cu,caroseria:lol:.Ms de poza cu motorul stiam ca nu uiti sa o faci.;) |
Quote:
Nu aveam cum sa te uit cu poza pt ca suntem oameni !!!!! |
io zic sa nu mai incerci nimic ca incerci degeaba!trebuie doar sa astepti vre-o luna pana se lasa chederul!aceeasi problema am avut-o si eu si alti cunoscuti de ai mei care au schimbat chederul la portbagaj!trebuie doar sa astepti...............:P
|
Quote:
|
poti sa astepti degeaba sa se lase chederu ....cauta unu frantuzesc mic si nu mai indoi nimic ;) vine la mare arta unu :!:
sfaturi de........profesionisti 8) astea nu sunt dacii 1310 care le arunci elemente de caroserie si gata ....oricum mare prostie cu chederu nou ....n-am pus si n-o sa pun niciodata cat o sa am dacia chedere din magazin ...tin exact o luna :shock: , dau o fuga la remat tot tre sa fie 2 3 masini tepene care au chedere bune si alea cand le pui odata nu le dai jos in fiecare zi ca se crapa si se farama |
Quote:
|
Quote:
la mine s-a lasat cel din magazin, vreo 3 saptamani, si poate nici nu imi dadeam seama daca nu vedeam ca se inchide mai usor portbagajul. sesizez din nou o usoara nota de "acru" in vorbele tale, dumnezeul daciilor! noi restu, lasa-ne in prostia noastra :) |
fiecare se descurca cum stie si cum poate..........dar nu trebuie sa se dea unul mai destept ca toti!!!!!!!!!!!!!!X(
|
intelege ce vrei si cum vrei , luci stie ca nu vorb. prostii ca am mai vorbit cu el de atatea ori
|
nu stiu daca ai observat ca nici unul din noi nu te-a contrazis...era vorba de altceva...got it?
|
Nu va certati baietii,Apline stie ce vb in domeniul asta....!!!!Si voi la fel de bine mi-ati dat un sfat,ca ati patit-o si stiti si de asta!!!!
eu va multumesc la toti 3 dar nu are rost sa va contraziceti sau sa va certati multumesc pt intelegere!!!!sunt convins ca toti aveti drepate si asa este!!!! acum incerc sa atasez niste poze cu coaja mea !!!!am sa pun si cu consola dar inca nu am facut curat in ea si nu vreau sa vedeti ce mizerie este de la lucru :D |
7 Attachment(s)
uite niste poze cu un gordinii macheta.
|
8 Attachment(s)
nu pot atasa poze .....:twisted:
|
frumoasa un nou gordini......
|
Quote:
|
eu zic (doar parerea mea ...de simplu privitor) ca daca ai avea liniile si pe capota si portbagaj, si ai avea pe spate numar din celalalt format (patrat..pentru ca este prea gol spatele)...si capace la proiectoare albe, ar arata mai bine decat NIG-u ..pentru ca este contrastu intre culori mai mare... parerea mea.. nu ma bag
|
Quote:
ms pt parerea ta |
superrrrrrrrrrrrr frumoasa !!!! foarte misto a iesit 8)8)8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumos vin dungile si e foarte bine ca ai spus esenta: daca tie iti place masina e ok si chiar vin bine pe ea! Apropo le-ai facut tu sau intr-un loc specializat?? Intra te rog putin pe topicul meu si zi-mi si mie ce culoare s-ar potrivi pentru dungi pe masina mea?? eu ma gandeam sa le fac negre pentru ca am mai multe elemente de culoare negru plus ca jantele le fac interiorul negru cu marginea argintie;) topicul meu este "sfaturi pentru a mea 1300"!!bafta
p.s: vopseste si grila toata ca asa e o diferenta intre ochelari si ea;) |
bravo luciane e super frumoasa si chiar a meritat munca si banii,bravo si ai grija de ea,sa fi mandru ca ai o dacie asa de frumoasa si ingrijita.
|
E luxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.
Merge f. bine Lucica cu masina,si cum zicea cineva de forum ca e mania dungilor Gordini,doar ca pe dacia 1300 se potrivesc ca in rest nu. Ti-au fost de folos desenele ce ti-i le-am trimis? |
9 Attachment(s)
Joke,OZN ms frumos,sunt mandru ca am DACIA !!!!chiar foarte mandru am mare grija de ea si o conduc cu placere de fiecare data
BTL-ule ai dreptate si ms pt documentul cu dungi :D,a fost mai usor asa !!!! |
Imi place poza cu Gordinio cel micut si cu maestrul din Carpati:D,e frumoasa poza.
Si eu am o macheta cu gordini albastra,e in vitrina la loc de cinste;) |
A iesit super frumoasa Lucica,felicitari8):-)
Abia astept sa o vad cu dungile si pe capote;sa ai grija sa ii urmaresti curburile cu exactitate,sa iasa frumos:-) Baieti,eu zic ca fiecare 1300-ta facuta stil Gordini de pe acest forum are farmecul si frumusetea ei;)..si sa nu uitam de ZAT..e o 1300 de prin Buc care are si ea demult dungi Gordini si e si cam nervoasa:rolleyes28) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|