![]() |
Re: E39 - un DUH
nu ii asculta mosh , daca iti permiti fa`o jmkra rau , sa numai fie alta ca a ta ....
@ p@r@ : pune m5`u pe urs si sa vezi atunci masina ;) |
Quote:
- fiecare isi spune parerea , o sa ma apuc de masina cat de curand , deocamdata e vremea nasoala.:P |
Quote:
oricum ms pt sfat.:P |
4 Attachment(s)
pacat de cursele din craiova :(:( ... bine ca nu m-am inscris:P. pierdeam timpul degeaba.
pun si eu cateva filmulete de pe aeroport . E39 523 duh ( CP nu stiu:p ) vs : Opel astra H 150 HP, E34 525 i ( 192 HP), Renault Megane ( 220 HP) .... nu prea au claritate ca sunt filmate cu telefonul. |
ooooffff - la masina mea nu se mai uita nimeni ( :))) ) , mai dati-mi si mie cateva sfaturi :D, orice vorba e bine venita, fie buna fie rea :P.
o sa mai pun si eu cateva poze, deocamdata nu are nimic nou pus pe ea. |
frumoasa masina, am vazut-o de multe ori prin oras, e un 5ar deosebit ;)
|
multzam :P
|
in seara asta te vedem pe aeroport cu DUHU??? :D
|
l-am vazut si eu pe aeroport , dragut
bafta :) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o poza mai din trecut, acum am dat peste ea :D
|
5 Attachment(s)
thx ....
mai pun si eu 1-2 poze :d |
tot pe iasi o ai?:rolleyes2
|
tot pe iasi .:(
o rezolv eu si cu iasu' . |
Quote:
glumeam, ce mai face DUH-ul? |
binishor. :D ,
CUMPAR DISTANTIERE.:p TEL: 0762240127 |
1 Attachment(s)
chiar nu are nimeni distantiere SH ..... ????????????????
sau macar sa-mi imprumute unele mai mari de 1-2 cm sa le probez si eu sa vad cum vin pe masina .sa nu dau banii degeaba pe unele noi ca sunt destul de scumpe :P. ( valabil pt cei din Craiova:D ) |
3 Attachment(s)
un nou look al masinii! astept cateva pareri!
si un video! :P |
cum sa-i faci asa ceva?
|
are o problema la capota...s-a rupt un tampon la motor si s-a dat motorul pe spate si a lovit in capota ...aveam o pata de chit cam de 10 cm patrati!....m-am gandit sa ii pun dunga de autocolant pana colantez toata masina!
si eu sunt cam in dubii..odata imi place.....odata nu imi place!...tocmai de asta v-am cerut parerea! problema este ca pata de chit se vede cam urat! |
poi laso asa pana remediezi problema...dar nu da bine deloc pe masina dunga...adik e parera mea....
e39 parerea mea....las face negru mat sau negru...kitul de M lasata un pic mai jos....jante de m si atat...e fenomenal...asta e prarea mea despre un e39 facut cu bun gust.... akm..nush ce ideei ai tu....oricum super masina... sa ai grija de ea |
poi laso asa pana remediezi problema...dar nu da bine deloc pe masina dunga...adik e parera mea....
e39 parerea mea....las face negru mat sau negru...kitul de M lasata un pic mai jos....jante de m si atat...e fenomenal...asta e prarea mea despre un e39 facut cu bun gust.... akm..nush ce ideei ai tu....oricum super masina... sa ai grija de ea |
Quote:
|
mai bine era daca avea autocolant pe toata capota, arata foarte urat asa ....... :???:
|
Quote:
|
:oops::oops::oops::oops:
gata am inteles!...ma duc sa o dau jos!8) o sa o colantez toata o singura culoare!... va multumesc pentru sfaturi! |
Quote:
|
aveati dreptate...dupa ce am dat colantul jos...parca s-a schimbat treaba!....dar acum mai am o problema...a ramas lipiciul pe capota!...am frecat l-a el de m-am spart!...abia am curatat 10 cm patrati! :-P
poate ma invata si pe mine cineva cum sa rezolv treaba! |
te duci frumos la o spalatorie auto , si le spui baietilor mai batrani de acolo sa iti curete lipiciul ala...eu la spalatoie am o solutie speciala pt decolantare...deci ar trebui cam ca fiecare spalatorie sa aiba asa ceva. succes!
|
sau mai simplu , solutie de spalat parbrize + un burete 8-| ....
|
de care solutie omule ? din aia roz:) de la benzinarie? ..multe masini care vin la mine la spalatorie vin patate din cauza acelei solutii
|
eu stiu ca parasolarul meu cu alea s`a luat .....
gabi incearca apa + sampon + burete ... bafta ! |
poate ca s-a laut..dar buretele zgarie( adica zgarieturi fine) ...acum daca vopseaua are ceva ani si este zgariata(tot zgarieturi fine) nu se va observa...oricum incerc cum spune Cataa
|
senzorii de parcare nu merg? :lol:
|
am reusit s-o curat ... diluant + apa + frecat la greu:P '' dupa ce am terminat-o de frecat am dat-o cu ceara si e totul OK''
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
mai pun cateva poze cu ea '' inainte sa fie curatata:P ''
|
asa frate akm arata muult mai bine fara dungile alea:)
|
pai aseara....... cand dadeai cu spatele pe aeroport........ poc in mine:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning