Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/83172-ag-86-brs-solenza-clima-sugestii-tuning.html)

KillerINC 12-09-08 15:17

Re: AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning

Quote:

Originally Posted by madutz2006 (Post 1748449)
sti masina ? a fost ''tunat'' in romania... ;)

da , a fost modificat in romania ...dar ma intreb, oare majoritatea pieselor de unde au venit ? :D

madutz2006 12-09-08 17:40

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1748938)
da , a fost modificat in romania ...dar ma intreb, oare majoritatea pieselor de unde au venit ? :D

tot din romania ;) ... avem destule firme de tuning care pot sa transforme radical o masina..........

KillerINC 22-09-08 02:37

1 Attachment(s)
am fost ieri la bucuresti si am montat proiectoarele pe LED , pozitiitle pe LED , LED-ul la plafoniera la numar ;) poze nu am facut decat cu HTC-ul , cu camera lui de 3 megapixeli , si decat la pozitii + proiectoare.

Ca mentiune , proiectoarele in momentul de fata au ramas doar de design , pentru ca putere va dati seama ca nu mai au .... aia e ..si asa cu xenoanele nu imi mai trebuie proiectoare ....

sper ca in maxim 1 luna sa ma duc la bucuresti sa imi montez si angel eyes , dar totul depinde de fonduri , ca in afara de firma care o deschid au intervenit si alte cheltuieli (3 nunti si 1 botez) , asa ca .......

madutz2006 22-09-08 19:00

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1768371)
am fost ieri la bucuresti si am montat proiectoarele pe LED , pozitiitle pe LED , LED-ul la plafoniera la numar ;) poze nu am facut decat cu HTC-ul , cu camera lui de 3 megapixeli , si decat la pozitii + proiectoare.

Ca mentiune , proiectoarele in momentul de fata au ramas doar de design , pentru ca putere va dati seama ca nu mai au .... aia e ..si asa cu xenoanele nu imi mai trebuie proiectoare ....

sper ca in maxim 1 luna sa ma duc la bucuresti sa imi montez si angel eyes , dar totul depinde de fonduri , ca in afara de firma care o deschid au intervenit si alte cheltuieli (3 nunti si 1 botez) , asa ca .......

si pe ceata ce faci ???

KillerINC 22-09-08 19:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by madutz2006 (Post 1769511)
si pe ceata ce faci ???

imi ajung xenoanele ...e testata ... cum am stat si pana sa o iau pe asta fara proiectoare , pot sa stau si acum ... si oricum , farurile cu xenon isi fac treaba foarte bine...

BONUS - O poza cu iluminatul pe alb la numar . Problema acolo e pozitia/orientarea becului asa ca noaptea cel mai mult lumineaza pe "86" si restul ramane in penumbra ... dar e mai bine asa :twisted:
poza facuta tot cu HTC Touch Cruise .... camera mi-e lene sa o car dupa mine

madutz2006 22-09-08 20:37

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1769631)
imi ajung xenoanele ...e testata ... cum am stat si pana sa o iau pe asta fara proiectoare , pot sa stau si acum ... si oricum , farurile cu xenon isi fac treaba foarte bine...

BONUS - O poza cu iluminatul pe alb la numar . Problema acolo e pozitia/orientarea becului asa ca noaptea cel mai mult lumineaza pe "86" si restul ramane in penumbra ... dar e mai bine asa :twisted:
poza facuta tot cu HTC Touch Cruise .... camera mi-e lene sa o car dupa mine

vrei sa zici ca xenon'ul e mai bun pe ceata decat becurile originale (pe timp de ceata) ??
te inseli ;)

KillerINC 22-09-08 22:42

Quote:

Originally Posted by madutz2006 (Post 1769721)
vrei sa zici ca xenon'ul e mai bun pe ceata decat becurile originale (pe timp de ceata) ??
te inseli ;)

nu stiu in general cum sta treaba , dar eu sunt mult mai multumit de xenon pe ceata decat de halogen . si daca o sa am probleme candva pe la munte si chiar nu am vizibilitate , scot frumusel ledurile de la proiectoare si pun becul vechi . miscarea asta se face in 2 minute maxim ...

madutz2006 22-09-08 22:55

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1770013)
nu stiu in general cum sta treaba , dar eu sunt mult mai multumit de xenon pe ceata decat de halogen . si daca o sa am probleme candva pe la munte si chiar nu am vizibilitate , scot frumusel ledurile de la proiectoare si pun becul vechi . miscarea asta se face in 2 minute maxim ...

macar ai o varianta de rezerva... am patit-o de multe ori (pe autostrada) , cand nu vedeam nimic de la 2 m incolo... daca aveam xenon eram mort !!!

KillerINC 22-09-08 23:07

oricum , cu becurile din fabricam la solenza pe faruri , esti mancat oridunde ai conduce in afara localitatii ...bat ca alea de dacia 1310 ... cu xenonul se mai schimba un pic treaba, mai ales daca e bine reglat

sandrin 23-09-08 05:28

ca fost posesor de solenza , am fost destul de multumit si de halogenele din fabrica, faza scurta nu fiind cea mai excelenta (poate si din cauza faptului ca farurile nu sunt cu sticla clara) dar proiectoarele avand sticla clara te ajutau mult. Felicitari pentru achizitii, chiar da f. bine xenonul pe solenza, pozitiile pe leduri (daca poti sa ne spui ce fel sunt) lumineaza punctiform sau pe toata suprafata? din poze nu prea se remarca...
Felicitari si succes in continuare!

KillerINC 23-09-08 05:45

nu inteleg la ce te referi cu "ce tip sunt?" ..ca marca , nu am nici cea mai vaga idee , sunt achizitionate de pe forum . daca vrei neaparat o sa caut cutiuta si o sa iti spun ...

partea frumoasa e ca lumineaza pe toata suprafata , asa ca sunt foarte multumit de ele ...

eu inca ma chinui sa gasesc niste faruri custom pentru solenza desi stiu ca nu s-au fabricat .... dar sper sa gasesc pe cineva care sa mi le faca ... valabil si pentru stopuri ;)

cat despre xenoane , este o diferenta considerabila fata de halogenele din fabrica si noile becuri

KillerINC 25-09-08 18:14

Ca si un mic UPdate , pleoapele si filtrul de aer le am inca in portbagaj .

pleoapele trebuiesc date cu spriz-kit iar apoi revopsite , si cum eu nu ma pricep , trebuie sa le fc in alta parte , dar nu am nici cea mai vaga idee unde. astia pe la serviceuri nu mai folosesc spritz-kit , asa ca e cam naspa ...

iar pentru filtrul de aer inca ma chinui sa gasesc pe cineva sa mi-l monteze

madutz2006 25-09-08 18:53

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1775924)
Ca si un mic UPdate , pleoapele si filtrul de aer le am inca in portbagaj .

pleoapele trebuiesc date cu spriz-kit iar apoi revopsite , si cum eu nu ma pricep , trebuie sa le fc in alta parte , dar nu am nici cea mai vaga idee unde. astia pe la serviceuri nu mai folosesc spritz-kit , asa ca e cam naspa ...

iar pentru filtrul de aer inca ma chinui sa gasesc pe cineva sa mi-l monteze

te trimit eu undeva... sa-mi dai buzz pe mess...

TYBYSTC 27-09-08 08:39

felicitari pentru munca si rabdarea avute cu modificarile de pana acum !!!!
mult succes si bafta in continuare cu celelalte modificari pe care le-ai planificat si mai ales neplanificat !!!!

KillerINC 30-09-08 20:09

mersi .

azi am inegrit si stopurile,dar din pacate unul mi-a iesit foarte naspa , asa ca urmeaza sa il sterg cu acetona si sa il refac ...

pleoapele probabil tot maine o sa fie montate pe masina ....

o sa revin cu poza....acum caut o grila fara semn + plasa , dar vad ca nu gasesc pe nicaieri

AG-20-MCA 30-09-08 21:14

poti sa modifici grila ta nu trebuia neaparat sa cumperi una facuta fara stema. Daca vrei lasami ID-ul tau si vorbim ca am un prieten care se pricepe la asa ceva;)

KillerINC 30-09-08 21:43

Quote:

Originally Posted by AG-20-MCA (Post 1785408)
poti sa modifici grila ta nu trebuia neaparat sa cumperi una facuta fara stema. Daca vrei lasami ID-ul tau si vorbim ca am un prieten care se pricepe la asa ceva;)

am vazut una modificata , si iesise cam naspa , adica ii taiase partea de jos a stemei , dar ramasese chenarul de sus , si se vedea super nasol ....

prietenul asta al tau cam ce ii face ?

AG-20-MCA 30-09-08 23:03

1 Attachment(s)
ti-o face exact ca asta

KillerINC 30-09-08 23:05

arata bine ... cati bani ?

KillerINC 03-10-08 16:29

In 2 ore plec la Bucuresti pentru un botez , iar luni cand ma intorc voi reveni si cu poze cu stopurile vopsite negru .

Daca vrea cineva sa bem o cafea in seara asta , dati-mi un PM ca verific forumul imediat ce ajung la unchii mei in bucuresti

KillerINC 14-10-08 11:34

4 Attachment(s)
scuze de intarziere, dar chiar am uitat sa descarc pozele cu stopurile. Oricum nu au iesit asa cum vroiam eu , asa ca o sa le sterg si le re-vopsesc .

In alta ordine de idei , anul asta nu cred ca voi mai schimba nimic la exterior in afara de grila fara semn si montarea pleoapelor , ci ma voi axa numai si numai pe motor .

Dar inainte de asta , trebuie sa faca o vizita la doctor pentru un kit de ambreiaj , placute de frana noi , schimbare ulei , schimbare ulei cutie , incarcare planetare , verificare directie . O gramada de bani ... dar , aia e ....

Iar toata iarna voi vedea ce voi putea scoate din motor, in functie si de situatia financiara in care voi fi .... voi reveni cu poze cu pleoapele si grila fara semn

sandrin 14-10-08 18:23

daca tot scoti sigla din grila, scoate-le si pe cele din spate sa fie mai shaved :D

KillerINC 14-10-08 18:32

urmeaza, urmeaza ;)

bolidu' 14-10-08 18:47

ai mare grija cu lampile alea ca in prieten de al meu tot cu o solenza era sa ramana fara certificat!;)

KillerINC 14-10-08 18:58

stiu, stiu .... da` cine crezi ca le da actele ?

joke 14-10-08 18:58

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1808662)
ai mare grija cu lampile alea ca in prieten de al meu tot cu o solenza era sa ramana fara certificat!;)

Si de mine s-au luat ca aveam pozitii de culoare verde, acum am lampile de semnalizare tot asa gazate dar pana acum nu am avut probleme!Merg facute mai transparent le da decat o tenta de negru si nu mai sunt asa de inchise, oricum baiatul am vazut ca vrea sa le refaca!Spor la treaba atunci!!

KillerINC 14-10-08 21:50

da , o sa le refac , dar momentan sunt prins in prea multe chestii .... sper sa imi fac timp si rost de bani sa continui cat mai repede

CocoT 28 15-10-08 02:06

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1808681)
stiu, stiu .... da` cine crezi ca le da actele ?

Hmm ti-am vazut lampile azi... Dc nu ai lasat semnalizarile albe si restul lampi negru?... Eu am ramas fara talon dar nu pt lampi... pentru jante!... :lol:

KillerINC 15-10-08 02:13

sa vad cum o sa le fac pana la urma .... nu m-am hotarat ... oricum de refacut le refac sigur ;)

daca m-ai vazut de ce n-ai dat si tu un claxon ?

madutz2006 15-10-08 02:15

Quote:

Originally Posted by CocoT 28 (Post 1809472)
Hmm ti-am vazut lampile azi... Dc nu ai lasat semnalizarile albe si restul lampi negru?... Eu am ramas fara talon dar nu pt lampi... pentru jante!... :lol:

negre cu alb in interior :D

ingineru31 15-10-08 08:58

bafta frate !!! dar nu stiu daca merita sa bagi bani in ea cum am facut eu dar ma rog......bafta

KillerINC 15-10-08 17:01

mersi, pai cum ai facut tu ? da detalii

CocoT 28 15-10-08 23:52

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1809479)
sa vad cum o sa le fac pana la urma .... nu m-am hotarat ... oricum de refacut le refac sigur ;)

daca m-ai vazut de ce n-ai dat si tu un claxon ?

Din pacate nu am claxon!... :sad::sad: Folosesc toba pe post de claxon!... :lol::lol:

KillerINC 15-10-08 23:53

trebuia sa o scoti la liber si sa ii dai talpa :))

apropo , cu care masina erai ?

da si tu un add pe messenger , regedit2001

madutz2006 06-11-08 07:55

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1811098)
trebuia sa o scoti la liber si sa ii dai talpa :))

apropo , cu care masina erai ?

da si tu un add pe messenger , regedit2001

unde's pleoapele???

KillerINC 06-11-08 10:03

tot in portbagaj :)

Michael_JR 06-11-08 10:10

Quote:

Originally Posted by aborigenu (Post 1658952)
nu te-ai orientat bine la gume, trebuia macar 175, eu as fi mers pe 175 /65/60 fata si 185 /60 spatele
o anvelopa mai lata iti micsoreaza distanta de franare
pe viraje si miscari bruste ale volanului in schimbarea directiei de mers daca folosesti anvelopa lata si joasa directia este mai precisa
anvelopa mai lata are urm dezavantaje nu st asa de economice ca cele inguste , economicitatea intre o anvelopa lata si una ingusta e de nici 200gr la suta de km, anvelopa ingusta in cazul daciei inseamna de la 155 in jos .
Anvelopa nu neaparat lata poate fi ea si ingusta cu talon mic este mai putin confortabila
anvelopa mai lata se uzeaza mai greu, cand demarezi nu scartai la fel de mult ca pe cea ingusta, cand franezi brusc roata se blocheaza ceva mai tarziu nu asa devreme ca in cazul unei anvelope inguste, asta in cazul masinilor fara abs
.....parerea mea :D

dc vrei 2 jenti pe 14 de ursuletz
sau 4 buc de cielo intoarse pe 13 :D da un buzz

sau poate chiar alea programate pt aborigeanca

mai sunt valabile acele jante intoarse ? M-ar interesa sa le pun pe supernova mea

KillerINC 06-11-08 10:36

daca nu iti raspunde el aici , il contactez eu pe messenger sa il intreb

Michael_JR 06-11-08 11:42

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1846830)
daca nu iti raspunde el aici , il contactez eu pe messenger sa il intreb

Merci mult

KillerINC 06-11-08 17:17

am vb cu el , a zis ca mai are 2 jenti

sunt de nova, intoarse

All times are GMT +2. The time now is 18:55.

- Copyright 2026 4Tuning