Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Masini din Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/827-masini-craiova.html)

Gabi 19-06-04 00:12

Nu frate. N-am ce sa vad. Numai impresii. Daca vreau intr-adevar adrenalina, ma trag de cur o luna, strang bani si plec la Bucuresti. Acolo am ce sa vad.

+ ca baietii de acolo sunt intr-adevar oameni, nu cum sunt craiovenii nostrii (nu toti).

PS: treci pe la topicu' Intalnire si vino si tu cu o idee unde si cand sa ne intalnim.

COIOTU` JR. 19-06-04 00:16

Te aprob dar sa stii ca nu totzi sunt asha...........k
PS: o sa ma \"holbez\" :shock: si pe la topicu` ala :P :P :P

BoSsuL3TZ 19-06-04 02:11

Gabi imi pare rau ca ne intelegm bine dar nu puteam sa ne intalnim si-n astfel de cazuri.. la astfel de curse.. nu mai vreau sa deschid acest subiect te cred si-mi pare rau.. eu unu nu-i cunosc nici nu cred ca o sa-i cunosc personal, poate numai din vedere, ca doar ne mai intalnim noi pe la ilegale.. cu sigurantza nu voi lipsi :D e prea kol! :D dar vorba aia, macar noi sa ne intalnim.. chiar mi-ar fi placut sa avem si noi ce au baietzi din bucale, un altfel de H ;)

REGARDS! :P

Al3xius 19-06-04 10:39

dekt h cu oamenii de acum ... mai bine lipsa ! :evil:

Gabi 19-06-04 13:19

Se poate... adica nu e nimic sigur, sa vina cineva de la Bucuresti, prin Craiova, in august, cand e cursa nr. 2 la Timisoara. O sa \"negociez\" cu ei si... sa vedem, poate iese ceva.

:wink:

COIOTU` JR. 19-06-04 13:52

In august e la Timisoara?

Gabi 19-06-04 13:58

Da... La Timisoara...

21 August - Timisoara - Viteza

COIOTU` JR. 19-06-04 14:00

OK
Sa vedem........poate ajung si pe`acolo...................... :? :?
Io shtiu.........................
Oricum...sunt pregatit.......... :2gun:
:P :P :P

BoSsuL3TZ 19-06-04 23:13

hmmm.. tre sa fac in asa fel incat sa merg si eu .. abia astet .. sa-i vaz si pe baietzii de la bucale.. cum vine la noi la o ilegala.. :D :D :) REGARDS!

Al3xius 20-06-04 11:02

ar fi ceva sa vina baietii de la bucuresti...da` yo nu prea cred ca vin ei aici sa consume benzina de pomana :roll:

Gabi 20-06-04 13:00

Ramane de vazut...

COIOTU` JR. 20-06-04 15:16

Dea........................ 8)

Al3xius 20-06-04 15:59

sa dea Domnu` sa vina si sa iasa super show ! :lol:

BoSsuL3TZ 20-06-04 16:09

:)) ata e .. abia astept sa vaz ce se intampla.. ;) in rest sa mai vedem ce se mai face paci! :D :D

Alex NOS 20-06-04 22:47

Acum am vazut si eu anuntul cu Oltcitul.Un singur lucru va zic.Odata ce te apuci sa modifici o masina,sa bagi bani in ea nu o sa ii mai recuperezi niciodata...Eu am dat pe masina 5200 E si am bagat in ea 1500 E si nu cred ca mai iau 4500-5000 pe ea..Si are doar 15 000 km..Nu da nimeni.Majoritatea zic:ce-,mi trebuie mie cutarica si cutarica...Asta e realitatea..

BoSsuL3TZ 21-06-04 07:17

Asta e clar! :) cred ca orice om care-si baga banii jtie ca nu-i va mai scoate.. cei care vor sa-si scoata banii nu bag foarte mult.. ;) ii pun doar un spoilar si inca ceva, doar pentru ai ridica pretzu.. dar asa nu se complica..

Gabi 21-06-04 11:22

Alex NOS: poze cu masina nu ai ? Pune si tu, daca ai, ca-s tare curios s-o vad.

Al3xius 21-06-04 11:56

chiar asa ! asteptam poze ! :lol: eu stiu masina da mi s-a facut dor de ea :P

Gabi 21-06-04 12:53

Quote:

Originally Posted by \"BoSsuL3TZ, in topicul [b
Identitati - Craiova[/b],\"]:) hahhaha.. sunt sunt.. ca mi-a placut cum a facut-o tipu care o are.. cea mai frumoasa Dacie din Craiova! :) bine am vazut si una SPort care arata iar bine.. ;)

Cred ca aici te referi la DJ-55-PIL. Intr-adevar, din Dacia aia a iesit ceva \"frumos\" si, cu ceva retusuri, o sa iasa chiar FRUMOS.

COIOTU` JR. 21-06-04 16:00

:P Sa va spun ce am vazut ieri!!!!! :P
Daci 1310 cu faruri escamotabile....... :P :P :P :P :P
Ce caraghiasa era...........
Nu stiu daca voi o stitzi......era alba.......

tekno 21-06-04 18:57

ceeeeeeeeeeee? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
zine cum arata... banuiesc ca nu ai poze...

COIOTU` JR. 21-06-04 19:29

Sorry tekno.... :( din pacate nu am poze cu ea.............
Mi-au spus astia de pe la bloc ca e o dacie in parcare cu faruri delea de se ridica................... :shock:
Io nu i-am crezut si m-am dus sa o vad cu ochii mei. Cand am ajuns acolo :shock: :shock: bau! O dacie cu faruri \"delea de se ridica\" :P
Era destul de mijto........nu prea avea multe modificari la caroserie(spoilere ciuciu :P )

tekno 21-06-04 19:50

shi cum erau facute? iesheau din capota?

BoSsuL3TZ 21-06-04 20:11

Gabi PIL-u nu-l jtiu.. nu l-am vazut.. eu jtiu doar STN-ul cum arata.. :)

COIOTU` JR. 22-06-04 13:24

Tekno....era modificata grila din fatza......unde veneaun farurile normale era o masca cu 2 proiectoare micutze si pe capota,acolo in fatza erau farurile.Prima data cand m-am uitat la ea am crezut ca nu are faruri deloc pt. ca nu se cunostea nimik pe capota(era intuneric).Dar dupa aia am vazut-o cand a plecat ala cu ea si s-au ridicat farurile :shock: cool.
:) :lol:

OVI 22-06-04 14:18

bestial...incearca sa o cauti si sa-i faci o poza

tekno 22-06-04 14:38

dau o bere... doua trei... daca faci rost de o poza :D :wink:

COIOTU` JR. 22-06-04 19:00

Daca fac rost de aparat si daca mai vad mashina.....ii fac sigur poza....... :P :P :P :P :P :P ..........eprea tare masinutza........

Alex NOS 22-06-04 22:35

2 Attachment(s)
Aste e masina.Dar poza e cam veche...Am mai modificat la ea de atunci.In primul rind nu mai am banerul cu \"C&C\" .Mi-au cerut aia o caruta de bani pe un pumn de modificari...Asa ca le-am facut eu pe bani mai putini.Acum am alt banner.M-am apucat de modificari acum 2 ani cind in Craiova nu era mai nimic.Dar Fibrocom facea atunci diverse lucruri(Si alea vai de mama lor).De aceea acum masina poate parea ca o batrinica pe linga altele modificate mai recent(STN,etc).Dar la performante se intoarce roata.. :evil: Arata ea mai jigarita dar are 90 cp..
Am pus o poza si cu tabliera intarita cu scinduri ca sa sustina greutatea difuzoarelor :)

Al3xius 22-06-04 23:12

e frumoasa masina ... mie unu`mi place ! o remarcasem mai demult :wink: s-o stapanesti sanatos !

COIOTU` JR. 23-06-04 12:13

E destul de misto masinutza................... :P
Ce modificari i-ai facut la motor???

COIOTU` JR. 23-06-04 13:08

Mah fratzilor......am gasit o masina pe alt site si vreau sa v-o arat si voua....nu e din Romania masina dar merita vazuta......... :P :P :P :P
Problema e ca pe poza scrie site-u` de unde e si ........sa nu fie vreo problema daca o pun acilea........ :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Are ceva?

tekno 23-06-04 14:12

http://www.mycar.home.ro/
dacia unui prietegn...a cuma are alte jante, pe 15\" shi aripile evazate... in curand va primi un spoiler fatza cu ceva prize de aer ami amri shi o vopsea...

COIOTU` JR. 23-06-04 14:44

HMMMMMMMMMMM...................................... ......................
E frumoasa cat de cat masina.............. :? :? :? :? :roll: :roll:

COIOTU` JR. 23-06-04 14:53

2 Attachment(s)
Ma risc si pun pozlele!

Al3xius 23-06-04 16:28

:yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:

MARFA!!!

Gabi 23-06-04 17:21

Alex NOS: SWEET!

:peace:

COIOTU` JR. 23-06-04 17:37

Al3xius itzi place nu.....????????????? :P :P

Alex NOS 23-06-04 21:42

EEE,asta da masina modificata....Dar ginditi-va ca numai modificarile exterioare fac cel putin 5000 euro...Eu il am pe varul meu in USA si
ce imi zice ala de acolo....E nebunie.Adica omaeni aia baga saci de bani in masini.Adica un kit de exterior pleca de pe la 1-2000 de para...Iar modificarile la motor te rup!De exemplu un supercharger de la JacksonRacing pleca de la 2500 $..Dar masina arata de parca ar fi venirta din SUA...:)) Dar dupa ce termini de modificat o masina dupa un anumit timp te saturi,vrei sa modifici iar,iti trebuie alta..:) E un ciclu care nu se opreste decit cind nu mai ai bani..:)

COIOTU` JR. 23-06-04 23:13

Alex NOS..................adevarat! :P :P

All times are GMT +2. The time now is 04:53.

- Copyright 2026 4Tuning