![]() |
Re: Ce am vazut azi
Quote:
Da, obisnuiesc si pot sa ma urc la volan si sa conduc in cateva minute dupa ce ma dau jos din pat! |
Quote:
|
MArius3K,aseara pe la 21:35 ,la semafor la cantina ai fortat un pic culoarea portocalie :yes:,daca eram "garcea" stateai vreo 30 de zile pe bara :twisted:;)
|
1 Attachment(s)
Cine era azi la Real? ;) .Oricum ,imi plac jentile tale :peace:
|
Quote:
|
Saracul, sper sa aiba timp de niste pps-uri :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Si eu zic ca rotile schimba mult masina ... Dadi o facut o alegere buna cand a luat Design K-urile de la ATS...si Magnaflow-u , Simota Racing-u , DLS-urile , Dynamat-u si Alpine-u merg perfect una cu alta :) si eu cand am luat masina am facut alegere buna:twisted::hug: i love this car :love: Dadi n-am avut vreme nici sa mananc pachetu azi la lucru ...am niste pps-uri pregatite..poate maine gasesc timp sa le dau send catre tine PS: Caut loc de munca mai NORMAL unde oameni sa fie NORMALI si de preferat nu de la tzara ca astia de la lisa(contact me on PM pls...anyone??!! ) |
Quote:
|
super jentile dau bine pe corsa se si potriveste cu culoarea alba..nu sunt eu mare fan corsa dar asta arata bine..
|
Jantele arata mai bine in mers si mi s-au parut cele mai decente - moderne bla bla cu cauciucuri - pret calitate etc
Sonic, este un post liber de Quality Engineer la SEWS dar din pacate nu respecta cerintele tale din postul de mai sus. |
1 Attachment(s)
Nu stiu daca se inscrie la categoria accidente,da' cu siguranta asta am vazut azi!! :D
Si off topic,am aplicat si eu Quality Engineer la SEWS acum cateva luni si mi-au oferit un post de :rolleyes2,nu mai imi aduc aminte,ceva legat de productie oricum:D si am refuzat. |
Drifter? Acum e alt post :D
|
5 Attachment(s)
Oare ce motor are Range-ul?
|
@Marius3K - masina ta are ochi si pe lateral :) ? nu de alta dar eram atent la lancia thesis de era in fata mea :) ca cascat sunt
|
Nuuu, masina mea are oglinzi reglate bine! :D
Eu sunt de obicei atent la cei din spatele meu, pentru ca nu prea le poti anticipa intentiile, fata de cei care vin din...fata. |
Quote:
|
Astazi am vazut un eclipse modelul 1999 frumos rau
|
Quote:
|
a venit fratzika :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Azi-dimineata l-am vazut pe Dadi, incerca sa bata recordul pe ruta Deva>Hunedoara>acasa>PAT! :lol:
|
Cat era vechiul record?:)
|
Quote:
|
Si??? a batut recordul :lol:
|
1 Attachment(s)
Azi am vazut un Matiz cu stiker 4Tuning, condus de o tipa blonda * tinerica ... draguta ( cat am reusit sa observ :D ) Detalii sunt binevenite :lol:
|
Masina asta am vazut-o si eu la mine la bloc,dar nici urma de prezenta feminina :cry:(s-o fi schimbat agentul din cate vad eu masina e de distributie)
|
Quote:
|
ce-l matizu verde sta in blocu' vechin de al meu(nu-l cunosc personal doar din vedere...probabil are stiker din revista)...cel cu matizu alb de la cash and candy stiu cine e dar nu va zic:D
|
Quote:
|
domnsoara nu o conosc..probabil colega lu ala ... ma rog... :D
|
Quote:
|
O stiu eu pe ea ;) e o fosta prietena de-a lu' un amic de-al meu 8) e buna rau scroafa
WORD! xxdadixx :lol: |
facetii intrarea in clubu nostru..
|
cel cu matizu verde este fratele unei foste colege de scoala, mihaela...:D
|
am vazut ieri cand veneam acasa de la hateg un Corvette visiniu prin oras
|
Si eu l-am vazut in Chizid sambata noaptea ;)
|
eu nu l-am vazut :P
|
Quote:
|
e corvette lu toma luat din germania cu vreo 32000 euro parca editie speciala 50th anniversary
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning