![]() |
Re: golf 2 b-76 bpr
golfuletzs....felicitari pentru poze sunt superbe..:D..si felicitari si proprietarului pentru masina...jos palaria..:D
|
Arata superb ... dar numerele alea vechi cu vulturii aia strica aspectul masinii , Da-mi un telefon cand vrei sa te ajut sa le inoiim si labartam...
|
man numerele o sa le schimb, dar credema ca nu pot sa le fac pe toata odata.macar sa fie asta o prob.dar o sa le schimb cat de curand
|
BPR
ai incercat o varianta cu grilul complet negru si debadged ? sau esti innebunit cum arata in albastru ? |
i-mi place mai mult vopsita toata,atrage mai mult atentia .pt tuning shou da mai bine vopsita toata.
apropo am inteles de la un prieten ca ai un golf foarte frumos.vrei sa pui o poza cu el sa il vad si eu |
4 Attachment(s)
hmmm.
a fost frumos la vremea lui . nu se mai ocupa nimeni de el de ceva vreme |
lasa-mi si mie adr ta de mes
|
e chiar dragut ,mai e a lu feghia care i-mi place ,si am mai vazut unu alb la munte care mia placut
|
felicitari bpr-ule pentru masina si felicitari si fotografului pentru pozele facute UN TUNING VERITABIL
|
frumos bpr-ule, ti-a iesit bine...si pielea aia......a meritat banii, felicitari
P.S. o grila fara semn nu te coafeaza? |
Quote:
|
Quote:
|
in seara asta i-mi aduce pst-u o grila fara semn.o so pun neagra nevopsita ,sa vedem cum da si daca i-mi place o las.o sa pun poze sa va dati si voi cu parerea.
sa inteles zaibare |
D-aia aveai prelata pe masina in seara asta?
|
BEST mk2 EVER !!!!!!!!!!!! :D
|
Quote:
bv bpr-ule ;) |
ma sorine tu ma spionezi.
din ce vad cred ca ne facem vecini.sti la ce ma refer |
am pus grila fara semn.
vreau sa va dati cu parerea daca trebuie vopsita sau nu. o sa vina si pozele |
Asteptam pozele:D
|
5 Attachment(s)
uitati si pozele
|
eu unu zic ca trebuie vopsita
|
si eu zic la fel.
|
Vopsita !
|
arata mai eurostyle asa imi place mai mult
in final e masina ta , nu te lua dupa ce zice lumea:) fa-o cum iti place |
Dunga de la grila , ceea metalica trebuie doar vopsita.Asta este doar parerea mea.Tu stii ce faci.Arata a euro look asa.
|
apropo nu pot sa ii pun dunga aia din tabla ca nu are loc pt asa ceva.deci trebuie so vopsesc toata.maine fac operatiunea asta
|
cine vrea grila care am avuto ,sa ma sune e nou nouta si un material foarte moale.eu am dat 100 ron dar materialul e foarte bun.
|
Nu o vopsi , mie imi place mai mult asa:D in fine e masina ta si decizia ta! Bafta;)
|
Quote:
bafta la vopsit. |
Quote:
|
am vopsito azi.
maine o montez. eu zic ca daca mai aveam ceva cu negru pe masina mergea, dar asa doar grila eu zic ca nu dadea bine |
1 Attachment(s)
Asteptam poze cu masca vopsita....
dupa mine asa ar arata cel mai bine!.... |
maine o montez ,pt ca azi era cam proaspata si mi-a fost frica sa no zgarai.
si daca am timp ii fac si poze |
apropo acum am observat ca masca are 2 faruri.
mai fratilor gusturile nu se discuta. mie nu-mi place cu 2 faruri pt ca mi se pare prea simpla |
nu arata bine in 2 faruri ramai asa
|
Frumoasa masina...bv
|
3 Attachment(s)
pun si poze cu grila vopsita
|
frumos ;) ....da mai bine grila fara emblema ;) ...ce j au jantele tale? ai umflat aripile ?aa si ce jante-s alea...ce firma..mc ;)
|
Cum ziceau si ceilalti forumisti mai sus.. arata mai bine grila neagra.. doar marginea albastra. Acum e decizia ta.. nu zic ca nu arata bine si asa. Acum mai trebuie sa schimbi numerele
|
jantele sant DEZENT 7,5j fata 9j spatele.
nu sant umflate aripile, sant taiate. in legatura cu grila neagra, mergea daca mai aveam si altceva negru , cum ar fi bandourile. dar asa simplu eu zic ca nu dadea bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning