![]() |
Re: Masina mea: Opel Corsa C
eu zic sa pui pe fata cea omologata, chiar daca ai geamurile colorate din fabrica, si pe spate ori cea mai inchisa ori urmatoarea ca si nuanta inchisa!;) eu cred ca pe spate nu mi-asi pune cea mai inchisa....u prea da bine pe corsa...este masina fff mica de spate, geamuri mici!:D dar vezi ca mai sunt aici pe forum opeluri corsa cum ai tu, cu folii pe geamuri, vezi care iti place!salut
|
Ba FRS, eu stii ce zic .... sa-ti pui folii, nu conteaza de care, dar sa-ti pui si sa arate bine, ca daca mai mergi iara 600 km dus + 600 intors, cu siguranta ai supt-o :lol::lol:
P.S : e de remarcat, faine pozele ;) |
2 Attachment(s)
mai ia 2 poze daca ti-au placut asa mult
|
Quote:
|
Mic Update...Rotile sunt de vanzare sau le schimb cu ceva pe 14...poze si detalii in linkul din semnatura.
|
ce vrei sa pui in locul lor?
|
Quote:
poate nici suspensiile nu sunt in starea cea mai buna dar momentan nu-mi permit o suspensie noua/mai buna... |
Daca nu vrei sa le schimbi,incearca ceva mai strans 185 55 15 sau 175 50/55 15 si nu iti mai atinge
|
sau... aripi evazate, sau suspensie sport :rolleyes2
sau renunta sa mai cari si altceva/pe altcineva :-P |
3 Attachment(s)
Vreo idee cu ce as putea sa umplu spartura asta in stopuri?
|
cum ai patit-o, nu aveai alte stopuri?
|
Ba da aveam dar le-am vandut si vreau sa le fac pe astea asa stil GSI putin smoked de asta vreau sa repar coltul ala...acum 4..5 ani a intrat un biciclist cu ghidonul in masina parcata si a spart colcul la stop.
Nu stie nimeni cu ce sa-l umplu? nici o idee? kit de fibra..ceva.. |
eu pe alea de gsi am dat 300 ron, inca le am pe cele vechi, daca vrei poate ne intelegem cumva
|
sunt si pe ebay uk .... intre 30-60 lire
|
cu plastic cald(baston de silicon cu pistol de incalzit), faci straturi multe, pe urma il lasi sa se intareasca, si smirgluiesti cu smirglu de 400-600, apoi finisezi cu d'ala de 1200, pe urma ii dai putina vopsea rosie si le inngresti cu ce vrei tu:D
pe margine poti folosi o bucatica de stop rosie(daca ai) sa-i faca putina rezistenta |
Quote:
|
La rusi :)
|
Un mic update la capitolul Head Unit... am trecut de la Alpine 9851R la 9884R ..parca ma plictisisem de ars discuri...acuma o sa ard doar un stick. 8)
|
Niste poze,impresii despre felul cum se aude?
|
Se aude f bine, mai bine decat 9851-le ce-l avusem inainte ...o sa fac niste poze poate si un filmulet pt Youtube zilele astea ;)
Inainte 9851R : compatibil MP3 / WMA, CD-R / CD-RW, ID3 Tag si CD Text memorie titlu disc (18 discuri / 16 caractere) putere amplificator 50W x 4 iluminare duala portocaliu/verde panou frontal rabatabil motorizat si detasabil afisare pe display-ul masinii si comanda pe volan (cu adaptor) 3 Pre Outs (iesiri RCA stereo, 2V) control volum subwoofer buton de volum rotativ Bass Engine pregatit pentru iPod necesita adaptor acum 9884R : Radio CD cu MP3, port USB si control Ipod iluminare selectabila pentru o integrare cat mai buna in bordul dumneavoastra - albastru/rosu/verde/portocaliu tuner radio FM, MW, LW compatibil RDS (TA, TP, PTY, NEWS, Radio Text) memorare posturi radio (18 in banda FM, 6 in banda MW si 6 in banda LW) compatibil CD-R / CD-RW / MP3 / WMA / AAC / CD text / ID3 tag conexiune Full Speed pentru iPod (necesita cablu Full Speed KCE-422i) compatibil iPhone, iPod Touch, iPod mini, iPod nano, iPod Video/Photo generatie 4 si 5 USB 1.1/2.0 pe sistem FAT12/16/32 Bluetooth ready - este necesar adaptorul optional Alpine KCE-300BT pregatit pentru controlul prin comenzile de pe volan (necesita adaptor) AUX-IN - Full Speed putere: 4 x 50W 3 preout-uri de 4V(front, rear, subwoofer) 2 pre-in (front,rear) DAC pe 24 de biti IMPRINT Ready control volum subwoofer filtru HPF 80 / 120 / 160Hz reglaj frecventa centrala Bass/Inalte ajustarea largimii de banda bass volum rotativ panou frontal detasabil conector ISO THD - 0,008% rata S/N - 105dB |
1 Attachment(s)
Merge astazi baiatu linistit la munca pe la ora aproximativ 14:40 intra pe poarta fabricii si i'a ghiciti voi de cine dam noi acolo???De o corsa micuta frumusica, stand cuminte asteptand sa iasa stapanul de la munca apoi sa urle pe drumurile tarii :D
|
he he deci suntem si colegi de servici :)
Da, la 15 am iesit si i-am redat glasul magnaflow-ului ... dar cred ca o sa vin cu microbusu mai mult ca-i mai rentabil la 5.6 lei/litru de benzina :( In alta ordine de idei asteptam caldura sa scapama de rotile de iarna si de jegu de pe masina ca pe frigu asta nici s-o duc la spalatorie nu-mi vine |
Stai linistit ca nici eu nu o duc la spalatorie pana nu'si revine putin vremea asta....astazi a scos'o prietena mea la plimbare pe micuta mea ca tot in parcare sta :D! Da suntem colegi de munca eu lucrez pe Dacia Dash1 sch2 :D oricum e frumoasa masinuta ta :D Sa ai parte de ea :D
|
5 Attachment(s)
Am avut o micuta coliziune in care mi s-a spart farul dreapta si alte indoituri minore dar ce e sigur e ca m-a lasat fara un faruri cu angel eyes...adica cel din dreapta e bucatele bucatele prin portbagaj ...deci:
Farul stanga e de vanzare Producator FK (2..3 pagini in urma mai sunt poze) Pret: 230 neg. Tel: 0768 837 671 YM: fastracingsonic (daca dati add specificati pt ce dati add) N-are zgarieturi, nu e aburit, ...o sa mai fac poze saptamana ce vine ca masina e la reparat...(sper s-o iau de acolo saptamana viitoare) |
da stiu patania din pacate.....imi pare rau!!!Deocamdata nu mai bag bani in dansa....mai stau cumintel!!!ms oricum....
|
Nasol, vineri si eu am patit la fel, norocul e ca la mine nu a ajuns la far doar bara e crapata si grila .... gheata face "minuni"...
|
1 Attachment(s)
chiar ca "minuni" ..bine ca ai scapat ieftin :)
Intrebare: baietii de la opel sunt asa prompti ca mi-au comandat deja far stock sa-l inlocuiasca pe cel spart....are ceva daca circul o perioada cu un far tuning si unu stock? ... zice ceva militia ca nu-s la fel? Adica pe stanga sa am fie tuning(cel ramas intreg) si pe dreapta ca cel din poza de mai jos ?? |
nu cred......atata timp cat functioneaza cum trebuie si nu deranjeaza ceilalti participanti la trafic eu zic ca e ok!mai ai mult la masinuta?eu azi i'am facut cadou de valentine days gume de iarna pe fata noi noute 700 de ron m'am zgariat putin pe ochi dar nu se mai poate circula fara cauciucuri de iarna e nasoala treaba rau de tot!!!
|
pana la urma am facut pe net o comanda de far stanga acelas model stock cum mi-au comandat cei de la service pt dreapta...
Sper ca cel tarziu saptamana viitoare sa termin balciu asta si sa iau masina acasa. |
Sa te ajute dumnezeu si sa fie intr'un ceas bun.....:D
|
4 Attachment(s)
Am luat masina de la service...arata in "halul" urmator :sleep::sleep::sleep:
nu prea-mi place cum a iesit la linii (se putea centra mai bine bara fata). Mai spre primavara o sa incerc o usoara innegrire a farurilor(poate o folie) |
Quote:
|
trebuie sa te uiti fff atent ca sa'ti dai seama ca e diferenta la linii....dar arata bne zic eu:D si farurile ramane de vazut acum ce e de facut cu ele....mai bine le vopsesti in interior, daca le pui folie iti iau astia talonu din cate stiu eu si nu cred ca ar fi dragut sa se intample asa:|
|
3 Attachment(s)
144.000km am decis sa schimb distributia:
Lant, Intinzator lant si o garnitura = 375Lei (astea mi-a zis mecanicul ca trebuie schimbate) Manopera = 300 Lei total o suma rotunda de 675Lei :doh:(se putea mai rau) |
Quote:
|
cred ca o sa ajung si eu la treaba asta....dar sper sa o mai pot tine putin :-s ca nu am fonduri suficiente plus ca trebuie sa fac schimb de ulei si alte cele:|
|
Quote:
|
Quote:
acum 3 ore am luat masina de la Nea Cornel. Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
nu aratau asa rau piesele ...poate mai duceau vreo 50.000 :workout:
Rezistenta distributia asta pe lant repet acum am sarit de 144.000km |
3 Attachment(s)
Gata cu iarna... am muncit putin azi la masina pe langa schimbu de roti de la iarna la vara am vopsit si etrieri si tamburi, am scos si rca-urile de prin praguri ca am vandut statia si am tras muzicantii pe direct... se aude f bine si asa ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning